Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdfd

do facetów czy związalibyście sie z samotną matką??

Polecane posty

BYLAM Z TATUSIEM PONAD ROK I 8 MIESIECY CIĄZY. I NAGLE SIE WYPIĄŁ. I CO JA JESTEM TEMU WINNA? NIESTETY TAKIE SA REALIA - FACECI MOGA MIEC W DUPIE WLASNE DZIECKO I NIKT IM NIC ZA TO NIE ZROBI NIC NIE POWIE ZNOWUŻ JAK TO KOBIETA ZOSTAWIA DZIECKO Z OJCEM JEST NAJGORSZĄ SUKĄ. I ODWROTNOSC- GDY FACET WYCHOWUJE SAM DZIECKO TO JEST MEGA BOHATER A JAK KOBIETA TO KIM JEST- JEST PRZEWAZNIE KURWĄ...:O

Gość chlopak 21 21 21
zwlaszcza dlatego, ze nie usunely

Gość ona111
No wlasnie najgorsze jest to ze wdowy i rozwodki sa inaczej traktowane niz samotne matki mimo tego ze u mnie byl krok od tego zeby byc wdowa.Ale nie mozna mierzyc wszystkie samoitne matki jedna miara ja dobrze rozumiem ze sa takie przypadki ze laski 20 letnie zachodza w ciaze po jednorazowej przygodzie i same wychowuja dziecko bo facet ucieka lub najgorsze co dla mnei moze byc i jest chanba dla kobiety zadawac sie z zonatym facetem i urodzic jego dziecko bo jedna z druga mysli ze zostawi rodzine i pojdzie do niej i wiele tego typu skrajnych przypadkow. Chodzi mi tylko o to ze matka ktora urodzila dziecko ze stalego kochajacego sie zwiazku choc nie zalegalizowanego ma takze prawo do szczescia i nikt jej tego prawa nie odbierze .

Gość chlopak 21 21 21
jak juz pisalem szanuje kobiety, ktore byly w zwiazku i maja dziecko, ale nie wiem czy moglbym z taka byc, chociaz takie kobiety podziwiam, ze nie usunely, ze sobie radza z wychowaniem itp. ale wybaczcie, jestem tylko 21 letnim prawiczkiem :(

Gość wstd i hańba

Gość kamolo
chłopak 21 21 21 nie usuneły,bo usuwac nie moznaa na prywatny zabieg ich nie stac

Gość chlopak 21 21 21
nie przesadzaj i nie obrazaj tych kobiet!

kamolo myslisz ze usunac ciąze mozna tylko w legalny sposób? tuuu sie grubo mylisz, poszperaj po topikach jak takis mądry zobacz ile gówniar wpierdala za przeproszeniem jakies swinstwa wklada sobie do pochwy byleby tylko poronic byleby tylko pozbyc sie tego trefnego \"problemu\"... cholera splunac bym na taką nie chciala...i chociaz teraz spotykam sie z opiniami typu \"zrobila sobie dziecko to niech chowa dziwka szmata\" to mnie to najzwyczajniej smieszy... bo nie umialabym zyc ze swiadomosci ze usunelam dziecko...ze sama doprowadzilam do jego smierci, sumienie by mi nie dalo spokoju. i jestem dumna z mojej córeńki a jej ttusia mam gleboko w dupie i żal mi go ze z wyboru sie jej wyparł i przegapia te fantastyczne chwile gdy dziecko sie rozwija, gdy usmiecha, smieje, zaczyna mówic dzieki za mile slowa od niektórych ja radze skoczyc te dyskusje bo do niczego ona nie prowadzi, kazdy ma swoje zdanie na ten temat...ja osobiscie jako samotna matka nie szukam i nie bede nigdy szukac zastepczego tatusia ani partnera dla siebie...moja córcia ma wokol siebie wystarczajaco duzo osob ktore ja kochaja, a mi niepotrzebny kolejny frajer zeby sie z nim użerac, a tutaj jak widze takich wielu

Gość żona i matka
do belzebuba...Dlaczego w kółko powtarzasz się ,ze masz 21 lat i jesteś prawiczkiem?Co przeszkadzają ci matki z dzieckiem?Może ty sam chciałbyś miec dziecko,a żadna ciebie nie chce(nawet samotna matka z dzieckiem)?Mając 21 lat i byc prawiczkiem???Wszystko mówi za siebie.A co do samotnych matek to wierz mi ,że wśród nich nie ma tylko takich 20 latek ,które się puszczają.Wśród nich są kobiety,tóre odeszły od swoich facetów,bo nie umiał ich uszanować albo się na nich wyrzywał.Jestem żoną,ale też nie wiem jak jeszcze długo,bo mam nieodpowiedzialnego męża,który znęca się nade mną psychicznie i fizycznie i napewno jak zostanę sama z dziećmi to nie będę szukała im nowego tatusia.POZDRAWIAM WSZYSTKIE SAMOTNE MAMUSIE!!!

Kamolo nie osmieszaj sie to swoja gadka ze stac nas nie bylo na to wlasnie ze bylo bo to tylko kosztuje 2-3 tys a to nie jest duzo tylko zauwaz ze ktos moze byc odpowiedzialny a nie uciekac od problemu w taki sposob bo zawsze mozna zostawic dziecko w szpitalu a nie je zabijac.

Gość bronek987
edyta8204 "nigdy przed innym mężczyzną nie ukrywałabym dziecka,byłaby to pierwsza rzecz o jakiej by się dowiedział, a zmierzam do tego,że jeżeli by nie zaakceptował dziecka to znaczy,że albo nie dorósł do takiej sytuacji, albo poprostu boi się odpowiedzialności" piszesz ze nikt nie ma prawa osadzac samotnych matek to dlaczego osadzasz facetow ktorzy nie chca samotnej matki? jakim prawem? i dlaczego robisz to tak nieudolnie i niesprawiedliwe?:o powodow moga byc tysiace a nie tylko te 2 ktore wymienilas, i moga to byc rowniez powody NIEUWLACZAJACE facetowi:o

Gość chlopak 21 21 21
karina, podoba mi sie to co pisze, bardzo madra i ladne żona i matka - nie uwazam, ze 21 lat to duzo na bycie prawiczkiem. nie spotkalem jeszcze w swoim zyciu milosci. lepiej byc prawiczkiem w wieku 21 lat, niz uprawiac seks przed 18stka. nic nie mam do kobiet, ktore sa samotnymi matkami, pisalem, ze je szanuje i podziwiam. nie pisalem, ze kazda sie puszczala, bo to byloby krzywadzace. pozdrawiam wszystkie wspaniale dobre porzadna samotne matki i ich dziecie 🌻 zycze szczescia wam! :)

Gość chlopak 21 21 21
i bardzo mi przykro, ze masz beznadziejnego meza

Gość tez samotna matka
ciezko tak osadzac kogos,samotne matki powinny dostawac medale. ja sama wychowuje trojke maluchow, knsekwencje blendow mlodosci i niedojrzalosci,w wieku 19 lat chcialam sie wyrwac z domu,bo zle sie dzialo,w sumie zlapalam sie wtedy pierwszego lepszego,a ze mialam z nim lepiej niz w domu rodzinnym to wydawalo mi sie wtedy ze to wielka milosc,mieszkalismy razem,byla bieda. szybko wpadlam,potem drugie. bylo coraz gorzej,maz okazal sie alkoholikiem i leserem,mi nie mial kto pomoc,zero rodziny. maz znecal sie nademna,zgwalcil,bralam srodki antykoncepcyjne, ale mimo tego znowu byla ciaza... bylam bardzo mlodziutka,zastraszona...maz nie pracowal,wiec to ja poszlam do pracy.tam poznalam kumpele,ona mi wiele pomogla,przygarnela do siebie,pomogla zalatwic rozwod,potem wynajac mieszkanie, znalezc lepsza prace,stanelam na nogi,rozwijalam skrzydla,wtedy pokonczylam szkoly,robilam kariere zawodowa... krecilo sie kolo mnie paru facetow i nikomu nie przeszkadzalo ze mam dzieci..trojke dzieci...itd,itd...dzis mam 35 lat,wlasne mieszkanie dobrze platna prace,i wspanialego faceta o 5 lat mlodszego,dzieci dobrze sie ucza,my czasem bawimy sie na imprezach. wszyscy jestesmy szczesliwi...to byla ciezka moja praca, a moj eks????/ znowu sie ohajtal i ma kolejne 2 dzieci,bieda az piszczy,nawet komornik nie ma z czego sciagac alimentow....i czy tez mozna mnie uznac za puszczalska niedojde? oj panowie panowie.........

Gość chlopak 21 21 21
nikt nie pisal, ze takie kobiety jak ty sa puszczalskie, ja wrecz takie podziwam i bardzo szanuje

Gość tez samotna matka
do chlopak 212121 milo mi to slyszec :) ja uwazam ze kobietki sa z gory na przegranej pozycji,zawsze jest ich wina, a przeciez zostaja samotnymi matkami wlasnie dlatego ze to facet byl nieodpowiedzialny. mam kolege 26 lat,ktory zwiazal sie z samotna matka, jest szczesliwy,mowi ze przy zadnej malolacie bez dzieci nie znalaz prawdziwej milosci,bo byly zbyt bardzo pochloniete soba i tym jak wygladaja,a taka samotna mama umie rozdzielac miloscia,jest cierpliwa i troskliwa i madra,bo zycie juz ja tego nauczylo,tych bez dzieci,bez przejsc jeszcze nie

Gość chlopak 21 21 21
no dlatego bardzo podziwiam takie kobiety, sa na pewno bardzo odpowiedzialne i licza sie z uczuciami i potrafia kochac, ale ja jeszcze z zadna kobieta nie spalem i nie wiem czy bylbym gotowy na zwiazek z samotna matka, ale podziwiam was wszystkie

to zycze ci udanego związku z madrą kochajacą kobietą bo sympatyczny z ciebie chlopak kulturalny. takich jak ty jest niewielu. to ze jestes prawiczkiem to zaden problem, tylko nie szukaj nigdy pohopnie aby miec juz za sobą pierwsze doznania. kieruj sie rozumem i patrz w serce drugiej osoby na to jakim charakterem sie objawia jej osobowosc. mnie zgubila naiwnosci slepa milosc, niech inni sie bronią przed tymi zgubnymi uczucami, emocjami. Lece spac do mojej Gwiazdy najukochanszej, dla niej mam nieograniczone zasoby milosci i dla niej wspinam sie po szczebelkach w góre. kiedys przejedziemy obok jej tatusia z szyderczym usmiechem na twarzy... Dobranoc