Gość gOsiCzkA_21 Napisano Maj 24, 2010 ja miałam po nich jakieś wzdecia, bolało mnie podbrzusze zjadlam dwa listki i odstawilam. fajnie ze niektórym z was Kobitki one pomagaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m_nick Napisano Maj 28, 2010 biore od 2 dni, mam 16 lat. czy nastolatki nie powinny brac tego leku? w aptece powiedziano mi ze raczej nie ma jakichs przeciwskazan i linea nie bedzie dla mnie niebezpieczna, wiec kupiłam. nie mam zadnych bulów brzucha, biegunek itp moze rzeczywiscie troche mniejszy apetyt, ale i tak i tak nie jem slodyczy i jem mało (dieta) wiec nie powiem ze jem mnie dzięki tym tabletkom ;) mam niestety złą przemiane materii i mam nadzieje, ze sie ureguluje.. ;P pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hoobastank Napisano Czerwiec 19, 2010 zatrzymał mi sei oklres . czy liea moze byc tego powodem? pomocyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenek62 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Ja brałam lineę jakieś 2 lata temu (jedno opakowanie) nie trzymałam diety to i nie schudłam, ale na pewno coś działa bo z tego co pamiętam to chyba jednak hamuje uczucie głodu i niedozwolone przekąskki.. A co do okresu to bardzo prawdopodobne, bo ja jak stosowałam lineę to też mi się gdzieś zapodział... Odstawiłam i wszystko wróciło do normy... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hoobastank Napisano Czerwiec 25, 2010 mam pytanie: ile dni po odstawieniu linea powrócil ci okres? bo ja odstawilam 6 dni temu i nadal go nie mam... :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yzma Napisano Lipiec 6, 2010 Witam, ja biorę Linea już 3 miesiąc i jak na razie jest super! Schudłam tyle ile chciałam i nie miałam żadnych skutków ubocznych. Czuje sie po nich dobrze nie mam żadnych dolegliwości. Naprawdę nie chce mi się po nich jeść ani nie ciągnie mnie do słodyczy. Dodam, że pracuję ,,za biurkiem" a po pracy spaceruję z rodzinką ( głównie do miasta na pizze, piwko i lody :p ) więc i z dietą u mnie krucho ale nie narzekam! Wróciłam do swojej wagi z przed ciąży a nawet 5 kg mniej :D Brałam kiedyś BioCLA ale jak tylko przestałam je brać waga drastycznie rosła w górę!! A po Linei utrzymuje się na tym samym poziomie. Oczywiście robię przerwy w braniu tabletek tak po 4 tyg zażywania przerywam na 7 dni a potem znowu. Ale naprawdę szczerze polecam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdeterminowanaaa! Napisano Sierpień 12, 2010 Hej! Postanowiłam się wziąć za siebie, bo juz nie moge na siebie patrzeć! zawsze ważyłam 55 kg ale przez ostatnie trzy lata przytylam i waze 64kg! Masakra!!! Jestem uzależniona od chipsów i słodkości:/ ale cos trzeba z tym zrobic! Zdecydowałam się i od tygodnia jestem na diecie. Zredukowałam do zera czekolade, chipsy, i inne słodkości. Kontroluje wszystko co chciałabym zjeść. Szczególną uwagę poświecam na weglowodany!potem kalorie tłuszcz. jednak postaniowilam kupić linea. od 4 dni je biorę-fakt przez pierwsze dwa dni strasznie bolała mnie głowa! Ból był nie do wytrzymania! chciałam już z nich zrezygnować, ale powiedzialam jeszcze jeden dzien i zobaczymy. Przeszlo. Biore 2 tabletki dziennie.jedna rano druga w porze obiadowej. W moim jadłospisie jest tak: bułka sojowa z ziarnami. ser. parówka jedynka. owoce- brzoskwinia, arbuz, nektarynka, jablko. to wszystko. pije tylko wode lub cole light. Zadnych innych napoi. Zobaczymy. Czekam juz tylko na efekty! Wszystkim życze utraty wagi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdeterminowanaaa! Napisano Sierpień 12, 2010 Hej! Postanowiłam się wziąć za siebie, bo juz nie moge na siebie patrzeć! zawsze ważyłam 55 kg ale przez ostatnie trzy lata przytylam i waze 64kg! Masakra!!! Jestem uzależniona od chipsów i słodkości:/ ale cos trzeba z tym zrobic! Zdecydowałam się i od tygodnia jestem na diecie. Zredukowałam do zera czekolade, chipsy, i inne słodkości. Kontroluje wszystko co chciałabym zjeść. Szczególną uwagę poświecam na weglowodany!potem kalorie tłuszcz. jednak postaniowilam kupić linea. od 4 dni je biorę-fakt przez pierwsze dwa dni strasznie bolała mnie głowa! Ból był nie do wytrzymania! chciałam już z nich zrezygnować, ale powiedzialam jeszcze jeden dzien i zobaczymy. Przeszlo. Biore 2 tabletki dziennie.jedna rano druga w porze obiadowej. W moim jadłospisie jest tak: bułka sojowa z ziarnami. ser. parówka jedynka. owoce- brzoskwinia, arbuz, nektarynka, jablko. to wszystko. pije tylko wode lub cole light. Zadnych innych napoi. Zobaczymy. Czekam juz tylko na efekty! Wszystkim życze utraty wagi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia1818 Napisano Styczeń 12, 2011 od tygodnia przyjmuje linea fitness. moge powiedziec, ze zdecydowanie zmniejsza laknienie. przy tym utrzymuje diete ok 1200 kcal i cwicze (rowerek treningowy + brzuszki) nie wiem jakich efektow moge sie spodziewac? moze ktos stosowal te tabletki lacznie z dieta i cwiczeniami i moze wypowiedziec sie na ten temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myssszz22 Napisano Styczeń 19, 2011 kupiłam linee fitnes bo ćwiczę codziennie 45 min na stepperze, waga uparcie stoi w miejscu , mam nadzieję że wkońcu coś się ruszy wrrr zastanawiam się czy tej linei nie stosować na przemian rano tej zwykłej a po południu bądź wieczorem przed cwiczeniami fitness? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammana18 0 Napisano Styczeń 23, 2011 witam ja juz od 3 tyg sie odchudzam. najpierw bylam na diecie niskokalorycznej pozniej na bialkowej, oczywiscie co drugi dzien chodzilam na 2 godz na silownie tracac ok 500kal. tam. lecz po tych 3 tyg nie zauwazylam prawie zadnych zmian, ani waga mi jakos niespadla ani z wygladu sie nie zmienilam, podejrzewam ze moze to byc kwestia tego iz podjadalam troche slodyczy, nie umiem bowiem poskromic mojego wilczego apetytu!!! Dlatego postanowilam kupic tabletki linea. Zakupilam je dopiero wczoraj w internecie wiec jeszcze ich nie mam. Oczywiscie wiem ze tabletki same nie zadzialaja i ze sa one tylko zwyklymi wspomagaczami i tego wlasnie od nich oczekuje, ze pomoga w jakims chociaz stopniu poskromic moje laknienie. Na diecie prawie caly czas jestem(nie liczac tych momencikow kiedy sie poddaje i jem jakas tyci czekoladke) to chodze sytematycznie na silownie i daje z siebie tam jak najwiecej. Tak wiec ja w lineii pokladam dosc spore nadzieje....jak pojawia sie (OBY!!!!!!!!!) jakies efekty napisze tu o tym. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich, aha i chciala bym dodac ze sama jakas tam sila woli, dieta, ktorej i tak wiekszosci nie wychodzi i cwiczenia to nie jest jakas tam zadna droga do sukcesu...i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ivana trampek 0 Napisano Styczeń 23, 2011 brałam Lineę i powiem - taniej was wyniesie ograniczać jedzenie i więc ej ruchu bez Linei!!!! G.... daje!!!! Z pełnym przekonaniem pisze. Zaoszczędzicie. A te co reklamują - pewnie kasę biorą za reklamowanie tego szajsu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammana18 0 Napisano Styczeń 25, 2011 od amfy sie jakios rzrec nie chce i nikt jakos nie pisze ze to cud, wiec dlaczego mialo by sie niechciec jesc po lineii?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kammana18 0 Napisano Styczeń 25, 2011 ja jakos ograniczalam jedzenie i duzo sie ruszam i nic mi to niedalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość linnnnea Napisano Marzec 21, 2011 odświeżam temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość limonka. Napisano Marzec 24, 2011 ja biorę linee od wczoraj i wiadomo ograniczam jedzonko. :) zobaczymy za tydzień ile mniej na wadze. a czy działa czy nie ? na pewno zależy też dużo od wagi startowej i od żołądka czy baaardzo jest rozdupcony. nie wszystko na raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mgr 8 Napisano Marzec 31, 2011 witam serdecznie, mój znajomy przez miesiac brał ,i Linea sprawiła ze schudł 6kg,nie miał ochoty na jedzenie,i tym sposobem ograniczył posiłki i schudł.Znowóż jego żona nie schudła nawet 1kg.Na każdego inaczej działa.Ja od dziś na diecie Dukana,już kiedys ją stosowałam,i myślałam o zakupie tych tabletek,aby wspomóc odchudzanie, dodatkowo wiczę..ale same wiczenia nic nie dają.Może ktoś wie czy te tab.są szkodliwe?Czy mogą na co ś szkodzic.poz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liselotte Napisano Kwiecień 29, 2011 Linea to zwykłe gooowno po prostu ogranicz jedzenie wiecej ruszaj się - choćby spacer z 1 godzinę ze 3 razy w tygodniu mniej słodyczy i tłustego jadła a efekt będzie. Bez wyrzucania pieniedzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badzynka 0 Napisano Maj 8, 2011 Hey Od dziś biorę Linee (tą podstawową). Była w promocji to kupiłam. Oprócz tego łykam ocet jabłkowy, morwę białą i Biogarden Wyciąg ze skrzypu. Zobaczymy, czy to coś da. Przez ostatnie 2 miesiące ćwiczyłam, ale ostatnio źle się czuję, więc robię zaledwie pompki i ćwiczenie na łydki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość welniak44 Napisano Maj 15, 2011 Szkoda pieniedzy. To działa na psychike a nie na ciało. Jak ktoś jest łatwowierny i szybko się wkręca w coś to i uwierzy w to, ze jak wzial tabletke to jesc mu sie nie chce. Nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stosuje to Napisano Listopad 22, 2011 stosuje tabletki linea od 3 tygodni, jestem zadowolona, wcześniej pochłaniałam wszystko co dało sie zjeść, jadłam bardzo kalorycznie tzn codziennie frytki albo budyń.. teraz zupełnie nie mam na to ochoty, jem 2 skromne posiłki dziennie i mi to wystarcza, zazwyczaj jem tylko 2 tabletki dziennie bo nie chce ich brać jak nie spożywam 3-go posiłku, nie budze sie głodna, nie ważyłam sie wcześniej ale przez te 3 tyg schudłam ok 6 cm w brzuchu, efekty są widoczne :) zresztą czuje sie dużo lepiej, tak lekko :D hehe nie byłam nigdy gruba tylko raczej okrągła, jestem bardzo zadowolona, już kupiłam sobie 2 paczke :) a co do przeczyszczenia to przez pierwszy tydzien ani razu w kibelku nie byłam, teraz prawie codziennie rano sie wypróżniam :) ogólnie polecam :) dodam że nie ćwicze i nie mam diaty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmel162 Napisano Styczeń 9, 2012 PODBIJAM TEMAT! zaczęłam stosować lineę (tak się to odmienia?) i powiem, że efekty są. Tak tez czytam i czytam co tu ludzie piszą i co to za pierdoły z tym chromem?? Przecież chrom działa głównie na to coby się słodkości i przekąsek nie chciało. Nie wiem cóż to za znawcy diety się rozpisali, że chrom w linei (znów ta paskudna odmiana :) ) ich odstrasza. Ale co do efektów to powiem tak, zero jakiś "przeczyszczeń", zero spóźnień okresów po 2 tabletkach (swoja drogą jak mogą 2 tabletki opóźnić okres? rozumiem 2 tygodnie brania chociaż tydzień, ale takie małe dawki szczeeerze wątpie. Może jest ochotniczka, która się poodchudza ze mną? ;) Jak to mówią w kupie raźniej :) Ja przez kolejne 2 tyg muszę zrzucić oponkę z brzuszka i te okropne boooczki. Koszmar po prostu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolciaL Napisano Luty 1, 2012 Chyba się skuszę i jeszcze dzisiaj kupię ta lineę i zobaczymy jak zadziała.Odezwę się za pare dni jak ztym apetytem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OLA.F Napisano Luty 6, 2012 OJ...OJ...dzisiaj zakupiłam, po drugiej tabletce mało nie wylądowałam na pogotowiu. Przeczyszczanie przez godzinę, ból brzucha, drżenie rąk, nudności, kołatanie serca!!!!!ODRADZAM!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolciaL Napisano Luty 7, 2012 Tabletki biore od wczoraj zobaczymy co sie będzie działo,dam znać po tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili lu 0 Napisano Luty 10, 2012 też dzisiaj zakupiłam. tą różową. razem z dietą i ćwiczeniami na pewno da efekty, bo jej skład jest ok i przekonujący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili lu 0 Napisano Luty 10, 2012 głos dodany ;P, ale wątki Ci się pomyliły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efcik Napisano Luty 13, 2012 ja zaczęłam stosować lineę od soboty, ale oczywiście do tego dieta mż, zero słodyczy i ćwiczenia, a dokładnie to rowerek i może jakieś brzuszki:) mam nadzieję że jakieś efekty będą, jak na razie to jestem pozytywnie nastawiona:) może któraś się przyłączy...? do karmel 152 jak Ci poszło, są jakieś efekty? Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Urszula26 Napisano Marzec 3, 2012 Brałam ją przez półtora miesiąca i u mnie po linea nie miałam żadnych efektów. Przerwałam, bo nie chciało mi się już tego kontynuować. Teraz jestem na etapie zielonej kawy z herbata slimgreen, po tym mi się ruszyło, na razie 2kg, więc nie będę pisać czy super działa, bo po prostu nie wiem. Na linea się zawiodłam, a szkoda, bo trochę na nią liczyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jklow Napisano Marzec 17, 2012 Ula a slimgreen jak długo bierzesz? Ćwiczysz też czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach