Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wytrwała

*DIETA 1000 CAL ZAPRASZAMY DO WSPÓLNEGO ODCHUDZANIA SIE

Polecane posty

to ja od poniedziałku tez chyba przejde na te zupy a mgla by byc to np pomidorowa z ryzem tak 3 razy dziennie :D bo nie lubie kapusniaczka strasznie ... nie wiem czy to w mojej sytulacji najlepszy pomysł bo ta noga powinna dostawac duzo witamin teraz ale sprubowac mozna ja do lipca musze wazyc 60 kg a tu mi zostalo jeszcze 8 maaaaasakra i nawet nie miam jak cwiczyc :(

no ja na dzisiaj np ugotowałam sobie pomidorową :D tylko nie za duzo ryzu :D własnie zjadłam ja na sniadanie :P ale skusiłam sie na kromke ciemnego chleba jeszcze : co tam czasem mozna:D

nie mam głowy ostatnio ani do dietownia ani do jedzenia i w rezultacie wygląda to tak że przez ostatnie dwa dni zjadłam w sumie 2X musli FITELLA z mlekiem 0,5% i dwie miseczki truskawek + duuuuuzo kawy, chyba nie za zdrowo tak, no ale co poradzić... muszę sie z powrotem nawrócić na 1000 kcal i pełne 5 posiłków i będzie git:D

aha i postuluje aby topik nie umierał:) w końcu szkoda żeby te 2193 dotychczasowych wpisów sie zmarnowało:) Bez Was nigdy nie udałoby mi się osiągnąć tego co osiągnęłam;) :*:*

witajcie,po wielu dietach postanowiłam zaczac normalnie sie odzywiac bez zakazow nakazow , po prostu w granicach 1000-1200 kcal.włascieie to juz wczoraj zaczełam ale wieczorem nie wiem co mnie napadło i przegiełam totalnie, nawet nie bede pisac co tylko powiem tyle ze o godz 23.OO. Ale cały dzien trzymałam sie ładnie , łacznie z kolacja a pózniej buuuum. Dzisiaj rano bałam sie stanąc na wage a tu 60 kg, a jeszcze wczoraj było w granicach 61,5. Nie wiem co sie dzieje. Od razu brzuch wygaje mi sie mniejszy itd. :-) podoba mi sie ta dieta ze wzgledu ze nie ma okreslonego menu tylko wartosc kaloryczna, na prawde fajnie sie czuje. Jesli pozwolicie to chetnie sie dołacze do was ale jesli nie to spoko poszukam innych topikow albo załoze swoj. duzo osob nie lubi jak dochodza nowi dlatego pytam :-)

Laydy Marika -4kg w ciagu miesiaca --gratulacje , na prawde super musze przeczytac cały wasz topik zeby podehzec co wy tam wcinacie. Ja na sniadanie zjadłam bułke grachamke lekko posmarowana masłem , z pomidorem i cebula ,cieniutki plasterek papryki chilii i skusiłam sie na 3 łyzki galaretki owocoweji własnie koncze druga szklanke czerwonej herbaty na obiad robie rosoł z torebki winiary i ugotuje do tego udko z indyka a na kolacje nie wiem bio ide do pracy i nie mam pojecia co nam dzisiaj zaserwuja jednak na pewno zmieszcze sie w kaloriach.

Lady Marika --wielkie dzieki:-)\Chciałabym zostac na tym topicu do konca, razem zawsze fajnie, mozna sie wymienic doswiadczeniami i to baaardzo pomaga.

74 strony... miłej lektury:D heh:) ale lepiej nie patrz na ostatnie wpisy z naszym menu bo to po prostu masakra a nie zdrowe odchudzanie:) a jesli masz takie wieczorn- nocne napadygłodu to radze nie jeść za wczesnie kolacji.Niby to godzina 18 jest ta magiczna godzina ostatniego pposiłku no ale w sumie z jakiej racji. spokojnie możesz jeść kolacje koło 20;) i z własnego doswiadczenia wiem że dobra metoda na głód w ciągu dnia są częste ale małe posiłki- nie ma czasu na to zeby odczuc głód;)

tak na prawde to nie byłam gładna ale ostatnio stosowałam dietye atkinsa- porazka , ograniczajaca wegle i mialam taka straszna ochote na słodycze! ja tez uwazam ze o 20 spokojnie mozna zjesc kolacje i tu bardzo dobrym rozwiazaniem sa jajka na twardo z pomidorem na przykład albo tunczyk z puszki z warzywami albo serek biały z jog naturalnym .

zdarza ci sie jesc słodycze?? ja ich nie jem wogole tylko kakao ze słodzikiem czasem albo budyn na mleku sojowym ale to bede jadła sporadycznie. Obiecałam sobie ze dopuki nie bedzie 58 kg KONIEC ZE SŁODYCZAMI a pozniej EWENTUALNIE jakis baton musli ale az tak bardzo nie brakuje mi tego.Nie jem ziemniakow , bo nie chce mi sie gotowac , mieszkam sama wiec...:-(

jesli chodzi o owoce to na diecie atkinsa nauczyłam sie ze tez sa tuczace i maja duuuzo wegli wiec nalezy je ograniczyc ale dobre sa grejpfruty, owoce jagodowe , truskawki a inne z umiarem

ja uciekam zrobic obiadfek i do pracy niestety, wroce koło pierwszej w nocy ale pewnie i tak zajrze tu jeszcze i napisze co tak zgrzeszyłam he he zartuje , nie mam zadnych grzeszkow w planach pozdrawiam :-)

własnie nastawiłam zupke, i bardzo dobrze do to bardzo zdrowe rozwiazanie. ja nie powiedziałam ze nie trzba jesc , lepiej nzjesc 10 jabłek niz snicersa:-)

no wlasnie jak z tym jajkami dziewczyny ?? Tak na kolacje ugotowac sobie 2 na twardo albo na miekko i zjesc one napewno zapchaja i wogule tylko czy nie sa tłuczace i wogule ?? Ja sie od wczoraj trzymam dzielnie :) Fiona20 witam i zapraszam :) zawsze lepiej w iwecej osób :) ja na nowo wierze ze do 20 lipca bedzie 60 kg na wadze :) jak tylko sciagna mi ta szyne to zaczynam z cwiczeniami ostro :) nie musza byc takie aerobowe :D ale powiem wam ze od tego skakania na kulach to mam zakwasy na rekach :D ii nogi mi tez sie cwicza :D moze bedzie tak z cm mniej w łydkach i w udzie po zdjeciu szyny :)

jajka nie tucza , mozesz zjesc nawet 3 jesli masz ochote np z warzywami albo musztarda. Przyspieszaja przemiane materii maja na prawde dozo kozysci .

ja na sniadanie zawsze jem jajka to najlepsze sniadanie. ja bardzo długo jadłam jajecznice ale przezucam sie na gotowane+ poł pomidora, jem tak zawsze przed praca koło 6.00 chyba ze mam wolne to np. tak jak dzisiej bułka z pomidorem W pracy jem koło miedzy 10 a 11 jogurt + płatki z mlekiwm , kromeczka chleba z masłem kawa ( cos z tych zeczy w granicach 250 kcal)

Płatki to same węglowodany a jajko to białko .. ja bym białko czyli te jajka bardziej jadła na kolację niż śniadanie.. No ale każdy robi według uznania;D buziaki dobranoc 😴

Lady Marika bardzo ładnie schudłas w ciagu ostatniego miesiaca , powiedz mi prosze jakie to ma odbicie w twoim wygladzie, czy jest to bardzo widoczna zmiana??? u mnie na kolacje był duzy ziemniak 150 kcali tunczyk 60 kcalz majonezem light 50 kcal czyli razem jakies 260 kcal , zjadłam koło 7 a pozniej jeszcze pracowałm przez 5 godz i niefdawno wrociłam do domu wiec chyba nie najgorzej prawda?? a jak wam minął dzien??? pozdrawiam

Bardzo ładnie to ja schudłam ale nie w ciągu miesiąca a 10 tygodni. Jest mnie mniej o 11kg:) a przy takiej utracie wagi zmiany muszą być widoczne:) z rozmiaru spodni 31 -32 zeszłam do 28-29 , bluzki to juz nie L a S (no i czasem jakieś M).

tak wiec jajka beda na kolacje :D a dzis narazie zjadłam rosół z makaronem ok 200 kcal a na obiad ryz sałatka i taka roladka z kurczaka duszona :) to cos ok 300 kcal bedzie a na kolacje zjem jajko :) w miedzy czasie sie zobaczy :)

Gość poprstu_karolina
ehh ja dzis przesadziłam z jedzeniem to siedzenie w domu kompletnie mi nie sprzyja no i ta pogoda nie wiem jak u was ale u mnie zimno :( jak by było przynajmiej goraco ehh :I ale mam plan sniadanie platki z mlekiem 150 kcal obiad to co dzis czyli ok 300 kcal moze truskawki 100 kcal kolacja jajko 150 kcal i tyle tego sie musze czymac :)

to wyzej to ja :) Ale dzis we mnie energia wstapiła :) zaczynam po przerwie wszystko na nowo i nawet ta głupia noga mi nie przeszkodzi :) a co z wami nic sie nie odzywacie

no ja zawaliłam przez ten weekend ale w tyg dzielnie sie trzymałam z tymi zupami :D od dzisiaj zaczynam na nowo :P ehh no u nas niestety tez zimno ;./