Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdfd

do facetów czy związalibyście sie z samotną matką??

Polecane posty

Gość defin
bo takie jest prawo przyrody. kobiety wybieraja facetow z dobrymi genami, chociaz wiedza, ze facet prawdopodobnie odejdzie dalej "rozsiewac" swoje geny.Wiec wtedy szukaja spokojnego, dobrego faceta, ktory zapewni byt kobiecie. Po czesci to zrozumiale, ale jak facet nie chce byc frajerem, to dlaczego kobiety sie dziwia?

ale plytko myslicie...jak baba ma dziecko a nie ma meza to co?czyli jest frajerka ktora jakies fagas zyruchal i porzócil? a nie pomysleliscie ze np byla w stalym zwiazku postanowili miec dziecko ale facet kiedy bobasek sie urodzil poporstu stchozyl i uciekl do mlodszej ?albo biorac pod uwag rozwody ?nie no macie racje ze kbieta jest frajerka ale za to faceci sa skurysynami i niewarto z Wami sie wiazac najlepszym jest wyjsciem bawic sie Wami a ostatno sie przekonalam ze jestescie taki naiwni ze az zal na Was patrzec...

Gość maksi_________________
Są faceci i....faceci:) Przykład z życia: moja koleżanka jest rozwódką, ma 3letniego synka, który mieszka z Nią, a nie z ojcem dziecka, bo "tatuś"......to pomyłka matki natury, szkoda słówy jest w nowym związku i wiecie co, wreszcie trafiła na faceta który Ją szanuje i uwielbia małego...momentami zastanawiam się czyje to dziecko, bo biologiczny "tatuś" od momentu kiedy rozstał się z Jego matką ma je w głębokim poważniu....

Gość lubię placki
ItsOnlyMexx_20 ......ale ty bronisz te panny z dzieckiem :O jesteś egoistka bo myślisz tylko o kobietach a myślisz że facetowi łatwo przyjąc kobietę z bonusem ???

Gość wiadomo ze
sa tacy huje , ktorzy jeszcze nie dojrzali do bycia tata, ja tego eksia mojej ukochanej jeszcze jakbym spotkal to pewnie raczki zaswedzialby ale po co dla takiego gnojka sie ponizac...

Gość defin
ItsOnlyMexx_20 - to dlaczego na poczatku nie wybieracie normalnych facetow, tlyko pozniej, kiedy macie juz dziecko szukacie spokojnych i powaznie myslacych o przyszlosci? wybieracie sobie bawidamkow, czego mozna sie po nich spodziewac? dajze spokoj

ojej ...panny nie panny roznie to w zyciu bywa ,niekoniecznie sa dupodajkami :) Czy latwo...no wiesz uwazam ze dzidcko nie jest zadnym bonusem a juz napewno nie jest niczemu winne .Jesli tak na to patrzysz to wspolczuje Twojej dzoewczynie czy tez zonie. Jestem egoistka?byc moze tak ale ty tez nim jestes bo nie patrzysz na drugiego czlowieka a tylko na siebie ...

Gość lubię placki
ItsOnlyMexx_20 ..wiesz to nie mój problem j bym takiej nie wziął nigdy bo jaką bym miał korzyśc a filantropem nie jestem

delfin->wybierany?no nie ogolniaj ja takich nie wybiarm byc moze dlatego ze nie jestem naiwna :) Facet nie musi byc bawidomkiem zeby zrobic dziecko i rzucic laske ,tak naprawde nawet znajac faceta rok czy 2 nie jestemy w stanie przewidziec co zrobi w takiej sytuacji

Nie licz na to, ze facet w wieku 20-kilku lat sie zwiaze. Po 30-tce, 40-tce to moze i tak, ale po co mlody ma sie pakowac w zwiazek z dzieckiem?

Gość lubię placki
ItsOnlyMexx_20 .. każdy powinien miec partnera takiego jakiego chce i tyle w temacie :)

Gość lubię placki
Emons ... mądra wypowiedz brawo :)

a najwiekszym skurwysynstwem jest to, ze kobieta po jakims czasie mowi "wiesz, mam dziecko" :D i mysli ze facet nie odejdzie :o

Gość Jawor2008
No cóż-poznając kobiete i angażując się w związek nazwijmy to na stałe zapewne wiedział bym czy jest sama czy też ma dziecko. Tak to zwykle bywa że uczucie nie zawsze idzie w parę z rozsądkiem ale znając sytuacje mojej partnerki zapewne zaakceptowałbym jej dziecko. Nie wiem natomiast czy dziecko zaakceptowało by mnie ,lub sytuacje w jakiej sie znalazło. Przy tego typu znajomościach należy brać pod uwagę że jest ktoś trzeci i to osoba nie mniej ważna jak kobieta którą wybieram.

Gość lubię placki
Emons .. te kobiety są same sobie winne więc niech nie narzekają

emos masz racje ale sa i wyjatki ...w bloku mieszka u mnie taka pizda ktora sie puszzcam na lewo i pawo ,ma szescioro dzieci i kazde od innego ojca a ostatnio 2 raz wyszla za maz za o 6 lat mlodszego faceta ...ech...biedny chlopak ,a takie niezle z niego ciacho jest... wiec jak widac milosc nie wybiara a moze raczej nie milosc a *****

No ja to wiem, ale zobacz, ze wine probuja zwalic na nas :o

Gość balzebuba
powiem wam szzcerze ze strasznie przykre jest to co piszecie!jestem matka 6 mies dzieca i zastanawiam sie wlasnie nad rozstaniem z partnerem!jestesmy razem 8lat ale niestety on nie dorosl jednak do bycia ojcem i co?i przez to jestem gorsza?nie mam szans na milosc, szczescie i szacunek?nie jestem czlowiekiem drugiej kategori oddalam cala siebie dziecku, zrezygnowalam z zycia zawodowego i towarzyskiego i uwazacie ze jestem gorsza?zbrakowana?

Gość lubię placki
balzebuba .... takie życie :) jeszcze ci się ułoży ale musisz poczekac na 2 szanse :)

Gość lubię placki
pozatym pewnie chciałaś go złapac na dziecko :O a to jeszcze gorsze

to bylo do lubie placki :P ItsOnlyMexx_20 - rozne sa przypadki balzebuba - to sie z nim rozstan

nie ma co sie klocic kazdy ma swoje zdanie ,facet nie zwiaze sie z kobieta z dzieckiem a kobieta z facetme ktory ma malego fiutka i tyle ...proste ilogiczne jak widac...

Gość lubię placki
zawsze faceci winni :O

Gość smutasek...
A ja jestem samotną matką i gdyby nie dwoch chłopaków, ktorzy chcieli byc ze mną juz w czasie ciąży, to załamałabym się czytając waszą rozmowe. Jestem normalną, porządną dziewczyną, szybko się przywiązuje do ludzi- ale nie puszczam się na lewo i praw. Niestety popełniłam pierrwszy raz błąd w życiu, i konsekwencje tego ponoszę już do końca życia. Ale kocham synka- on jest najważniejszy:) i tylko on się dla mnie liczy... A i jak już wspomniałam dwóch chłopaków chciało zemną byćw ciąży.. Najpier jeden potem drugi, ale nie zgodziłam się, ponieważ nie chciałam stawiać ich w takiej sytuacji, i narażać na komentarze właśnie takich ludzi jak wy..

Gość balzebuba
wyobraz sobie ze nie!to on mnie zalpal na dziecko, tylko ja sie nie godze na bycie gratisem do jego zycia!chce byc czescia zycia a nie dodatkiem

Gość maksi_________________
Zauważcie jedno...faceci tutaj twierdzą,że WSZYSTKIE kobiety które są samotnymi matkami sa nieodpowiedzialne, puszczalskie i maja niewiadomo co w głowie,ale są sytuacje,że to właśnie faceci NIE DORASTAJĄ do roli męża i ojca i odchodzą!!I co w takiej sytuacji??Oni znajdują sobie nowa panienkę, bo są wolni, a kobieta??Zostaje z dzieckiem, bo co ma zrobić??Oddać do domu dziecka??

Gość lubię placki
ja mam wacka w normie :P

A gdzie ktos napisal, ze panny z dzieckiem to puszczalskie?