Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdfd

do facetów czy związalibyście sie z samotną matką??

Polecane posty

Mojego brachola opętała babka z córką , ani ładna (zepsute zęby), wyliniała blondynka, dzieciaka ma z jakimś kryminalistą ..:-0. Jak go odwiedziłam w jego chacie to syf ,kiła i mogiła -no nic ta kobita nie robi , pasożyt jeden..:-0. Nie wiem jak ona brata opętała.... diablica jedna. Ogólnie do babek z dzieckiem nic nie mam (każdemu sie mogło przytrafić ), ale ona.... pół miasteczka ją miało :-0 Brat stracił rozum... Nie wiem ,może taka kobieta jest w stanie się zmienić ..... Tylko skoczyć.. :-0

andrzej -->a to ze mi nie wierzysz (odnoscie faceta z wozkiem) to malo to mnie obchodzi ,nie bede cie nawet przekonywala bo mi sie nie chce ,zreszta mysle ze niewarto. wiesz...mialam cie na madrego i wartosciowego faceta ale chyba sie pomylilam ,jestes plytki (bez obrazy) wiem ze kazdy ma swoje poglady ale co poglady to poglady ...

Gość lubię placki
ja bym się z taką nie związał bo dlaczego ja mam wychowywac nie swoje dziecko . w imię czego ?? ale niech sobie poszukają faceta z dzieckiem i będzie git

--> pedro** Oczywiście z tym że ci głupio nie wierzę.. :D Ale ja naprawdę nie jestem desperatem..

uwazasz że jestem płytki bo nie chcę kobiety z dzieckiem mam prawo do własnych wyborów. moze jestem płytki ale zawsze starałęm się być uczciwym człowiekiem i kazdemu mogę spojrzeć w oczy bo nie zrobiełm nikomu żadnej krzywdy.

nie krzywdzisz? a nie uwazasz ze odrzucajac takie kobiety nie wyrzadzasz im krzywdy? przeciez to nie ich wina ze jakies skurwysyn zostawil je z dzieckiem :)

męzczyzna zwiąże sie z kobietą,która ma dziecko tylko wtedy gdy po jego domu nie będzie kręcił się zaden samiec,gdyz to on i tylko on jest Panem tego domu,i wszystko co jest w tym domu podlega jego wladzy i jest pod jego opieką. więc wdowa,albo zostawiona przez takiego,ktory sie nie zainteresuje dzieckiem taki pan bedzie moze kochac i nie chodzi tu o kasę na te dziecko BO MEŻCZYZNA MA BYĆ PANEM DOMU I ZADEN OBCY MA SIE NIE WTRĄCAC WTEDY JEST SZANSA NA SPOKOJNE ZYCIE KLAN(jacek i rafalski);/

ja sie nie zwiaze,bo nie bede zarabiac kasy po to aby oddac na alimenty jego dziecka. zarobimy razem 2,5tysiaca 300-600 alimenty 600mieszkanie-1000 zycie 500 samochod 500 zęby w sciane

Gość lubię placki
ItsOnlyMexx_20 .... a ty dlaczego stajesz po stronie tych kobiet ??? pozatym facet byl by odpowiedzialny za to dziecko . ja bym się z taką kobietą nie związał i tyle chyba mi wolno co ??

odrazu uprzede pytanie i dam dowpoeiedz-nie ,nie jestem samotna matka i nie mam zamiaru wogole miec dzieci :) Dlaczego ich bronie?ano dlatego ze uwazam iz nienalezy skreslac kogos tylko dlatego ze ktos ma dziecko,jest na wozku inwalidzikim itp itd .A co do samotnych matek to przecie jak juz pisalam nie ich wina ze facet z ktorym sie zwiazaly okazal sie nieodpowiedzialny .w takim razie pierdole facetow zostane lesbijka bo nie chce zostac z dzieckiem na glowie a jesce beda mnie uwazali za gorszy gatunek .

Gość wiadomo ze
aa co ma piernik do wiatraka... wartosciowa kobieta warto pokochac... przez was przemawia czysty egoizm i wygodnictwo!

Gość wiadomo ze
ja sam zwiazany jestem z taka kobieta i kocham jej dziecko jak swoje, niedlugo planujemy drugie i jestesmy szczesliwi, aa ten dupek wlasnym dziekiem w ogoel sie nei interesuje wiec nei wchodzi nam z butamiw zycie...

Gość lubię placki
ItsOnlyMexx_20 .... skończ już jedni chcą takie kobiety inni nie takie życie . a ja takich kobiet nie skreślam mogę taką miec ale nie na stałe :P

Gość lubię placki
irene-reaktywacja ....to jest dobre kobieta z dzieckiem jest wartościowa :D a te bez dziecka nie są wartościowe ?? ja szukam wartościowej bez deziecka :) i tyle

szukasz milosci.a milosc jest slepa niemow dopoki nie przezyjesz jak ja nie lubie gadania idealistow teraz nie lubisz i nie chcesz a za 20 lat bedziesz miec panne z dzieckiem jako swoja zone

Gość lubię placki
wiadomo ze .... jak jesteś szczęśliwy to dobrze dla mnie kobieta z dzieckiem jest skreślona na starcie i tyle

no spoko ,nie chcesz byc z taka to ok nikt ci niczego nie narzuca przeciez ... andrzej->wiem ze kazdatak mowi ,no prawie kazda ale ja nie jestem ta kazda nie chce miec dzieci bo to przeszkodzi mi w karierze zawodowej aczkolwiek nie mowie nie ,nie ma co sie zapierac .Dziecko po 30 i to rzczej adoptowane niz wlasne :) Nie chce tracic swojej figury na ktora tak ciezko pracowalam :)

Gość lubię placki
irene-reaktywacja ...wole byc sam niż zajmowac się dzieckiem którego nigdy nie pokocham

Gość wiadomo ze
kobiety z dzieckiem sa rowniez wartosciowe:)tak mialo byc... aa chodzi mi diokladnie o to, ze jak juz sie pozna taka kobiete to po dwoiedzeniu sie ze ma dziecko nie ma co jej skreslac i rezygnowac z poznawiani jej jako osoby!

Gość lubię placki
ja bym jej podziękował poprostu to dziecko by mi przeszkadzało

nie wyobrazam sobie, ze najpierw stracilbym glowe dla kogos, a potem najzwyczajniej olal, bo ma dziecko

Gość defin
ta, najpierw znalazly samca, ktory spodzil dziecko, a teraz szukaja faceta, ktory sie nim zaopiekuje. pierwszy sobie rucha i zapladna, a drugi musi sie opiekowac. chyba wiadomo, ktory jest frajerem. i jeszcze wydawac pieniadze na cudze dziecko :o w zyciu

Gość lubię placki
ja wole te bez dziecka :classic_cool:

Gość lubię placki
defin ... no na to by wychodziło jak napisałeś