Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzamma

czy pokochałabyś chłopaka który nie podoba Ci się z wyglądu

Polecane posty

nie byłabym z facetem, który MI się nie podoba fizycznie, ale kiedyś byłam z takim, który nie był uważany za zbyt przystojnego, a mi się podobał :)

Gość beti 333
musi być szalony

Ja też nie wierzę Turquise, pewnie ten twój jest przeciętniakiem. Kobiety często uważają za brzydkich zwyczajnych facetów.

Gość this world go crazy
Tak kocham takiego feceta, on jest sprawcą moich nieszczęćś, jest arogancki, do tego egoista, alle ma w sobie to coś czego nie ma żaden inny...

uroda rzecz wzgledna ,zalezy co komu sie podoba , nigdy nie ocenialam facetow po wygladzie aczkolwiek nie oszukujmy sie nie da sie byc z kims kto choc pod jednym wzgledem ci sie nie podoba nie mowiac juz o pociagu fizycznym.Partner musi zawsze pociagac Cie inaczej sex bedzie lipny a to 1 droga do frustracji i rozstania ,wiec nie ma co sie meczyc a znalezc kogs kto naprawde odpowiada. Kiedys "podobal"mi sie koles ktory pod wzgledem zachowania ,charakteru starsznie mi odpowiadal,uwielbialam i nadal uwielbiam z nim przebywac ,sprbowalam z nim byc ale nic nie wyszlo bo ani on byl ladny ani przystojny ani wlascie nie mialm nic w sobie co mnie pociagalo ,jak sie z nim calowalam myslalam ze brata caluje no ale cos zerwalam z nim aczkolwiek do tej pory zaluje tego troche :( wiec nie oszukujmy sie facet musi nam odpowiadac ,przecie Wy tez nie bylibyscie z kobieta ktora Wam nie odpowiada czy tez z wygladu czytez z cielesnosci bo akurat jesli babka jest gupia a ma super cialo to raczej byscie byli z nia tylko dla sexu ,taka jest prawda ... o maj gad a;le cos namotalam ,ide lulu wytrzezwiec bo mysl goni mysl i nic z tego sensownego nie wynika :/

Jasne, że tak. Nawet mi się tak zdarzyło, że na początku znajomości z pewnym kolegą myślałam sobie o nim: \"fajny jest, ale szkoda, że tak okropnie brzydki, w życiu tego jego wyglądu bym nie zaakcaptowała\". \"Los\" bywa przewrotny - kolega wcale nie wyładniał, ale teraz już mi nie przeszkadza jego wygląd - wydaje mi się bardzo przystojny i pociągający. Niestety jakoś nie udaje mi się go zakręcić ;-) Wygląd to nie wszystko - niby takie puste słowa, ale ile w nich prawdy. Jeśli poza wyglądem nie ma nic ciekawego to szybko się sam piękny widok nudzi.

Gość upupuup

Gość vvvvv
piekny w swej brzydocie :P ale głupi tekst

Gość brzydcy nie mają sznas
przecież się nie będziesz zmuszać ...która twierdzi inaczej jest zakłamaną idiotką

Oj ludziska.... Przeciez nie trzeba się zmuszac , czasem ktoś nie jest piękny , ale ma w sobie cos tak pociągającego ,że trudno się oprzeć i chociaż wiesz że nie jest najpiękniejszy to jednak .... Jakis mądry człowiek kiedyś powiedział :" może mieć ktoś twarz okropną ,ale kiedy ją prześwietli miłość i łaska , wtedy staje się miła i bliska..." Tylko ludzie małego serca nie zobaczą w "brzydalu" piękna...

jak ktoś ci się nie podoba to wiadomo, że związku z tego nie będzie... przynajmniej takiego w pewnym rozumieniu :P bo z braku laku to pewnie na przeczekanie wszystko dobre dla niektórych

Tylko ludzie małego serca nie zobaczą w \"brzydalu\" piękna... Chyba będę taki napis nosił na koszulce :P

moje drugie ja , tą swoją ostatnią wypowiedzią negujesz wszystkie wcześniejsze

Nie o urodę chodziło , tylko o miłość , dlatego zerwałam z "brzydalem", ale nadal uważam ,że w "brzydalach " jest też piekno ,czasem niezauważalne dla pewnej grupy ludzi.:-)