Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabriellla 26

Poznam kolezanke,kogos kto tak jak ja czuje sie czasem samotny z dala od kraju

Polecane posty

Gość gabriellla 26

mam 26 lat i chetnie popisze z jakas kobieta,ktorej brak kontaktu z innymi polkami

Gość pani z londynu
a skad jestes?

Gość gabriellla 26
mieszkam niedaleko belfastu

Gość yardleyka
Cześć, ja Ci napiszę tak...niedawno wróciłam z Polski i ...od razu się lepiej poczułam jak spotkałam się z koleżankami i rodziną...jak tylko mozesz to zagladaj do kraju to też polepsza samopoczucie, byłam w Polsce pierwszy raz od 8 m-cy i wcześniej b. się męczyłam, tutaj mamy mało znajomych Polaków...teraz sobie pozyję trochę wspomnieniami, wiem ze nadal w Polsce o mnie pamiętaja i to tez duzy plus...naprawdę mi nieco lepiej (ciekawe jak długo hi hi!)...

Gość a ja wiem co czujesz
mieszkalam za granica 5 lat i bylo mi bardzo ciezko....od kilku miesiecy mieszkam w Polsce znow i wreszcie zyje...nie zamienilabym obecnej sytuacji za zadne skarby bo tam strasznie sie dolowalam a teraz znow sie usmiecham ;)

Gość mieszkam w Szwajcarii
tez jestem samotna, mąż pracuje do 17 w domu jest o 18, nie znam nikogo tu gdzie mieszkam, jest jakas Polka ale to jest kobieta po 40, ja mam 28 lat i raczej wspolnych tematow nie mamy, tesknie za znajomymi z Polski za rodziną, dobrze ze mam skypa i w kazdej chwili moge sobie z kims pogadac, wiekszosc moich znajomych tez sie rozjechala, wszyscy raczej w Anglii i Irlandii są, jednak warunki zyciowe tutaj są 1000 razy lepsze niz w polsce, dlatego wole sobie tutaj sama siedziec niz tam sie meczyc

Gość mieszkam w Szwajcarii
P.S :) mieszkam tu dopiero 8 miesiecy

Gość O Czesc Gabriella.
Ja tez niedaleko Belfastu. Powiedz gdzie, moze sie jakos zorganizujemy i pojdziemy na kawe :)

Gość gabriellla 26
witaj:)mieszkam w Bangor aTy??

Gość paula m.
Czesc ja tez jestem w bangorze w pn walii,napisz do mnie:)

Gość gabriellla 26
czesc Paula:)to ja mieszkam w innym Bangor:)

Gość gabriellla a ja
mieszkam obok Ciebie, no prawie, bo w Holywood :) To co, kawa? Jak tak, to wyslij jakiegos maila :)

Gość gabriellla 26
no to naprawde bliziutko:):):)jestes kobieta?ile masz lat?

Gość maggiepl
czesc , ja mieszkam w niemczech i poznam chetnie polki z Nrw mieszkam blisko Holandii. mam dwoje dzieci 15 i 8 lat. wlasnie sie zastanawiam teoretycznie nad przeprowadzka do szwajcarii. jest tu moze ktos , kto moze mi opisac jak tam sie zyje ? pozdrawiam

Gość annalucja
hej :) a mi sie tak lezka w oku kreci jak czytam.. dwa dni temu wrocilam z Polski i taka rozbita jestem :( Pierwszy raz wrocilam w grudniu tamtego roku - bylo to 9 miesiecy od wyjazdu.. te dwa tygodnie byly wspaniale.. potem 2 miesiace dochodzilam do siebie, teraz 2 juz raz tylko na weekend pojechalam do domu ( slub kolezanki) za kilka tygodni znowu wracam - tym raze na caly miesiac ( na swoje wesele :) ) ale jzu sie boje co pozniej bedzie.. jak je sie przestawie do zycia tutaj po tak dlugim pobycie w Polsce, :((((( Tesknie coraz bardziej, w sumie ponad rok siedze zagranica, dobrzez e mam kogos bliskiego u boku ale i tak tesknie za rodzina, przyjaciolmi, moim miastem , Polska.. :( jak dobrze sie wygadac.. my mamy w planie zostac tu do 2 lat jeszcze.. ale ciezko mi..

Gość gabriellla a ja
Jestem kobieta. lat 27 :)

Gość Sao
cholerka szkoda ze tak daleko ode mnie mieszkacie :) ja na poludniu Ire mieszkam ;)