Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 jak bylam na scisłej diecie to jadlam pieczywo chrupkie WASA a teraz to czasem jem chlebek Schulstadt (czy jak to sie tam pisze) z ziarnami. jedna kromeczka to ok 50 kcal wiec 3 kromeczki dziennie to tak akurat styknie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 no wiesz, ja ttylko mowie jak jest u mnie z tym:) A ty zrobisz to co uważasz:) ale pomyśl- przy 1000 moglabys sobie pozwolic na cos co bardzo lubisz... 1000 jest naprawde bardzo przyjemne, duzo rzeczy mozna w tym upchać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady Mariko Napisano Czerwiec 10, 2008 bardzo miła z Ciebie dziewczyna więc poradz od serca:rzucic ten chleb czy nie na czas diety ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 rzuć:) wtedy bardziej czuć że jest sie na diecie:D czkolwiej zaznaczam że nie jest to konieczne:) a na snaiadanie to ja np jem musli z mlekiem (bo chyba pisałaś że nie wiesz co mozna innego jeść) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 a ja jogurty ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lady Mariko dziękuje Napisano Czerwiec 10, 2008 za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 ja sie ladnie trzymałam dopółki nie wyszlam na pole ale koniec z tym juz naprawde !!!!!!! jutro mam zaplanowany dzien 1 wasa serek hoomo :D takie purre wykombinuje z brokuła :D truskawki zmiskowane mzoe z odrobineczka kefiry albo maslany :D i tyle :D Czytałam dzis w gazecie ze truskawki odchudzaja jak sie je najlepiej na czto rano :) w Teletygodniu pisze ;) to na jutro nie mam struskawek ale w czwartek na nsiadanie miseczka truskaw :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 Kurde ja nie wiem czy przełknę truskawki na pusty żołądek.;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 dla chcacego nic trudnego to moze rano tez zjem ich troche ;P a na jutro mam zaplanowane zupe zupe i zupe :D na 3 dania :D i duuuzo wody... i tak przez tydzien;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 no to laski wielki powrut i pełna moblizacja ;) az mi lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 ja dzisiaj mam zapał do odchudzania :D jeszcze nic nie zjadłam bo dopiero wstałam :D zaraz zupka mnie czeka...dziwnie tak od rana zupa sie zywic :P ale mysle ze dobry sposób moze to byc :D mysle ze w koncu wpadniemy znow w rytm odchudzania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 dzis wasa z szyneczka ok 50 kcal serek homo 200 kcal pierozki z truskawkami ok 300 kcal i potem wlasnie zrobie sobie albo purre albo koktajl truskawek tzn zmiksuje truskawki :D i beeedzie ladne :) o zrobie sobie purre a truskawki zostawie na sniadanko na jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 aha jeszcze dzi bylam na rowerku tzn od paru dni jezdze do pracy nim :) tej dodatkowej pracy :D i bedzie jeszcze przynajmiej 30 minut na Orbim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyrwała Napisano Czerwiec 11, 2008 a ja dzis na sniadnaie tylko pół miseczki zupy (bo cos sie spsuła chyba:/) i czekałam teraz na mame i własnie sie gotuje...i zjem jeszcze miske i starczy :) wiec trzymam sie dzielnie dzisiaj :) no i oczywiscie bieganko wieczorem :P bo o rowerze nie wspomne bo ciagle gdzies jezdze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 to wyzjej to ja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 wiecie co?? Znowu nie jestem singielką :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 pięknie:D powrót do starej miłości czy ktoś nowy ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 stara miłość;) związek nieco burzliwy ale godzenie sie jest najfajniejsze na świecie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 Lady_Marika gratuluje :D dziewczyny jak tami dietka dzisiaj u was? bo ja dzisiaj na zupie cały dzień :D 2.5 miski zupy...dałam rade :P ale głodna jestem jak niewiem :P ale wytrzymam :D i pocwiczyłam duzo nawet:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 Ja po śniadanku płatki z mlekiem ;> na drugie zjem jabłuszko :) a na obiad pierś z kurczaka i koniec. myśle czy nie przejść na owocowo warzywną :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 teraz pije zieloną i czerwoną herbatkę:) I zrobiłam peeling. W ogóle kupiłam strój i jestem zadowolona.;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 a ja drugi dzien na diecie \"zupnej\" powiem ze fajne uczucie lekkosci :D i odziwo jem tylko 3 razy dziennie po miseczce i daje rade :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 a ja skreciłam sobie noge w kostce i mam szyne na conajmiej 10 dni czyli bede siedziec w domu ale to nic motywacje mam tylko raczej nic nie pocwicze oprucz ciągłego skakania ale kto wie :D moze i ono cos da :D jutro bede miec juz szyny :) jestem glodna i sama w domu nie chce mi sie isc do kuchni zagrzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 ojj to nie ciekawie Karola :/ ale wrócisz do formy :) a co u was pozatym? chyba umiera topic ?;/ ja od trzech dni na zupach i 2kg schudłam..:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 Coraz cieplej,bliżej wakacje, nikomu się nie chce siedzieć przy kompie.. ;) ale dietujemy dalej ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 wytrwala a jakie te zupy jesz konkretnie ?? Jest jeden pozytyw tej skreconej nogi nie wchodze na wage :D bo szyna wazy w holere :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 Ja też poproszę dokładny przepis na tą zupę ! ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 normalne ale jałowe troche :P np z kapusta..bez miesa:D bez ziemniakow bez makaronu :P z awrzywami i duzo wody :D dobre to jest D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 a ile planujesz tak jeść?;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 jak najdłuzej :) az mi nie zbrzydnie...musze sie oduczyc chleba jesc:D i takich tam :P od czasu do czasu truskawki jem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach