Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdfd

do facetów czy związalibyście sie z samotną matką??

Polecane posty

Gość lubię placki
maksi_________________ ...... ja skoro jestem jeszcze młody to takie kobiety skreślam ale kto wie co będzie za 10 lat :)

Gość wiadomo ze
oj takie kobiety na pewno sa zaradniejsze od niektorych lasek... ii jakie odpowiedzialne..

Gość lubię placki
ja tego nie napisałem

Gość balzebuba
maksi wlasnie o to chodzi ze kobiety sa traktowane bez szacunku a tatus bawi sie na calego i dla innych jest ok kazdy ma swoje zdanie ale nie nalezy obrazac samotnych matek bo nie kazda zaszla w ciaze z pirwszym lepszym powinno sei nawet bardziej szanowac ze opiekuja sie dzieckiem!!!! 1

Gość lubię placki
wiadomo ze nie przesadzaj bo to jest śmieszne :D

Gość lubię placki
balzebuba .. a co mnie to obchodzi że ma dziecko ??? za to się szacunku nie zdobywa śmieszna jesteś

Gość ona111
Faceci nawet jesli je chca tylko na bzykanie to u watosciowych samotnych matek nie maja szans.A one nie sa naiwnie i nie dadza d..,bo dobrze wiedza ze jak facet nawet jak po jakims czasie sklada taka propozycje to jest g..wno wart.A co powiecie na sytuacje ze miesiac przed slubem ojciec dziecka ginie w wypadku samochodowym i co to nie jest wdowa tylko takze samotna matka ktora nie miala zadnego wplywu na to ze nia zostala i na pierwszym miejscu teraz stawia dobro dziecka i wcale o slubie nie mysli bo do niczego jej nie jest potrzebny.Zal mi was jak tak czytam co wy mozecie wiedziec o samotnym macierzynstwie nic wiec po co sie wypowiadac jak sie nie ma o czyms zielonego pojecia lepiej siedziec cicho:O

Gość balzebuba
ale tym bardziej nie powinno sie takiej osoby pozbywac szacunku

Gość wiadomo ze
moja ukochana ma nawet wyzsze wyksztalcenei i jak ja poznalem byla samodzilena kobieta

Gość lubię placki
ona111.. odezwała się samotna matka :D

Gość lubię placki
ja samotne matki szanuję ale nie chce z taką tworzyc związek to zle ???

Gość maksi_________________
Lubie placki---skoro jakoś pojawiłeś się na tym świecie,to chyba powinieneś wiesz,że każdą matkę która wychowuje swoje dziecko daży się szacunkiem, tym bardziej jeśli jest sama...

Gość wiadomo ze
faceci az mi wstyd za was, ze takie macie zdanie co do samotnych mam... naprawde nie macie pojecia z jakimi problemai one sie borykaja, my bedac na pewno w takiej sytuacji nie dalibysmy rade...aa one zdeterminowane, odpowiedzialne i jeszcze tyle milosci w sobie maja!!

Gość lubię placki
masz rację ale to nie znaczy że z taką muszę byc no nie ??

Gość 43242
wchodzac w taki zwiazek, jest jeszcze jeden problem, facet dobrze wie, ze zawsze bedzie na drugim miejscu. Mozecie zaprzeczac, albo i nie, ale tak wlasnie jest.

rozumiem, że owy problem jest przedstawiony jako ostatnia prosta do serca bohaterki topiku? czyli iskierki już są.. tylko pozostaje kwestia dziecka.. jak dla mnie to dziecko absolutnie w niczym mi nie przeszkadza i mógłbym się związać z taką kobietą.. ta kobieta już całkiem inaczej myśli niż inne, które nie mają jeszcze swojego..a dziecko można odchowac i czuć się jak swoje.. a czy kobieta, która ma dziecko jest gorsza od innych? czy ona jest skazana na samotność? w późniejszym etapie dziecko powinno czuć ojca i ja w tym momencie starałbym się zrobić wszystko by było jak najlepiej.. jeżeli dziecko pochodzi z poważneijszego związku lub przypadku to można sobie tłumaczyć..no coż stało się.. a owa matka kiedyś nie przewidywała jak to będzie..nie udało się i już.. mimo tego ma prawo do szczęścia.. nie wolno jej skreślać...

Gość balzebuba
ja jestem dumna z siebie ze wychowuje dziecko, moze szacunku nie zdobede bo "niby za co"?ale wiem ze zrobilam dobrze rodzac je!pewnie dlaniektorych byla bym bardziej wartosciowa poddajac sei aborcji?!

Gość lubię placki
wiadomo ze ... to ich problem nie mój pozatym nikt mnie nie zmusi do bycia z taką kobietą

Gość lubię placki
balzebuba .. życzę ci powodzenia i mam nadzieje że nigdy nie będę w takiej sytuacji że poznam fajną kobietę i się okaże że ma dziecko

Gość Jantar2008
Tak droga Pani zapewne ma Pani racje pisząc takie a nie inne słowa. Nie zgadzam sie z młodzieżą która nie mając doświadczenia życiowego wypowiada sie autorytatywnie w tych skąd inąd bolesnych sprawach. Jeśli chodzi zaś o mnie to proszę przeczytac moje posty i myśle że wówczas nie będzie Pani potępiała całego rodu męskiego w czmbół. Słowa te kieruję do Pani która podpisuje się -ONA 111

Gość maksi_________________
Lubie placki-weź się chłopie zdecyduj-najpierw piszesz,że tym się szacunku nie zdobywa, a potem na odwrót...to jaka jest w końcu wersja ostateczna??:)

Gość lubię placki
chodzi o szacunek ogólnie do człowieka a kobiety z dzieckiem bym nigdy w życiu nie chciał

Gość polmarowiznastywisty
Nie zwiazalbym sie. Ale mam dopiero 24 lata, wiec to chyba jasne.

Gość lubię placki
pozatym takie kobiety nie mają prawa wybrzydzac jeśli chodzi o wybór faceta

Samotna matka to może być też wdowa,kobieta porzucona.Są tacy,którzy potrafia zaakceptować cudze dzieci i tacy ,którzy tego nie potrafią.Ale to wcale nie znaczy ,że są złymi ludźmi.:-)

Gość balzebuba
lubie placki-mam nadzieje ze zyczysz mi tego szczerz kiedys moze wlasnie takiej kobiety bedziesz szukal.... ludzie nie skreslajcie nas za to ze mamy dziecko!!!!to nasz najwiekszy skarb,a ze jego tata to dupek to juz inna bajka mamy sporo z tym problemow a NIEtolerancja inych w stosunku co do nas tylko kolejny cios

Gość ona111
Shuperr ciesze sie ze tak uwazasz dobrze ze sa jeszcze na tym swiecie faceci ktory tak mysla bo ostatnio stracilam wiare w to.Oczywiscie ze jestem samotna matka i nie podobal mi sie tok tej dyskusji wiec wtraciolam do niej swoje trzy grosze ale widze ze zaczyna tu wychodzic slonce i to mnie cieszy.Kazdy robi co uwaza za sluszne jedni chca sie spotykac z samotnymi matkami inni nie nikt nikogo do niczego nie zmusza.Ale nie mozna uogulniac kazda samotna matka jest inna i ma inna sytuacje i wiadomo ze dziecko najwazniejsze ale to nie tak ze faceta ktory wezmie ich pod swe skrzydla i sie nimi zaopoiekuje nie pokocha go rownie mocno jak dziecka to nie prawda.

Gość lubię placki
balzebuba życzę ci szczerze ale takiej nigdy nie będę szukał no chyba że będę ojcem to już inna sprawa

Gość balzebuba
lubie placki-czyi uwazasz ze jestesmy druga kategoria czlowieka skazana na to co anm sie trafi?czemu nie mamy prawa wyboru?