Gość Falafel Napisano Maj 15, 2009 tyle,ile zawiera opakowanie,czyli 60 tabletek. i nic. mi na szczęście nigdy nie zatrzymał się okres przez odchudzanie. ja przed okresem strasznie "puchnę",więc niby powinnam się cieszyć,ale nie jest to zbyt zdrowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarnulka8706 Napisano Maj 21, 2009 te tabletki to zwyły shit !!!!!!! zatrzymał mi się przez nie okres wogóle taka stypa że szok ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaness Napisano Maj 23, 2009 Czarnulka mi wlasnie tez sie zatrzymał, ale jak przestałam brać to wrócił ale z drugiej strony zawsze jak sie odchudzałam to mi sie zatrzymywał, i bylo to spowodowane inna dieta a nie jakimis tabletkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuSzkaaa Napisano Czerwiec 11, 2009 Witajcie, nie wiem sama jaką opinie wystawić, od 2 tygodni jestem znowu na diecie [ na której kiedyś byłam 2 miesiące i wtedy schudłam 8 kg ] a od 2 tygodnie do diety dołożyłam tabletki LINEA plus 2 razy więcej ruchu;/ efekt: ANI DG MNIEJ, już nie mówię o kg gdzie tygodniowo powinnam gubić 1 kg przy prawidłowym odchudzaniu, nie wiem czy moja waga się zasupła, czy te tabletki maja u mnie efekt odwrotny ? coś jest nie halo, zęby od 2 tyg. stać ciągle na tej samej wadze? Przy diecie i ćwiczeniach. Mam skłonności do tycia, ale też do zrzucania wagi :)) Czy to możliwe ze u mnie mógłby byc efekt odwrotny, nie powiem, zmniejszył mi się apetyt, potrzebuje mniej jedzenia bo za chwile czuje się pełna, ale to tez efekt skurczenia się żołądka :P co myślicie, pomóżcie bo już mam doła, chce schudnąć robię wszystko z serca a tu taki SHIT :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Falafel Napisano Czerwiec 11, 2009 nie ma co się załamywać,moja droga. na początku trochę schudłam,ale w ostateczności przytyłam (niezbyt dużo,ale zawsze).myślę,że należy po prostu więcej nie stosować linei,bo ona nic nie daje.... wprawdzie na początku się nie chce jeść ani się nie ma ochoty na słodycze,ale potem i tak jest dupa. nie przejmuj się,wybierz całą kurację i daj znać jak to się skończyło :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuSzkaaa Napisano Czerwiec 14, 2009 wiecie Co te tabletki chyba serio nie są dla mnie :/ odstawiłam je, nie jem ich już 3 dni i co ? schudłam 3 dg. :) od razu mi się humor poprawił :) 3mam kciuki za wszystkie :*:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość specjalistka od linei Napisano Czerwiec 15, 2009 Witajcie dorogie panie.Od stycznia tego roku zazywam linei powiem ze mi bardzo podpasowala.bralam juz duzooo tych specyfikow i tylko ten mi podszedl.od stycznia razemz linea schudlam prawie 20 kg.i naprawde nie to zebym glodowala i nie byla to zadna specjalna dieta tylko moja sama.otoz nie jadlam slodyczy ani nie pilam zadnych alkocholi.raz w tygodniu pozwalalam sobie na wszystko zeby organizm sie nie odzwyczail.nie jadlam tak do 3 godz przed spaniem pilam czerwona zielona herbatke.cwiczyc to tez za bardzo nie cwiczylam od czasu do czasu basen brzuszki czy jakies tanczenie.Powracajac do suplemento diety mysle ze kazdemu muis jakis konkretny podpasowac bo kazdy organizm jest inny i na kazdego linea inaczej dziala.ja sobie bardzo ja chwale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuSzkaaa Napisano Czerwiec 17, 2009 Tak faktycznie Linea, i pewnie inne podobne specyfki nie każdemu musza podpadować :) np. koleżance pomogły, a mi wręcz przeciwnie, już nie biore Liney , trzymam diete 1200kcal, cwicze 40 minut dziennie na steperze i chudne, jedkan nie problem z waga, tylko linea nie jest dla mnie ;) pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deni_Cler 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Ja stosuje linee od poniedzialku trzymam diete i coziennie cwicze godzine:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ssabi Napisano Czerwiec 26, 2009 Witam wszystkie dziewczynki powiedzcie mi czy zażywacie tabletki tak jak jest to wskazane czyli 3 razy dziennie po jednej podczas posilku?? ja prowadze nocny tryb zycia jem sniadanie okolo 12.00 i do tego brałam pierwszą tabse potem obiad miedzy 16-18 i do tego drugą potem kolo 20 ostatni posiłek i do tego trzecia tabletka,potem juz nie chcialo mi sie jesc i weszlam tylko dlatego na to forum bo naprawde po tygodniu zrobilam sie szczuplejsza nie wiem ile schudlam ale jestem w szoku bo kupilam to przypadkiem hehe napewno polece jutro po jeszcze 2 opakowania :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ssabi Napisano Czerwiec 26, 2009 acha i jeszcze jedno postanowilam ze jedną będę jadła podczas śniadania a potem zamiast obiadu i kolacji zjem obiadokolacje miedzy 18-20 i do tego 2 tabletki nie wiem czy to mądre ale w tym tygodniu to wypraktykuje i będe wam pisać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liwiaa 0 Napisano Lipiec 2, 2009 wczoraj rano wzięłam pierwsza tabletkę Linea. Zażywam 3 razy dziennie. Jak na razie zachamowania apetytu nie zauważyłam. Wiek- 19 lat.Mam 178cm i ważę 61 kg - cel ważyć 57 kg do 22 lipca. Obawiam sie jednak, ze to nierealne, poniewaz mam malo ruchu a jem w granicach 2000 kcal;/ odezwe sie za tydzien i napisze jak efekty 3majcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ani grama Napisano Lipiec 2, 2009 moja znajoma brala przez 3 tyg i schudla 7kg (nie miala ochoty na slodycze i w ogole mniejszy apetyt) wiec tez sie skusilam - tabletki lykam juz 3 tydz i NIC:( a nawet wydaje mi sie ze mam wiekszy apetyt niz wczesniej :(( chyba na mnie dzialaja odwrotnie heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liwiaa 0 Napisano Lipiec 3, 2009 Obawiam sie ze na mnie tez dzialaja odwrotnie. Wejde na wage za tydzien i sie okaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiakasia7 Napisano Lipiec 3, 2009 Linea Lineą... ale poproście lekarza rodzinnego o Zelixę, działa cudownie... ja miałam małą nadwagę, ale dzięki niej chrapałam jak mały traktorek, nie dając męzowi spać, więc moja pani doktor poradziła mi właśnie Zelixę. Zwyczajnie przestałam być głodna i po tygodniu 4 kilo w dół. A potem była sesja i wiadomo... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Falafel Napisano Lipiec 5, 2009 zastanawiam się,co trzeba byłoby zrobić,żeby linea działała-chyba trzeba byłoby przestać jeść i zamknąć się w siłowni od środka :P teraz moja mama zaczęła brać lineę,dam wam znać jak na nią podziałało :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lidiaa86 Napisano Lipiec 7, 2009 witam mam do sprzedania 55 tabletek linea wazne do wrzesnia cena 18 zł gg 9350341 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lidiaa86 Napisano Lipiec 7, 2009 witam mam do sprzedania 55 tabl. wazne do wrzesnia za 18 zł zuzylam tylko 5;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karluniaaa Napisano Sierpień 17, 2009 ja dzisiaj zakupilam te tabletki i od jutra mam zamiar je brac zobaczymy czy na mnie beda dzialac mam tez zamiar nie jesc slodkiego oraz pic gazowanego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lali2807 Napisano Sierpień 18, 2009 Hejka! Ja kupiłam tydzień temu herbatę "linea" i w ciągu tego tygodnia schudłam 1kg. Nie mam już takiego łaknienia jak wcześniej. Staram się nie jesc po 18 (ale i tak coś zawsze podjadam) :). Polecam!! Cena nie jest wysoka a spróbowac można :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość linetka Napisano Wrzesień 19, 2009 hmhmhm... a ja biore linee od wczoraj-wzielam tylko jednatabletke i jaki efekt? biegunka;/ mial ktos takie efekt?wiem, ze ma ona zwiekszyc ilosc wizytw toalecie, ale az dotego stopnia? dodatykowo biore belisse na wzmocnienie wlosow i paznokci,jednak aptekarz zapewnil mnie,ze te tabletkispokojnie mozna zazywac razem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANIA1414 Napisano Październik 9, 2009 WITAM!DZIS JEST TRZECI DZIEŃ JAK BIORĘ LINEE ALE ONE NA MNIE CHYBA NIE DZIAŁAJĄ BO I TAK JESTEM GŁODNA A NAJGORZEJ JEST WIECZORAMI !!! CZASEM MYŚLĘ ŻEBY WZIĄŚĆ WIĘCEJ NIŻ 3 TABLETKI NA DZIEŃ MOŻE TO POMOŻE ALE BOJĘ SIĘ O ŻOŁĄDEK ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pyśka79 Napisano Październik 28, 2009 Hej dziewczyny , zostalo mi 31 tabletek Linea z data waznosci 04/2011, zainteresowane proszę o kontakt gg 4893618, cena do uzgodnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sara 46 Napisano Listopad 1, 2009 U mnie linea się nie sprawdziła. Wczoraj wziełam jedną tabletke do obiadu a żołądek mnie do dzisiaj boli. Czuję się jakbym połknęła balon.Więcej nie wezme szkoda zdrowia.Troche mi żal bo wiązałam z nią dużą nadzieję ale niestety ...Może ktoś mi napisze czy miał podobne objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lazi Napisano Listopad 1, 2009 Słuchajcie ja mam za to pytanie z innej beczki, przed zażywaniem linei łykałam chrom, teraz wyczytałam, że w spisie skladników linei także jest chrom i zastanawiam się czy w takim razie powinnam odłożyć ten chrom, który przyjmuje i ograniczyć się tylko do linei? Moim największym problemem jest nadmierne spożywanie slodyczy, kiedys chrom mi pomagał, ostatnio chyba ptrzestał:) dlatego zastanawiam się czy powinnam w ogóle lączyć te dwie rzeczy czy zdecydowac się na jedną.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sara 46 Napisano Listopad 2, 2009 Mnie się wydaje ,że nie powinnaś łączyć tych obu rzeczy naraz.Rzeczywiście linea zawiera chrom i nie chce się po niej słodyczy.Na początek wystarczy linea i obserwować siebie żeby nie przedobrzyć.U mnie apetyt na słodycze minął po jednej tabletce i gdyby nie te ogromne wzdęcia brałabym ją dalej.Zawsze można włączyć drugi chrom ale chyba nie ma takiej potrzeby bo łatwo można przekroczyć dozwoloną dzienną dawkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sara 46 Napisano Grudzień 8, 2009 Jak tu cicho i pusto, żadnych nowych wpisów.Czy to znaczy,że już wszyscy się odchudzili i nie potrzebują wsparcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość is. Napisano Styczeń 16, 2010 nie śpimyyyyyyyyyy :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akinomka Napisano Styczeń 21, 2010 W takim razie ja od siebie coś wrzucę. ;-) Podjęłam decyzję o odchudzaniu ok. 17. grudnia. Wyglądało to w ten sposób, że jadłam o 1/2 lub 3/4 mniej, wszystkiego co zawsze. Bo ja po prostu pochłaniałam jedzenie, jadłam jak pracownik fizyczny z kamieniołomów... Najpierw bez Linei. No i ćwiczyłam, 15 min biegania, z godzinę ćwiczeń typu brzuszki, steper. Czułam się dobrze, ale jakby nic ze mnie nie schodziło. O Linei pomyślałam w okolicach Świąt. Wtedy zamówiłam ją na allegro (28 zł za 120 sztuk!). I od 29.12 stosuję ją 3 razy dziennie. Tylko w pierwszych dniach biegałam do toalety parę razy, potem wszytko wróciło do normy, czyli raz dziennie. Sahara w ustach niesamowita, teraz też chce się pić, ale nie aż tak. CO do tych słodyczy. Ja nigdy nie byłam na słodycze specjalnie łakoma, bardziej chipsy, itp. Ale w pierwszych dniach zupełna obojętność do nich. Potem wszystko wróciło do normy, czyt. czasem miałam po prostu napad, ze musiałam zjeść całą czekoladę i batonika na raz. No ale widać nie przeszkodziło to, bo w ciągu tych 4 tygodni (w tym tydzień bez Linei) schudłam 4 kg! Myślałam, że ja nigdy nie zrzucę ani kg, a tu taka radość... Ale dziewczyny, same tabletki niewiele dadzą. Ograniczcie jedzenie, jedzcie to, co zawsze ale mniej. I ćwiczcie jak macie czas, obojętnie jak, ważne by się ruszać, ćwiczyć. Ja nie głodowałam, nie wiem skąd np. kocie oczy brała energię do życia, chyba energią słoneczną żyła. :P Ja jak nie zjem normalnego śniadania i obiadu (oczywiście w mniejszych ilościach), to kaplica, zero siły na cokolwiek. Podsumowując. Mniej jeść, więcej ćwiczyć, a dodatkowo używana Linea pomoże wam spalić jakąś 1/3 więcej! Mam 184 cm wzrostu, ok. 17. grudnia ważyłam 82,5 kg. Teraz ważę 78. Jeszcze 5 kg i będę przeszczęśliwa! Chociaż i teraz już jestem. :-D Trzymam za was kciuki. Ale pamiętajcie, najważniejsza jest silna wola i konsekwencja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienkaaa3335 0 Napisano Styczeń 23, 2010 ja stosuje ja od 2ch dni, i pierwszy dzien byl trudny, bo postanowilam nie jesc po godzinie 18, ale potem jest ok hamuje mi apetyt. i nie mam po niej zadnych skutków ubocznych.. polecam i nie jest w cale taka droga, 60 tabletek to koszt jakos 20-30 zł. pozdrwaiam i zachecam!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach