Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nastula

kaszka na rękach

Polecane posty

Witam, czy któraś z Was miała kiedykolwiek kaszkę na ramionach? od kilku dni zauważyłam u siebie pojawienie na przedramionach takich drobnych podskórnych krosteczek i nie mam pojęcia skąd to się wzięło. Diety jakos szczególnie nie zmieniłam, a nigdy takiego czegoś nie miałam. Czy da się tego jakos pozbyc domowymi sposobami?

Gość faustka18
ja to mam od 5 lat i nie idzie sie tego gowna pozbyc

Gość Jesli to to co mysle...
Nie wiem, czy to jest to o czym mysle ...Ale jesli tak, to sprobuj dobry peeling kupic. Tez mialam takie cos, takie malutkie grudki i po peelingu jest ich coraz mniej, az w koncu po 2-3 razie znikaja wszystkie ;)

Gość faustka18
ja nawet do dermatologa chodzilam i nic

A polecasz jakiś konkretny peeling? :) Ja własnie nigdy nie miałam z tym problemu, a tu nagle pojawiła sie taka podskórna wysypka i nie wiem co z tym zrobic. Ale moze peeling cos pomoze, spróbowac nie zaszkodzi :)

Gość Jesli to to co mysle...
dobry peeling jest z vichy, ale ostatnio tez wyprobowalam z dax'a cukrowy peeling marcepanowy, czy jakos tak. Idealnie sobie z tym radzi :) Ale mysle,ze kazdy inny tez usunalby ten problem, Sprobuj jak nie to wtedy sie bedziesz martwic, co jeszcze moze pomoc:)