Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdfd

do facetów czy związalibyście sie z samotną matką??

Polecane posty

Dlaczego mam wychowywać dziecko obcego faceta bulwersuje mnie postawa niektórych samotnych matek które szukają kochającego faceta,już nawet wyglad się nie liczy:O co za hipokryzja

Gość bynajmniej tak nie musi byc
jak pokochasz tamto dziecko ....to potem gdy urodzi sie twoje to Ci sie odwidzi???

może masz racje.w sumie jest wiele samotnych matek i jakoś faceci się nie kręcą.

hipokryzja jest to ze skreslasz kobiete tylko dlatego ze ma dziecko wiec sie nie dziw ze ciebie kobiety skreslaja dlatego ze jestes "brzydki" robia tak jak i ty :)

Gość bynajmniej tak nie musi byc
andrzej ....>niech sobie poszukują kogoś innego z pozytkiem dla nich:P

Only men 20 A niby dlaczego jestem hipokrytą i co ma jedno z drugim?? Ty nie zwiążesz sie z brzydkim facetem ja nie zwiąże się z kobietą z dzieckiem a Ty zwiazałabyś dla przykładu się np z facetem na wózku???

Gość amarant..
Nigdy!! bo dzieciata kobieta oznacza , ze jest tez jakis tatuś tego dziecka, a do tego kazdy facet chce miec swoje dzieci, a nie wychowywac cudze...

Gość kukartka
jestem kobieta,ale ja bym nie chciala pana z dzieckiem.uwazam,ze dzieciate chca tylko bezplodni albo brzydcy desperaci.niezaradni zyciowo.marne szanse maja na wyjscie za maz,faceci je chca tylko na bzykanie.jak sie znudzi to na razie.a one naiwnie licza,ze jak dobrze dadza d..,to cos z tego wyjdzie,a tu lipa z ponownego slubu-niestety.

ale ja nie powiedzialam ze nie zwiazalabym sie z brzydkim tylko ze chyba zaczne takich odrzucac bo skoror Wy tez macie takie poglady jakie macie odrzucacie kobiety tylko dlatego ze maja dziecko czy tez inne wady to dlaczego ja mam tego nie robic?

Gość andrzej a co by było
gdybyś się zakochał w takiej kobiecie nie wiedząc , że ma dziecko?

Gość rhawranek
Wszystkie dzieci nasze są. Jeśli znajdę tą jedyną to nie wydaje mi się by dziecko zmieniło cikolwiek. a jeżeli kocha się miłością prawdziwą to nie sądzę że takie dziecko kocha się inaczej niż swoje własne:)