Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KARMAPEMA

LINEA - NOWOŚĆ - czy ktos probował ???

Polecane posty

Gość Lollipop_oO
Siema ;) Tak sobie czytam co tu wypisujecie i jestem pod ogromnym wrażeniem ;D Dużo się też naczytałam o Linei... i chyba sie skusze na jej stosowanie ;D bo niestety moja silna wola jest za słaba na stosowanie diet i takich tam ;D a z wysiłkiem fizycznym nie mam problemu więc jakoś sobie poradzę ;D przydałoby mi sie zrzucić jakieś 8-9 kilo.bardzo jestem ciekawa czy i mi coś (cokolwiek) pomoże ;P POZDRAWIAM i życze wytrwałości w dążeniu do celu :)))

stosowałam linee przez 2 miesiące, faktycznie zmniejsza łaknienie, poprawia przemiane materii. na początku schudłam, po miesiącu organizm sie przyzwyczaił i waga staneła w miejscu. odstawilam tabletki bo pewnego razu żołądek rozbolał mnie tak mocno, że myślałam, że pęknie - okropny ból. lepiej naturalnie poprawiac przedmiane materii

No właśnie ja brałam jakiś czas i schudłam. Oczywiście ćwiczyłam i miałam odpowiednią dietę. Schudłam dużo. Jakiś czas temu opakowanie mi się skończyło, a waga się zatrzymała z momentem zaprzestania brania tabletek linea. Odkąd ich nie przyjmuję mam problemy z załatwianiem się. I już zamierzałam znowu je dzisiaj kupić, ale coś mnie tknęło żeby poczytać trochę. I teraz sama nie wiem. Kupić i waga pójdzie do przodu a sprawy fizjologiczne znowu się uregulują czy koniec. Orgaznim przywykł i nie ma ratunku trzeba odczekać swoje.

Czy można brać lineę i therm line II jednocześnie? Przyjmować je w tym samym czasie?? Zaczęłam je tak brać, ale teraz się zastanawiam. Lineę biorę 3 razy dziennie a therm 2 razy po jednej tabletce.

Gość zulka_21
Mam pytanko czy biorąc ten suplement diety \"Linea\" stosujecie jakies diety czy po prostu przyjmujecie tabletki nie stosujac żadnych drastycznych diet! Dodatkowo interesuje mnie czy któraś z was mmiala efekt jojo po stosowaniu tych tabletek, ile schudla a ile przytyła po odstawieniu tabletek?

Gość agula251
witam wszystkich! Ja już 3 dzie stosuje Line, skusiłam się na nią czytając na necie jaka to super jest.... i cóż moge napisać jak na razie... na każdego inaczej działa bo ja dalej nie załatwiam się regularnie, chodze głodna, i mam ochotę na coś słodkiego:( Oczywiście, jak na razie się trzymam i waga spadła 1kg ale myśle że to skutek ograniczenia jedzenia i ćwiczeń. Pozdrawiam i życze powodzenia (sobie teżżżżż).

Gość fra_private
Witam, Zaczęłam odchudzanie z początkiem marca, odstawiłam słodycze, zaczęłam liczyć kalorie, 10 dni temu zaczęłam szóstkę weidera, schudłam 4 kilo i jak na razie stanęłam. Co gorsza zaczynam już podjadać (np. żelki mojej córki). Pomyślałam więc o Linea, żeby apetyt mi spadł. Naczytałam się tutaj, że Linea reguluje metabolizm i właśnie tego się boję, że jak ją odstawię to będę miała problemy z fizjologią – teraz nie mam żadnych. Czy moje obawy są uzasadnione? 171 cm 72 kg 68 kg – obecnie cel: 63

Gość agula251
witam. Jedni piszą ze po Linea mają biegunki inni że dzięki niej załatwiają sie codziennie a u mnie psikus - dalej mam problemy. Schudłam 1 kg mimo ćwiczen i diety w ciągu tygodnia. troche mnie to zniechęca ale jeszcz etroche się pomęcze, zaczne też pić siemie lniane może pomoże. jesli macie jakiś dobry sposób na wspomożenie trawienia to napiszcie. pozdrawiam

kilka dni biore linene... przez to ze caly dzień siedze w domu myślę ciagle o jedzeniu i jestem głodna w sumie, wiec jak dla mnie tabletki nie hamują glodu... zobaczymy co bedzie....

Gość agula251
do tych co stosują line i biorą tabletki antykoncepcyjne! Nie zdziwcie się jesli dostaniecie okres wczesniej, bo ja tak wlasnie mialam wedłóg lekarza to przez tabletki linea:)

Gość pytanie mam ..................
czy mogę stosowac linee podczas okresu? a łączenie z alkoholem? proszę o odp .... linea to chyba moja ostatnia deska ratunku tylko że tarz mam okres :(

Gość aneczka313
Witajcie Zachęcona waszymi wypowiedziami zakupiłam dziś na allegro duopak linei, będę ją stosowała, myślę, że dwa miesiące starczą skoro piszecie, że i tak organizm pomału się przyzwyczai.Mi wystarczy jak schudnę 5 kg. Mam 168 cm i chyba ważę około 64, lub 65 kg. Ponadto zakupiłam cellumetric w saszetkach do picia plus kremik na cellulit ale innej firmy.Rozpoczynam walkę, nie mam dużej nadwagi ani dużego cellulitu, ale coś tam jest.Będę pisała, wam na bieżąco.Mam 37 lat wiec niestety po 30 trudniej zrzuca się kilogramy.Pozdrawiam gorąco.

Gość aneczka313
Witajcie Zachęcona waszymi wypowiedziami zakupiłam dziś na allegro duopak linei, będę ją stosowała, myślę, że dwa miesiące starczą skoro piszecie, że i tak organizm pomału się przyzwyczai.Mi wystarczy jak schudnę 5 kg. Mam 168 cm i chyba ważę około 64, lub 65 kg. Ponadto zakupiłam cellumetric w saszetkach do picia plus kremik na cellulit ale innej firmy.Rozpoczynam walkę, nie mam dużej nadwagi ani dużego cellulitu, ale coś tam jest.Będę pisała, wam na bieżąco.Mam 37 lat wiec niestety po 30 trudniej zrzuca się kilogramy.Pozdrawiam gorąco.

jestem już po opakowaniu linea i powiem że jestem zadowolona. zmniejsza łaknienie tak więc łatwiej jest się powstrzymać od pokus. zjadam już mniej i w związku z tym trochę schudłam

Gość selllen
Ja dzisiaj zaczełam brać Linea. DOdatkowo zaczełam (dopiero teraqz!) chodzić na aerobic (fat burner i pilates) dwa razy w tyg. Zobaczymy... wtabletki średnio wierze, ale zawsze lepiej coś brac niż nic ;) tak uważam. Zawsze to jakiś wspomagacz a dodatkowo n amni edziała pświadomość i myśle zanim złapie się za czekolade :P

Gość selllen
mam nadzieję że nie przeszkadzają one antykoncepcji........:O:O 52 kg 160 cm CEL: 46-47 kg mam bardzo 'wypasione' uda :(

Gość Falafel
Witam. Stosuję lineę,zostało mi jeszcze 6 dni stosowania (biorę 2 tabletki dziennie,jedną do śniadania,drugą do obiadu). Na początku byłam bardzo zadowolona,schudłam 3 kg,nie miałam wcale ochoty na słodycze i nie jadłam zbyt późno. Teraz też nie jem zbyt późno,ale widzę wielkie skoki wagi:jednego dnia 3 kilo w górę,następnego dnia 1,5 kilo w dół i tak różnie,bez przerwy... Pragnę dodać,że również ćwiczę i stosuję w miarę zdrową dietę. o.O

Gość jaaness
Czy u którejś z Was, po zażywaniu tabletek Linea wystąpiło nadmierne zmęczenie? Biore je od ok 3 tygodni, waga spadła juz po pierwszym tyg 2 kg i dalej ani rusz, spie tyle samo czasu co wczesniej, a po południu mam takie ogromne napady zmęczenia, że nawet siedzieć mi cieżko. Czy to może byc spowodowane tymi tabletkami?

Gość Falafel
owszem,biorę i czuję coś na kształt zmęczenia. raczej nie zmęczenie,tylko silną potrzebę snu i zasypiam jak tylko położę się do łóżka,choć czasem zdarza się bezsenność...

Gość selllen
ja biore dopiero kilka dni, na razie widze taie efekty że nie mam 'napompowanych' ud - bo to po nich zawsze widze spadek/wzrost wagi Do tego czy mi sie chce czy nie chce jeść zwłaszcza słodyczy podchodze ostrożnie - to raczej nasza podświadomośc działa ;) biore 2 razy dziennie w czasie większego posiłku Czy Linea szkodzi antykoncepcji?? wiecie coś na ten temat??

Gość dziewczyny ile razy dziennie
łykacie - 2 czy 3? Jeśli 2 to przy jakich posiłkach najlepiej???

Gość po jakim czasie
brania zauważyłyście, że LINEA działa?????

Gość upppppppppppppppppppp
:)

Gość Falafel
ja łykam 2 dziennie,podczas śniadania i obiadu. jeśli chodzi o brak apetytu na słodycze,to właściwie z dnia na dzień przestałam go odczuwać. zostało mi 5 dni stosowania,czy jakoś tak i tak naprawdę to widzę ok.1 kg spadku i widzę,że mam trochę mniejsze boczki,ale rewolucji nie ma (myślałam,że może z 5 kg max,a tu tylko 1...)

Gość po jakim czasie
Falafel, czyli łykasz już prawie miesiąc tak? A ćwiczysz do tego i jakąs dietę stosujesz czy tylko słodycze odstawiłas?

Gość jaaness
Ja ćwicze dość dużo, jem 2-3 tabletki dziennie (bo nie zawsze jem kolacje, dlatego czasem 2 a czasem 3) a co do słodyczy to u mnie akurat występuje zwiększony apetyt na słodycze i jak wczesniej pisałam, spadek wagi o 2kg i ani deka wiecej:( jestem troche zawiedziona...

Gość Falafel
jutro kończę kurację. ogólnie odstawiłam słodycze,dieta w miarę normalna(zwyczajne jedzenie,bez przesady),nie jem późno i ćwiczę. efektów praktycznie żadnych.

Gość Falafel
Dziś skończyłam kurację. Na podsumowanie powiem tak:przybyło mi 0,5 kg zamiast ubyć w ostatecznym rozrachunku o.O

Gość jaaness
Falatel a ile tabletek zjadłaś??:) tzn jak dlugo trwała Twoja kuracja? Z powodu mojego osłabienia oraz ZATRZYMANIA miesiączki zapewne spowodowanego wlasnie tabletkami przestałam je jesc. Waga w ciagu 2 dni wróciła do początkowej. Osłabienie i cała reszta wróciły również do normy...