Gość kocieoczy Napisano Czerwiec 18, 2008 Witajcie kobietki :) Walczę już cały miesiąc z Lineą, znacie moją historię ....gdyż pisałam z Wami ostatnio. Mam za sobą już 5kg, w ciągu 4 tyg. ale ....mam złe wyniki krew, mocz..:(Boje się, że to anemia. Mało jem, nie jem nic słodkiego , mimo iż jem dużo owoców i warzyw mam złe badania lekarskie. Zaczęło mi się kręcić w głowie, czuję się słaba. Nie odrzucam jednak Linei, mam nadzieję, że to minie. Trzymam za Was kciuki, oby Wam się udało zrzucić zbędne kg. Ja biorę już drugie opak. chciałabym jeszcze schudnąć z 3kg, choć znajomi mówią, że już mi wystarczy. Wzrost: 168cm, waga: 56kg.4 tydz dietki :) Pozdrawiam Was koleżanki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BYLEBY-DO-50 Napisano Czerwiec 18, 2008 "KOCIE OCZY" co proponujesz zajadac aby w jak najkrotszym czasie zrzucic jak najwiecej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banan86 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 KOCIE OCZY-zaniepokoiła mnie Twoja wiadomość... jeszcze parę postów wcześniej rozmawiałyśmy na temat Twojego złego samopoczucia z powodu małych ilości jedzenia...mówiłaś, że wszystko jest ok a tu nagle... słuchaj ja myślę, że fajnie, że tyle schudłaś ale już te kolejne 3 kilo spróbuj trochę w dłuższym czasie zrzucić bo szkoda Twojego organizmu... zacznij trochę więcej jeść... nie głodź się, bo jeszcze zrobisz sobie coś poważniejszego. taka moja rada... aha i wydaje mi się, że jak na Twój wzrost 56 kilogramków to super wyniki i na pewno wyglądasz super :):) ja mam tyle samo wzrostu co Ty i mi wystarczyło by 59-60 kg na sam początek:) a wiesz oko zazdrosnych koleżanek na pewno się nie myli więc myślę, że Twoi znajomi mają rację, że już tyle zrzuconych kilogramów to Ci w zupełności wystarczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uli39 Napisano Czerwiec 19, 2008 witam ja zaczełam stosować line od 3 dni , i staram sie" mz" +zielona herbata mam nadzieję ze uda mi sie kilka kilogramów zgubić.Niestety na słodycze mam nadal ochotę -przyznam ze jestem strasznym łasuchem:(Kocieoczy czytając co piszesz ,hmm mam pewne obawy??ale jak narazie nic sie nie dziej u mnie -chyba zakrutko by jakies objawy wystąpiły?... Lokin- ty długo juz jesz line ,czy jeszcze dieta jakąś ?gimnastyka ? bo wyniki masz super?? pozdrawiam wszystkich:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fit26 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 zawsze najpierw dieta - pozniej suplementy. stosowanie suplementow bez zbilansowanej diety to wyrzucanie pieniedzy w bloto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała-mi25 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 a ja właśnie skończyłam opakowanie i nie schudłam nawet 0,5 kg. porażka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aby schudnac 8kilo Napisano Czerwiec 25, 2008 Wiecie co? Dziwne te tabletki. Biore 1/ dzien . Jem mało!!!!!! i co? Waga stoi. A gdy jakies 2 tyg temu jadlam tak samo malo (przez stres) to chudlam w jeden dzien ok 0.8 kg !!!! BEZ LINEI. Kto wie czemu przez te tabletki waga nie spada ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehjko Napisano Czerwiec 25, 2008 eh dziewczyny Wy byscie chcialy wszystko od razu... a niesttey tak dobrze nie ma, bo gdyby tak bylo to wszytskie bylybysmy piekne i zdrowe... Sama wiem co to znaczy walka z kg... probowalam wielu rzeczy... waze 80 kg, moze tego po mnie az tak nie widac wygladam na okol 70 prae ale waze swoje... swego czasu schudlam 15kg ale przez powrot do starych nawykow zywieniowych w ciagu 3 lat wszytsko wrocilo. sama biore linee ale nie bylo rezultatow bo bralam niesystematycznie a ponadto jadlam slodycze przez stres zwiazany z sesja wiec nie zwalam wszytskiego na tabletki ze nie dzialaja. opamietajcie sie troche bo dla mnie to smieszne jak ktos mowi ze bez tabletek chudnie a z tabletkami nie.. dziewczyny trzeba czasu, diety + cwiczen i dopiero wtedy systematycznie beda efekty... a zeby bylo zdrowo i male prawdopodobienstwo jojo to nalezy chodna nie wiecej niz 1 kg tygodniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elisia84 Napisano Czerwiec 25, 2008 biore miesiąc powiem tak BEZ REWELACJI!! gdybym liczyła tylko na to ,,cudo'' raczej bym przytyła!!! owszem przyspiesza metabolizm ale w efekcie szybciej robiłam się głodna!!!dziewczyny nie ma środka cud!!!zasada MŻ i troche ruchu!!!! to jest najlepszy środek!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aby schudnac 8 kg Napisano Czerwiec 25, 2008 DO ehjko ;) Wiesz co sama gadasz glupoty! Waze 57 kg/170cm i chyba lepiej wiem po sobie ze bez linei szybciej chudlam!!!!! Ja w 10 dni ograniczajac jedzenie jestem w stanie schudnac 4kilo. A ograniczajac jedzenie i biorac linee nie chudne nic a wrecz waga o pare deko jest wieksza!!!!! Dlatego dziwie sie czemu tak jest? Kiedys ( z 4 miesiace temu) schudlam w 3 tygodnie 7 kilo (bez cwiczen). A teraz co? Ćwicze, jem mniej (Dzieki Linei nie mam ochoty na slodycze) i waga jest o pare deko wieksza!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banan86 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 cześć dziewczyny! nie ma co tu się kłócić.. line działa na każdego inaczej albo w ogóle nie działa. jedna szybciej schudnie nawet nie mając ćwiczeń a druga chudnie bardzo powoli bo po prostu tak jest. :) ja widzę że nie mam apetytu na słodycze...ale czy to zasługa Linei czy mojej psychiki to już tego nie wiem :) bierzcie to wszystko z uśmiechem to na pewno będzie lepiej :) powodzenia dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocieoczy Napisano Czerwiec 25, 2008 Witajcie, Długo z Wami nie pisałam, ale zgadzam się z opinia Banan86 :) Na każdego Linea działa inaczej. Wszystko zależy od organizmu, na mnie akurat zadziałała i nie ważne czy same tabletki czy też moja psychika. W ciągu 5 tyg mam za sobą 5kg zrzuconej wagi. Owszem teraz waga stanęła w miejscu, myślę, że Linea zadziałała na początku i był to dla mojego organizmu szok. Dlatego szybko chudłam, ale grunt, że osiągnęłam swój cel i teraz tylko utrzymuję wagę. Żołądek przyzwyczaił się do małych dań, nie zajadam się tak jak dawniej, no i oczywiście nie jem słodyczy. Nadmieniam, że nie ćwiczę. Moi znajomi też twierdzą, że raczej to moje nastawienie i psychika spowodowały, że ograniczyłam jedzenie przy Linei. Nie ważne ! Dla mnie liczy się to, że miałam tą silną wolę i przy pomocy tych tabletek udało mi się schudnąć 5kg. Jedynym minusem w tym wszystkim było to, że się troszkę osłabiłam niestety mój organizm zadziałał inaczej, i miałam słabe wyniki krwi i moczu. Już jest lepiej, a Linee nadal stosuję 5 tydzień. Dla osób, na które nie działa Linea polecam APPTRIM - znajomy mówił, że też ponoć jest to dobry środek na odchudzanie - tabletki droższe niż Linea a skuteczne. Trzymam za Was kciuki w rzucaniu kg :) i życzę miłego dnia. Pozdrawiam Was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anieszka20 Napisano Czerwiec 26, 2008 cze wszystkim! ja prawie kończe 2 opakowanie..... za pierwszym trochę schudłam (ok 4kg) a za drugim opakowaniem wogóle nic, może tak jak u kocie oczy mój organizm się przyzwyczaił i teraz tak szybko się nie chudnie jak na początku ...szkoda ...może teraz zrobię przejwe i zaczne inne tabletki brać ....jak myślicie? pozdrawiam !:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocieoczy Napisano Czerwiec 26, 2008 Cześć Agnieszka20 - masz racje, to dziwne, jest, że biorąc na początku Linee naprawdę schudłam a teraz przy drugim opakowaniu nie ma żadnego rezultatu, jedynie co to zmniejszył się apetyt i tak trzymam, czyli mało jem. Może organizm się już tak przyzwyczaił. Ja skończę brać 2 opak. i zrobię sobie przerwę a potem kupie sobie Apptrim - ponoć jest dobry i skuteczny. A Ty dużo schudłaś? ja tylko 5kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anieszka20 Napisano Czerwiec 27, 2008 kocie oczy- ja też tak 4-5 kg , może trzeba zmienić za jakiś czas na inne tabletki , spróbuje na te co Ty...może pomoże bo dieta sama mi mało co pomaga, ostatnio kupiłam gazete , która daje przepis na tydzień i niby przez ten okres ma się schudnąć 5 kg, ale niektóre składniki nawet nie znam:( pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocieoczy Napisano Czerwiec 27, 2008 Agnieszka20 jak znajdziesz tą gazetę podaj ten przepis tu jeśli możesz. Zobaczymy co to za dieta cud..hehe. Ale jakoś nie chce mi się wierzyć w to by w ciągu tyg. 5kg, zrzucić. Zażywając Lineę w ciągu tyg. schudłam 1-2kg, i mało jadłam, prawie nic..to ciekawe co tam piszą w tej gazecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camisky 0 Napisano Czerwiec 27, 2008 Ja dzisiaj kupiłam Lineę, ale po przeczytaniu o problemach zdrowotnych związanych z jej zażywaniem jutro oddam ją do apteki, albo sprzedam na Allegro. Poćwiczę sobie i tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulka_1 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Witam Was Kochane, ja również od dawna nie pisałam, ale teraz mam chwilkę więc dorzucę również moje spostrzeżenia. Otóż podobnie jak u Ciebie kocieoczy i u agnieszka20 przy pierwszym opakowaniu ubyło mi 4 kg, a teraz cisza... Też zastanawiałam się czy to tylko taki chwilowy zastój, czy już nie reaguję na składniki Linei... Nie mam pojęcia. Ale póki co nie odstawiam. Jeśli przy trzecim opakowaniu nadal się nic nie ruszy, to wtedy pomyślę o zmianie tabletek. Gdyby coś u mnie w końcu drgnęło odezwę się na pewno :D Pozdrawiam Was wszystkie :) Pa!Pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lokin Napisano Czerwiec 30, 2008 Witam Kochane po dłuższej przerwie :) Jak wiecie schudłam 7-8 kg .... od tego czasu udało mi się schudnąc jeszcze może 1 kg ... ZNowu byłam chora... najpierw przeziębienie - ból gardła, gorączka, kaszel .... aż nabawiłam się zapalenie krtani :( odstawiłam tabletki na prawie 2 tygodnie podczas choroby ... i dopiero zachciało mi sie jeść.... jeszcze jak jestem domu to nie jem... ale pojechałam do cioci bez tabletek i dopiero naszła mnie ochota na jedzie... odrazu poszłam i kupiłam Line\'a w aptece... Tak jestem przyzwyczajona do tych talbletek, że aż zaczełam jeść 4 tabletki na dzień a 2 w porze obiadu, żeby ta surówka sie lepiej spalała ;/ Musze się zabrać na sobą do pracy i jeść 2 tabletki dziennie ;/ Kocieoczy .... być może też zakupie Twoje nowe tabletki. Ale to jak skończe 3 opakowanie Linea. Bo jednak jeść nie musze, ale mało chudne :) A jak pójde znowu do szkoły to chce być chuda :) Trzymam za Was kciuki pa :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mini892 0 Napisano Lipiec 11, 2008 hejo :) skonczyłam 1 opakowaniweLineii i po małej przerwie zaczynam drugie. Na początku stosowania efekty takie sobie..ale z czasem ( ok 2 listek ) coraz mniej chciało mi się jesc zaczełam chudnąć oraz co najwazniejsze brzuszek zaczął ładniej wyglądać :) do tego ćwiczenia i ograniczenie słodyczy :) jak narazie jest ok, jeszcze musze sie wybrać po wyniki badań sprawdzic czy wszystko jest oki :) pozdrawiam :*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia 1309 Napisano Lipiec 13, 2008 biorę lineę od ponad dwóch tygodni i mam 3 kg mniej :) - byłoby wiecej gdybym ćwczyla ale jestem z tych co lubia ruch ale na ekranie monitora :) Jedno musze przyznac mam mniejsza chetkę na słodycze :) ,jak mam do zjedzenia ogromny posiłek to juz w połowie czuje sie pełna no i trawienie mi się poprawiło, skutków ubocznych brak :) osobiście polecam ale nalezy pamiętac ,ze na każdego takie tabletlki działaja inaczej :) no i nie nalezy odrazu spodziewać sie cudzów :) ale warto sie wspomóc bo sama wola czesm nie wystarczy :) Pozdor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niki811 Napisano Lipiec 13, 2008 Cześć Dziewczyny! Natrafiłam na wasze forum i postanowiłam podzielić się z wami moimi doswiadczeniami. Lineę łykam od okolo 8 dni, dwa razy dziennie, do tego piję 2-3 herbatki, staram się też mniej jeść, a ruch zapewnia mi mój 14 miesięczny synek. W ciągu tego tygodnia schudłam 3 kg, na mnie Linea dziala i to całkiem nieźle. Trochę się dzisiaj przestraszyłam wrzodów żoładka po przeczytaniu kilku komentarzy, ale nie zamierzam rezygnować z tych tabletek dopóki działają. W ciąży przytyłam 30 kg i chcę się ich pozbyć jak najszybciej. Jakiś czas temu chodziłam do dietetyczki, ale zabrakło mi wytrwalości, została natomiast dieta. Nie chcę zniszczyć sobie żołądka, dlatego od jutra wrócę na dietę, żeby jak najszybciej zgubić mój balast, wtedy będę brała Lineę optymalnie krótko. Tak to sobie wykombinowalam, ale zobaczę co z tego wyjdzie. Jeżeli któraś z was byłaby zainteresowana dietą, to niech da znać na maila niki811@o2.pl Postaram się szybko odpisać, ale z małym dzieckiem nie zawsze jest to takie proste:-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Lipiec 15, 2008 Hej dziewczyny! Bardzo proszę NETKE38 o odpisanie - jak zadziałały tabletki Slimgreen??? Ja dziś zaczęłam je brać i jestem strasznie ciekawa, czy nie kupiłam ich na próżno? Proszę Netka38 - ODPISZ! ps. a może ktoś z Was ma doświadczenia z tym suplementem? Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teranee Napisano Lipiec 20, 2008 Czesc,o LINEA dowiedzialam sie od kolezanki,ktora schudla 7 kg po jednym opakowaniu,zachecona jej wynikiem postanowilam sprobowac.Niestety dla mnie te tabletki okazaly sie niewypalem,ja wrecz przeciwnie ,po 2 tygodniach brania tabletek przytylam 2kg,zwiekszyl mi sie apetyt,brzuch mialam napompowany jak balon i ciagle mi sie chcialo pic.Na mnie LINEA nie dziala:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam podobnie Napisano Lipiec 20, 2008 z tym chromem to należy uważać, bo za duże dawki mogą powodować generowanie komórek rakowych... poczytajcie o mikroskładnikach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancy87 0 Napisano Lipiec 20, 2008 hey dziewczyny tez biore linea od paru dni ale nie wiem czy pomogla krotko biore oprocz tego dieta :)) a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancy87 0 Napisano Lipiec 20, 2008 kocie oczy ty chcesz schudnac do 50?? pewnie bedziesz super wygladac ehhh mnie zadowoli 65 kg i bvede sie czula pieknie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancy87 0 Napisano Lipiec 20, 2008 boje sie ze przez ta linea ja przestan echudnac :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocieoczy Napisano Lipiec 20, 2008 Witam Was dziewczyny Dawno nie pisałam...ale mogę się wam pochwalić, że minęło już 2 mies. od kiedy biorę Lineę ok 3 opakowania i mam za sobą 7kg.:)))) Czuję się świetnie, nie ćwiczę, tylko mam ograniczone jedzonko dzięki Linei. Kolega w pracy też sobie kupił, bo mu poleciłam ale póki co efektów u niego nie widać. Natomiast mój brat i bratowa zażywają Lineę i są efekty. Nie na każdego to dobrze działa. Ja biorę już 3 opakowanie Linei ale nie 3 tabl na dzień tylko czasami 1, czasami 2. Ważyłam 61-62 kg a teraz mam 54-55 kg coś w tych granicach. Więc efekt mnie zadowala. Życzę Wam szybkiego spalania tłuszczyku :):):) Pozdrawiam Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancy87 0 Napisano Lipiec 20, 2008 czyli Tobie pomoglo super;) ale myle ze dieta i ruch daja razem z tabletka efekt cudow nie ma i tracenie kg powinno byc wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach