Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdfd

do facetów czy związalibyście sie z samotną matką??

Polecane posty

Gość maksi_________________
A kto powiedział,że takie kobiety chcą być lepsze????????One chcą tylko troche wyrozumiałości i szacunku, bo same daja sobie radę w tym chorym kraju, nie mając czasami kogo prosić o pomoc, bo dzielni i odważni faceci zwiali pewnie na wieść o tym, że zostana ojcami!!

Gość balzebuba
przepraszam o kim mowisz?o dzieciach samotnych matek?

Gość ona111
Shuper no wlasnie to nie takie proste jesli ktos sie decyduje na bycie z taka kobieta to musi wziazc wszystkie za i przeciw.A jesli chodzi o osobe ktora stwierdzila ze samotna matka nie moze wybrzydzac tylko brac to co jest czyli co pierwszy lepszy sie trafia i co mam sie brac za niego zalosne bo co jestem samotna matka czyli jestem gorszaJa tak nie uwazam i ja wlasnie sobie moglam powybrzydzac wczesniej i teraz bo dlaczego mam tego nie robic.Kiedys sie juz klocilam z kolesiem ktory mial podobne zdanie i stwierdzilam ze jakbym miala sie zadowalac jakimis ochlapami to wole byc sama bo jak na razie dobrze mi z tym.

Gość balzebuba
ja czuje sie bardziej wartosciowa kobieta po urodzeniu dziecka!i to ze moze bede wychowywala moje dziecko sama nie znaczy ze jestem gorsza a moje dziecko gorsze od innyh

Gość Bo właściwie to jest tak
smutasek-------no coż każdy ma swoje zdanie i rozumowanie.Akurat nie jestem aż tak zdesperowany aby wiązać się z mamusią z dzieckiem:) A jeżeli już to z jakąś atrakcyjną ale żeby tylko ją bzyknąć:P

a ja bym proponował rozluźnić tą atmosferę, bo wiadomo 'jaki poniedziałek - taki cały tydzien' więc wieszamy broń.. bo będziemy sie kłócić.. czytając Was samotne mamy to mam do Was szacunek, a zarazem podziwiam :) Wasze dzieci będą kiedyś Was napewno dumne:) Matka to najpiekniejszy Skarb..a zwłaszcza samotna, która chcąc nie chcąc musiała wziąść trudy wychowania swojego dziecka.. a to jakie macie dzieci i ile sobie latek liczą? :)

Wiecie co dziewczyny...tym,że my się tu nadenerwujemy świata i myślenia facetów nie zmienimy...Tak to już jest,że żyjemy w XXI wieku i niby nic juz nikogo nie zdziwi, ale niektórzy panowie poglądami tkwią nadal w XIX wieku....Mówi sie trudno, na szczęście zdazają się i tacy, którzy nie myślą tylko swoją drugą główką:):)

Gość balzebuba
ja odpuszczam bo zaraz strace sens w ludzi i dalsze zycie samotnej matki

Nie jestem samotną matką.Ale może dlatego,że jestem matką rozumiem również te samotne.A co do facetów.Są różni.:-( Ale ludzie,nie mamy prawa potępiać tych co mają inne poglądy czy myślą imnaczej.Jesteśmy różni.Dobranoc.:-)

Gość ona111
Czytajac takie wypowiedzi smiac mi sie chce np o tym ze my mamy psychiki zjechane bo co nie zabilysmy swoich dzieci tylko wzielysmy ten ciezar na plecy i z pelna odpowiedzialnoscia dzwigamy.Mnie takie wypowiedzi nie wzruszaja ostatnio nic mnie nie rusza czuje sie jak kamien z dnia na dzien coraz silniejsza i super sie z tym czuje ze nie reaguje tak jak dawniej na pewne sprawy.

belzebuba- trzymaj się kobitko:):) nie wszyscy ludzię są tacy sami...na szczęście:) Masz juz swojego Skarba i tym się ciesz:) Ja tam Cie podziwiam(jak wszystkie samotne mamy) i życzę Ci jak najlepiej.

Gość balzebuba
ludzie zastanowcie sie zanim cos napiszecie!bo piszecie o dzieciach

Gość smutasek...
Ty biedny bahorku...ciesz się, że masz rodzicow, bo jak ich kiedys zabraknie,czego ci nie zyczę, to bedziesz zalowal, że wogole brales udzial w tej dyskusji..

Gość samotne matki to nieudaczniki
bo nie umieją znależdz wartościowego partnera:D

Gość balzebuba
maksi-dzieki

I po co się denerwować...kolega od wypowiedzi z bahorkiem niech się np. zastanowi co by było gdyby np. jego ojciec zginął w wypadku przed jego narodzinami...też byłbys bahorkiem:):):)

Gość smutasek...
Widzę, że co niektózy to mają tu po 12 lat..

Gość ona111
Do a wlasnie bo jest tak takia atrakcyjna samotna matka nawet nie chciala by na ciebie spojrzec wiec nie pisz bzdur ze bys sobie tylko taka pobzykal bo wartosciowe atrakcyje samotne matki od razu wiedza ze komus tylko o to chodzi i ostatno zapytalam dla sprostowania powiedzil ze tak o to chodzi wiec wywalilam gnoja:)Choc czasami nie trzeba pytac to widac przeciez.

Gość balzebuba
proponuje niektorym wejsc na ten topik za pare lat-jak dorosna!!!spokojnej nocy

Bo wartościowych jest 10% z całej populacji:D:D

Gość biedne małe bahorki
benkarciątka malutkie :D :D :D dobrze wam tak stare pizdy!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Spać już dzieciaczki, bo jutro do szkoły:D dobranoc wszystkim

Gość balzebuba
czlowieku sprawia ci frajde takie wyzywanie?

Gość ona111
Nieudacznikami sa osoby ktore wypowiadaja sie na dany temat nie wiedzac o tym tak naprawde nic.Dziecki do lozek jutro do szkoly:)

Gość balzebuba
biedne male....-daj adres to przesle ci foremki i wiaderko

Gość a wlasnie bo jest tak
już pisałem że nie jestem niudolnym desperatem aby szukać kobiety z benkartem:D Myśle że mnie by to wkurwiało że nie mój dzieciak lezie mi na ręce i nazywa tatuś:)

belzebuba- szkoda nerwów, wlazł sobie biedaczek na pierwszy lepszy topik i sie wyżywa, bo widocznie ma jakies kompleksy biedaczysko:):)może go nie kochali jak był mały....

Gość ona111
Do male biedne bachorki zobaczymy za kilka lat jak dostaniesz kopniaka od zycia i zostaniesz np.samotnym ojcem wtedy bedziesz zalowal ze teraz tak piszesz zobaczysz.

Gość a wlasnie bo jest tak
a po drugie to"ja i kobieta z dzieckiem" przecież to wstyd na całą rodzine i na całe osiedle:(

Chyba ŁOŚiedle, bo tylko tam tacy mieszkają:D:D