Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggddaaa886532302

kochałam sie z arabem i teraz nie potrafie czerpać

Polecane posty

Oczywiste jest dla mnie to, że była to zdrada. Chciałam tylko podkreślić tutaj fakt, że zdołałam się powstrzymać od "najgorszego". W przeciwnym razie nie mogłabym spojrzeć mężowi prosto w oczy - i byłam tego świadoma już w momencie spotkania z moim "nieznajomym". Ale to prawda, że mąż z pewnością przyczynił się do tego, iż postąpiłam ostatecznie tak, jak napisałam wcześniej.

Gość 32-latka z mazowieckiego
* zaplanuję w Afryce -Tunezji lub Egipcie, miało być :P

Gość pada_snieg___
witaj 32:) jakie te pieszczoty byly:)

Pieszczoty... mmm... Pieszczoty, w zasadzie niczym się nie różniły od tych serwowanych przez polskich mężczyzn (jeśli w ogóle rodacy jakieś stosowali, bo zdarzało się, że całowali nachalnie, a potem w pośpiechu tylko zadzierali moją spódnicę... :P Co, nie ukrywam, także bywało ogromnie podniecające... Szybkie, dzikie zaspokojenie żądzy, bez zbędnych ceregieli ;) Tunezyjczyk, podczas rozmowy, zbliżył się i delikatnie pocałował w policzek, po czym spojrzał głęboko w moje oczy, jakby w poszukiwaniu niewerbalnej odpowiedzi, czy może sobie pozwolić na więcej... Przysunął mnie do siebie, pocałował w usta, następnie muskał i lizał moją szyję, uszy.......... piersi (szybkim ruchem zsunął ramiączka i dostał się do nich... mimo że początkowo się wzbraniałam, to po chwili, z rozkoszy, uległam...) Całował, ssał i subtelnie przygryzał sutki pierwszorzędnie!!! Widząc moje podniecenie, przyparł mnie mocniej do ściany, energicznie podciągnął sukienkę i wsunął rękę w majtki... P O P Ł Y N Ę Ł A M...

Poza wspólnymi pieszczotami swoich miejsc intymnych, dłońmi , niczego więcej nie zrobiliśmy... Mimo próśb z jego strony, nie zgodziłam się, by doprowadził mnie do ekstazy językiem i ustami... Sama nie wiem, dlaczego... :-O Teraz zdarza mi się rozmyślać, jaki byłby sex, gdybyśmy całkowicie się zapomnieli i poszli na całość... Pieszczoty, były cudowne, rozgrzana byłam do granic możliwości, więc mogło być bosko... :)

Gość pewna swoich uczuć do S.T.
Mogłaś dać się mu przelecieć. Napewno nie każdy Arab jest jednakowo dobry w te klocki, więc trudno powiedzieć czy ten twoj byłby tak samo świetnym kochankiem, jak większości opisywanych przypadków, ale lepiej było się przekonać niż do konca życia się zastanawiać jak by było, gdyby się zdarzyło, szczegolnie jesli jest się wolną dziewczyną bez meza i dzieci.

Gość TRZEBA BYŁO POZWOLIĆ MU
SIĘ WYLIZAĆ. Ja tak zroobiłam z pewnym algierczykiem i choć jestem szczesliwą mężatką, to tamtej minetki nie zapomnę niiiigdyyyyyy.

Gość nieroztropna Eve
nie wiem nie próbowałam ale jak będę na jakimś wyjeździe, może się skuszę i wtedy dam znać. Narobiłyście mi wielkiej ochoty na egzotyczną przygodę :) Pozdrawiam 🖐️

Gość miałam inne doświadczenia...
Chciał, żebym zrobiła mu laskę, ale on mi minety nie zrobił :-O Sex sam w sobie był niezły, ostry, ale potem miałam do siebie pretensje, że mu loda walnęłam a on mnie nawet razu tam nie polizał. Być może pomyślal, że skoro z nim to robiłam to z każdym tak idę na numerek i "godność" mu nie pozwoliła lizać mojej cipki "po kimś" :-O Ogólnie jakiś niesmak pozostał :(

Gość sexydiva
dlatego na najlepsze stosunki najleoiej umowic sie z kims z roksy - placisz wymagasz i nie ma zalu i nie ma "zrob mi laske itd.". zrobi co sobie zazyczysz

Gość arab nie arab ważny jest sprzę
sprzęt. Jak jest słusznych rozmiarów i facet umie nim elegancko operować, to sukces pewny;) Gry wstępne zależą także od nas drogie panie;) Jeśli szybko pozwolimy facetowi dobrać się do tyłka, to wiadomo że skorzysta z tego w mgnieniu oka, bo im zależy na szybkim rozładowaniu napięcia. Powinnyśmy przeciągać pieszczoty tak długo, aż poczujemy, że jesteśmy na tyle rozgrzane, że pragniemy już poczuć twardego członka w sobie;)

Gość Arabowie są doskonałymi
kochankami. Nie wiem z czego to wynika, ale naprawdę umieją dobrze zaspokoić kobietę. Nie łudźcie się jednak, że jak was adorują lub się z wami pieprzą, to jesteście wyróżnione, te wyjątkowe, najpiękniejsze... Oni posuwają turystki na potęgę bez względu na wiek, wygląd i stan portfela ;) Oczywiście, chętniej bzykają te ładne, młode i majętne, po których widać, że kasę mają, ale jak jesteś gruba, stara i bogata, "habibisie" też cię będą uwodzić i wyznawać miłość, by zaciągnąć do łóżka -dla korzyści majątkowych... Oni, sprawią, że odfruniesz, a ty po doznanych nieziemskich rozkoszach, chętnie będziesz go wspierać finansowo... ;) Ot, taki układzik z korzyścią dla obu stron ;)

Gość Bożena mężatka od11lat
W Egipcie dałam się uwieźć jednemu animatorowi.Poza tym że miał ładne dłonie, ciało i twarz i ogólnie był bardzo miły, nie był jednak dobrym kochankiem, więc to jak ktoś już wcześniej powiedział, nie zależy to od narodowości, rasy lub zagranicznego słońca. Każdy jest inny, nawiasem mówiąc mąż, jest dużo lepszym kochankiem od młodego Egipcjanina;)

jestem z Arabem od ponad pięciu lat, wczoraj dowiedziałam się że jestem w ciąży i jestem najszczęśliwszą kobietą świata, nigdy w życiu nikogo nie mogłabym pokochać bardziej... a łóżko... cóż mogę powiedzieć, jestm w niebie, robimy to codiznnie, nawet dwa trzy razy dziennie i nigdy przenigdy nie będę miała dość, to jest przeżycie a nie zwykły seks

acha i jeszcze jeśli chodzi o stronę finansową, jak możeie tak bredzić że Arabowie chcą czaerpać jakieć korzyści majątkowe od was, niby z czego, nie rozśmieszajcie mnie, ja jestem z saudyjczykiem i on śpi na pieniądzach(poznając go nie wiedziałam o tym i materialistką niejestem, ale to on sam chciał), i zapewnił mi godne życie 5 lat temu kiedy go poznałam, płaci dosłownie za wszystko, a ja żyje w luksusie i cieszę się ogromnie, bo moje dziecko też będzie żyło w luksusie, a w Polsce ludzie tylko zazdroszczą saudyjczykom że sa tacy bogaci, żę mają piękne wozy itd. bo nigdy im nie doruwnają, ani finansowo ani charakterem.... nigdy nie będziecie mieć takiego temperamentu, charakteru, opiekuńczości

Gość Tomek_Rzeszó
Kurcze, jak tak czytam Wasze wypowiedzi drogie Panie, to trochę zaczynam Was rozumieć. Wygląda na to, że nam polaczkom się po prostu nie bardzo chce.... Ale może byście napisały bardziej szczegółowo (choć nie chodzi mi o jakieś mega szczegóły) co oznacza dla Was ta arabska czułość, itd. Myślę, że dzięki temu przynajmniej część z nas mogłaby być takimi właśnie arabami dla swoich Pań, pozdrawiam :-)

Gość Natalie2
Czytam te komentarze i ręce opadają, mam chłopaka Arabskiej narodowości... LITOŚCI!!! Kto obrzeza kobiety??? Co za propaganda jakaś jest tu siana... Jak ja lubię jak ktoś nie zna tematu a się wypowiada... po poerwsze Afryka to nir kraje Arabskie, jak już mówicie o obrzezaniu kobiet to się dzieje np w Somalii, a to nie kraj Arabski!!! Tylko połozony w Afryce. Więcej już nie czytałam bo nie ma sensu... Co do Polek - no cóż... Jak suka nie da pies nie weźmie... Polki same sobie robią taką opinię... nie raz widziałam jak się sprzedają za żetony do gry dają się obmacywać to sorry facet ma nie skorzystać? Wymagacie od nich Bóg wie czego a nie patrzycie na to co same robicie... zastanówcie się czego chcecie, szacunku? to najpierw zacznijcie same się szanować. Mój chłopak jest dla mnie o niebo lepszy od tych zapijaczonych Polskich pseudo facetów i nie zamieniłabym go na żadnego innego...

Gość zawsze mam racje!
Zgazdam sie z Natalia! W ich sercach jest wielka nienawisc do NIEPOLAKOW. Przykre to jest ale cos... taka jest prawda!

Gość gość
kochalam sie z arabem cos wspanialego rozkosz okropna czuly delikatny doprowadza kobiete do szalu na sama mysl ciarki przechodza

Gość arab pokaże swoje
Arab pokaże wam swoje oblicze, jak zabierze jedną czy druga do siebie niby na wakacje. A potem Rutkowski zaś będzie dzieci odbijał. A tak poza tym, to niech każda polka , która oralnie zadowala araba, pomyśli sobie, gdzie on go miał prędzej mieszkając w swoim kraju.( Chyba , że lubicie KOZIE.... ) pozdrawiam.

Gość Nie jestem pl
Do arab pokaze swoje- piszesz tak z zazdrosci... bo polak ma malutkiego:-) a Rutkowski / ktory tez ma malegi / to glownie dziala w POLSCE:-) czesto dostanie takie ogloszenia typu: maz mnie bije.. maz mnie poniza.. maz mnie nie szanuje.. maz mnie zdradza.. maz mnie wyzywa.. itp. Jestem arabem.. mam wspaniala, piekna polke.. jestesmy malzenstwem juz 9lat. Wierze autorke ze nie potrafi kochac sie z niearabem... bo arab potrafi:-):-)

Gość O BOŻE
hahah wypowiadają się brudne polaczki w skarpetach i klapkach , z mordą jak burak i pryszczamy i ze spoconymi jajami ! tak , tacy wlasnie jestescie !! miałam już 4 chlopakow polaczków i dziekuję bardzo !! to są p**d*y i nie faceci ... mówicie ze Arabowi tylko na jednym zależy a Wam to nie ? macie laske to odrazu tylko żeby dobrać się do jej majtek a potem pochwalić się koledze jak to było . No dobra nie mówie nie każdy jest " aż taki zły i wgl " tak samo Arab nie kazdą chce tylko przelecież i dowidzenia . Wiem po co sobie bo też jestem w szcześliwym związku z Tunezyjczykiem od x lat . i nigdy kasy odemnie nei chciał , Wręcz przeciwnie kupuje mi co tylko zechce , uczuciowy , zadbany . Także polaczki nic juz nie zmienicie , będziecie tacy jacy jesteście ale chociaż sie nie wypowiadajcie na ten temat bo jeszcze gorszych debili z siebie robicie pokazując wasze kompleksy :) przykro mi . pozdrawiam

Gość O BOŻE
hahah mówicie na polki a sami dajecie d**y Arabom , skoro tak dużo o nich wiecie jacy są i ile cm mają długości :)

Gość do Magdy
Droga Madziu Ty pomyliłaś pojęcia. Ty się p*********ś a nie kochałaś. Jedyne miejsce dla Ciebie to burdel z szyldem "Tylko dla Arabów"

Gość klifa
ja tez kocham araba jestem z nim 2 lata jest z***biscie i nie zamieniłabym go na polaka sorrry

Gość klifa
arabowie sa inni ale polki kochaja a polacy tylko jak chca se pobzykac i przed slubem to sa dobrzy

Gość gość
slyszalam ze araby maja na koncu penisa takie twarde wypustki ktore podniecaja kobiete

Gość gość
a ja slyszalam ze gosc wyzej ma p**dee pod okiem ,

Gość Vassago35
A wszystkie polki to przylkladne zony i matki polki tylko ci faceci sa be