Gość bzik67 Napisano Kwiecień 12, 2008 z bilogi referat to bym mial moge wyslac na meila jesli chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzik67 Napisano Kwiecień 12, 2008 Lady_Marika ja toche wrazlwy jestem i nie smialy, wiem mi trudno sie przedstawic choc by troche ale ja chce przytyc Wy odchudzic a przeciwosci przyciagaja czyz nie? Jestem zwyklym ziemianinem, zjadaczem chleba choc nie do konca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Lady_Marika ---> zgadzam się z tobą bo się wprosil, jak nie powiem kto... :DNiech okaże swoje oblicze prawdziwe bo na razie to jakieś bajeczki wciska, bzik67 ---> kim ty jesteś i dlaczego wlazłeś z łapami w nasze forum(sorry nie mogę powiedzieć naszej bo przecież to forum założyły wytrwała z firank_ą, cóż mały błędzik już poprawiłam) dzięki za dobre chęci ale to tylkochęci, jakieś gruszki na wierzbie, obiecanki-cacanki... Po pierwsze nie kopiuje niczyich referatów i sama potrafię tworzyć na pewno ze sto razy lepsze niż ty kim kolwiek jesteś.. :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 no widze ktos nowy tu zawitał :D jak tam dziewczynki u was? ja chyba przekroczyłam dzisiaj... ale byłam ponad godz na rowerze wiec chociaz troche spaliłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 nie bylo mnie trochę a tu jakieś zmiany,nowi ludzie...ale z calkiem innymi problemami? Nie wiem czy to dobry pomysł, ale o czym można rozmawiać z osobą, która ma calkiem odmienny problem od naszego...coś mi tu nie gra!to jakaś podpucha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 to chyba jakas pomyłka :P szczerze to nie miałam czasu przeczytac tamtych postów:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Pewnie Zaraz zaczniesz wciskać nam kity jaki ty biedny jesteś ,i wogóle jake z ciebie dobre chlopisko a pewnie okażesz się jakimś zboczeńcem, ktory myśli że dziewczyny można tak łatwo omamiś NIC Z TEGO SORRY GREGORY.......... :D :P :P :P Lepiej się tu nie pokazuj załatwmy to po dobroci ty znikniesz z tego forum i założysz własne dla chłopaków którzy chćą przytyć i wtedy będziesz mógł się z kolegami dzielić swoimi wrażeniami i odczuciami ZGODA Awy dziewczyny co myślicie o moim pomyśle?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Mniam, nie mogę się doczekać rana , będę miała pyszne śniadanko :D ciemny chlebek ser feta i rzodkieweczka mmm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzik67 Napisano Kwiecień 12, 2008 mnie juz nie chca moja zguba, same Lady byc wrazliwe bo zem wkroczyl na ich teren nie wygodny byl bym wasciem, wszak opuszcze te ze forum i nie bede rad wam prawil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Madeleina1990 działa ci poczta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Jadła któraś z was chleb posmarowany cienko masłem i musztardą chrzanową?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 ja nie jadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znafca 83 Napisano Kwiecień 12, 2008 ale tu chyba pisza dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 cicho cos tu dzisiaj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Witam Drogie panie ja własnie wruciłam z Disco i ide spac :) ale JC jestem pierwsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Ja wstałam godzinkę temu, a przecież jest niedziela! :p heheh, ale o 7:30 wstało moje kochanie i jedzie na uczelnie więc zrobiłam mu śniadanko i przy okazji sobie :) Bułeczkę z serkiem feta.. ser feta ma prawie same białko :D więc się przyda bo ostatnio mało tego jem :P teraz piję dwa duuże kufly - jeden z czerwoną herbatką, drugi z zieloną, przygotowałam peeling kawowy :) i zaraz idę się pilingować a potem na masażer :P buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 a ja dopiero wstałam ale patrząc na godzine mojego pujścia spac to nie wiele sie naspałam ;) :D Ide teraz pod prysznic a potem zobaczymy musze przycisnąc pasa bo moje ostatnie dni wcale nie wygladaja jak dni na djecie ale ja tu w tygodniu sie przypilnuje poządnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Ja właśnie zrobiłam peeling kawowy mmmm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 hmm moze tez pojde ten piling zrobic? tylko niewiem czy jest kawa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Madeleina1990 moze sie wymienimy fotkami bo poczta działa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 okej :D podaj jeszcze raz maila i Ci wyśle a Ty odeślesz:D tylko znajde coś :D jedną czy więcej? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 tynkaaaa3@tlen.pl ile masz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 ja bede miala dzis fotki z wczoraj to wysle wam sprzed i z teraz tylko dopiero wieczorem ale to sie jeszcze zgadamy ok ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 ok to zapisz sobie maila i wyslij nawet gdyby nas nie było to ci pozniej odeslemy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 i jak wysyłasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 wysłałam już ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 nie no dziewczyny z czego ty sie odchudzasz?? wystraszysz sie jak mnie zobaczysz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 wszystko jest zakamuflowane pod ciuchami :D uwierz,że mam z czego i to nie mało :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 poszło moje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 żółty płaszczyk?:D śliczny :D i buzie masz śliczną :d ale więcej uśmiechuu! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach