Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KARMAPEMA

LINEA - NOWOŚĆ - czy ktos probował ???

Polecane posty

Gość kocieoczy
Trzymam za Ciebie i inne kobietki tu na forum kciuki. No i za siebie też :) jak uda mi się więcej zrzucić - podzielę się z Wami informacją .

hej dziewczyny!!! widze ze jestescie połne motywacji to dobrze ja tez sie bardzo staram jak na razie odkad biore linee to 4 kg mniej, i na razie waga stoi w miejscu na poczatku wogole nie chcialo mi sie jesc ale teraz juz jest troche gorzej staram sie powstrzymywac ale zawsze cos podjem małego chociaz i tak nie jem tak bardzo , sniadania nie jem wogole chyba ze czasami jogurt wypije na obiad marchew z jabkiem albo inna sorówka , dzisiaj zjadlam tylko talerz ogorkowej bo tesciowa we mnie wmusila no i najgorzej wieczorem bo jogurt albo ze 3 kromki chleba a czasami jeszcze cos , ciezko mi sie jest oduczyc tego podjadania na noc :( nie jem duzo ale waga i tak po woli spada

Gość kocieoczy
Justa ja bym na Twoim miejscu lepiej wolała zjeść te kanapki rano na śniadanie, niż na kolacje. Jak zjesz śniadanko to będzie Cię to trzymać cały dzień a tak się objesz na noc i to wchodzi w tłuszczyk. Moje zdanie takie jest :)

Słuchaj niestety nic nie przychodzi łatwo...ale masz już dobry początek...3 kilo mniej to spoko wynik. ja dopiero zaczynam z Linea i mam nadzieję , że efekty będą szybko widoczne. trzymaj za Ciebie kciuki:)żeby silna wola wróciła:)

Gość kocieoczy
Ja dziś też muszę kupić, ale już drugie opakowanie :)Mam już za sobą 4kg mniej, jeszcze z 7kg :) Wczoraj pytałam o cenę w aptece w Realu i tam aż 30zł za 60 tabl. w Carrefourze jednak za 22 zł, jest różnica.

Witajcie laseczki. Biore linea-e od 2tyg i schudłam 4kg. Nie chce mi sie w ogole jesc po tych tabletkach,a na kibelku ląduje regularnie:-)czego oczuwiscie wczesniej nie udawało mi sie robic:-( Kazdy organim jest inny i inaczej reaguje na \\\"chemię\\\" mu podaną. Moj(musze powiedzieć) pozytywnie mnie zaskoczył:)) Pozdrawiam i zycze powodzenia...

Gość kaisog
Po przeczytaniu Waszych opinii na temat tego środka postanowilam go dzis rano zakupic. W gdańsku mozna go dostac za 20 zł .Mam nadzieje, ze pomoze ograniczyc mój apetyt. Powodzenia Dziewczyny ( i byc moze chłopaki) ;)

Gość Kasiaq88
Ja sie wlasnie dzisiaj zdecydowalam na kupienie linei. Po depresji strasznie przytylam, przynajmniej ja to widze, 13 kilo, co prawda zeszlo i tak ze mnie samoistnie. Chcialam chodzic na silownie, to z kolei mialam wypadek samochodowy, kregoslup siada, zbyt wiele cwiczen nie zrobie... :( najgorzej jest z brzuchem, wiele razy ludzie mysla ze jestem w ciazy.. na szczescie mozna sie z tego smiac;D dodatkowo mam zespol jelita drazliwego, to naprawde doluje. chce wrocic do poprzedniej wagi, musze zrzucic 10 kilo i bedzie rewelacja. co wiecej: naprawde niewiele jem. Jak czytam Wasze opinie to wstepuje we mnie nadzieja ze jednak sie uda;) jeszcze to zajrze:) i zycze wszystkim powodzenia! Pozdrawiam:)

Gość dreaming
Witam. JA musze pwoiedzieć ze od dziś stosuję Linee. I nie wiem czy to kwsetia nastawienia czy faktycznie to ma takie działanie, ale nie odczuwam potrzeby objadania sie jak to do tej pory bywało...Wybiore opakowanie, dieta i ćwiczenia i zoabczę. Jak narazie jestem pozytywnej myśli :) tabletki nie kosztuja wiele a nóz okażą sie naprawde skutecznym suplementem diety ...

Do \"fit26\" Czy Twoim zdaniem jednoczesne zażywanie tabletek Linea i Therm Line mogłoby być szkodliwe? Dodam jeszcze, że od dwóch miesięcy używam tabletek antykoncepcyjnych Yasmin. I nie wiem czy gdybym zaaplikowała mojemu organizmowi taką różnorodną dawkę leków jednocześnie, to czy nie skończyłoby się to dla mnie jakimś zatruciem...?

stosowałam cały miesiąc - jeżeli komuś to g.. pomaga to pewnie autosugestia taniej wyjdzie mniej jeśc, mi pomogło wyeliminowanie węglowodanów, tłuszczu i jedzenie \"zieleniny\" - w 2 tygodnie schudłam 3 kg, tyle ile było mi trzeba, co więcej trzymam wagę ale nie wracam do słodyczy.

Tam w ogóle towypadałoby się przywitać, a więc: Witam wszystkie forumowiczki i forumowiczów ;) Od niecałych dwóch tygodni stosuję lineę i muszę przyznać, że ubyło mi już 2 kg i czuję się jakby mniejsza. Tak jakbym wcześniej chodziła spuchnięta a teraz zrobiłam się jakby smuklejsza... Apetyt zdecydowanie mi się zmniejszył, nie jestem w stanie zjeść np dotychczasowej porcji obiadu, zawsze coś zostaje na talerzu :) Nie miewam napadów głodu i nie mam już takiej ochoty na słodycze. Myślę, że linea rzeczywiście skutecznie wspomaga odchudzanie, więc warto spróbować, tym bardziej, że nie są to jakieś strasznie silne tabletki i moim zdaniem są bezpieczne. Ja dodatkowo wkrótce ruszam na rower i pomyślałam o jednoczesnym przyjmowaniu Therm Line dla szybszego spalania tłuszczyku ;) Stąd moje pytanie do "fit26". Czy Yasmin, Linea i Therm Line się nie pogryzą? Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za Was, za siebie i za nasze ginące zbędne kilogramy ;)

czytałam że niektóre firmy płacą za wystawianie pozytywnych opinii na internetowych forach dla ich produktów... ludzie nieraz nabierają się na to.. Ja sprawdziłam. NIE DZIAŁA ! Wy jak uważacie.

I jeszcze jedno przed Kineą brałam Fat Burn - takie samo g.. tylko ohydnie śmierdzące, efektu - też nie było!! Potem zaczęłam myśleć - zjechałam z wagi w sposób który wcześniej podałam. Te wszystkie "wspomagacze" - to działają na wyobraźnie. Najlepiej przestać tyle jeść i już.

Gość kocieoczy
Witam Was koleżanki Do Piranha: - Masz prawo do wyrażania swojej opinii o Linei, ale nie opowiadaj, że to g....bo to nie znaczy, że jeśli Tobie nie pomogło to nie pomaga i nam :) Ja zażywam Lineę już 4 tydzień, mam 5kg za sobą i czuję się rewelacyjnie. Mniejszy apetyt, zero słodyczy, tylko tabletki owoce i pół praktycznie dania na obiad. Tabletki różnie działają na każdy organizm. Kiedyś też już o tym pisałam, że jednemu pomoże a drugiemu nie. Jeśli twierdzisz, że te wspomagacze działają tylko na naszą wyobraźnie...hmmm...no i co z tego, nawet jeśli. Grunt, że pomaga zwalczyć głód i ochotę na słodycze. Nie tylko mnie - ale i również innym dziewczynom na tym forum. Większość z nich jednak odczuwa efekty pozytywne. Do: Asiulka_1 : - Jeśli miałabym Ci doradzić, to lepiej nie bierz tylu tabletek naraz. Lepiej skontaktuj się z lekarzem i on najlepiej Ci doradzi. Swoje działanie mają tabletki odchudzające i swoje działanie mają też tabl. antyk. Więc powinnaś porozmawiać z lekarzem. Pozdrawiam :):):)

Gość bez zdziwienia
jakbyś bez tabletek jadła tak jak z tabletkami też byś schudła.

Gość kocieoczy
Nie wiem, do kogo piszesz te słowa....jeśli do mnie to - Mylisz się i to bardzo grubo...Ciągle miałam manie na punkcie odchudzania i nie pomagało nic, ani ruch, ani głodówki. Były chwile, kiedy nie jadłam - głodziłam się. Jedynie stres powodował, że chudłam. Mnie Linea pomaga, a jeśli Tobie nie- to masz pecha.

z całym szacunkiem ale z twojej wypowiedzi wynika jednak że twój problem z wagą tkwi w mózgu...

Gość kocieoczy
Ależ Ty jesteś pusta dziewczynko ..Bez komentarza...Jakbyś czytała to forum od początku, to miałabyś inne myślenie, a nie myślenie przedszkolaka. Pewnie masz problem sama z sobą właśnie i zżera Cię, że nie możesz schudnąć jak my :) Trzymam za Ciebie kciuki

nawet jeśli to tylko nasza wyobraźnia to co z tego... jak i tak działa :) to chyba właśnie o to tu chodzi żeby dojść do zamierzonego celu?? zgadzam się z wypowiedziami osoby pozdrawiam!!!

Piranha - jak masz ochotę tylko obrażać ludzi, to może lepiej zmień forum. Nie mam zamiaru wykłócać się z Tobą, która z nas ma rację jeśli chodzi o skuteczność tych tabletek. Skoro piszę, że w tej chwili mam wyraźnie mniejszy apetyt, to tak jest tylko i wyłącznie dzięki tym tabletkom. I skoro na mnie podziałały, to dlaczego setki innych dziewczyn, które chciałyby schudnąć, nie miałyby spróbować? Jak już wspomniałam te tabletki mogą pomóc a jeśli nie, to na pewno nie zaszkodzą. Pewnie znowu napiszesz, że ktoś mi płaci za to pisanie. Myśl sobie co chcesz, szczerze mówiąc mam to w nosie. Sama oglądając reklamę w telewizji nie chciałam wierzyć, ale w końcu spróbowałam i jestem zadowolona. Nie będę ściemniać, że schudłam nie wiadomo ile. Ale myślę, że te moje 2 kg w niecałe dwa tygodnie, to bardzo przyjemny i bezpieczny wynik. Rozumiem, że jesteś zgorzkniała, bo Tobie nie pomogła ani Linea ani Fat burn, ale nie obrażaj innych. Tobie wystarczyły 3 kg, mnie przydałoby się dużo dużo więcej, więc na tej sałacie musiałabym pewnie jechać ze dwa lata. Nie mam w zwyczaju uprzykrzać sobie życia, poza tym nie jestem królikiem ;) I wbrew temu co sobie pewnie teraz myślisz wcale nie opycham się tłustymi kotletami i ziemniakami z zasmażką i nie zapycham tego podwójną porcją lodów z bitą śmietaną. Nigdy nie jadłam przesadnie dużo i nie lubię tłustego jedzenia. Mój problem z nadwagą ma raczej podłoże hormonalne, właśnie jestem w trakcie walki z hirsutyzmem (stąd Yasmine). Ale co ja Ci będę tłumaczyć. Skoro Tobie wystarczyły 3 kg mniej, to co Ty możesz wiedzieć o nadwadze... kocieoczy: dziękuję za odpowiedź. Myślałam o tym, żeby porozmawiać z moją panią ginekolog o łączeniu Yasmin z Therm Line, ale mi było głupio zapytać :-/ No cóż póki co mam tą Lineę i nie będę pakowała w siebie dodatkowej porcji leków. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie w następnych tygodniach. Na pewno na bieżąco będę relacjonowała czy są jakieś dalsze efekty :) Pozdrawiam :D

Gość kocieoczy
Wielkie brawa dla : banan86 i asiulka_1. Jesteśmy tu po to by się wspierać, w trudnych chwilach w walce z napadami głodu. A nie po to by się tu wykłucać. Linea pomaga nam to zwalczać. I nawet jeśli to tylko nasza wyobraźnia i wiara w reklamy, to nie jest to ważne - ważne jest to że mamy za sobą choć parę kilo mniej i czujemy się z tym super. Dziewczyny jestem z Wami i trzymam kciuki by nasz głód był coraz mniejszy a Linea nam w tym pomogła. Byśmy były w te wakacje super laskami :):):)

tak jest:) super laskami to już teraz jesteśmy:) a Linea to jest tylko lekka ingerencja w nasze ciałka:) zachęcam do jedzenia jak najwięcej warzyw i owoców:) ja właśnie wcinam truskawki popijając sobie herbatką o smaku grejfrutowym ;D

ja rowneiz stosuje line.. na efekty musz poczekac zapewne... zaczelam stosowac tabletki juz kila dni temu tzn jakis tydz ale przerwalam i jakso mialam napad na jedzenie. nei wiem czy to bylo spowodowane -moja chora psychika. ha ale sie nie poddaje zaczelam diete pije zielona i czerwona herbatke cwicze i dzis do sauny sie wybieram :D nie wierze w cuda aleeee wydaje mi sie ze warto je stosowac.

Gość kocieoczy
No jasne , że laski to my już jesteśmy i to jeszcze jakie :) Ja przede wszystkim się cieszę ogromnie, że teraz kiedy są super ciepłe dni, mogę spokojnie założyć moje ulubione rybaczki lub cienkie białe spodnie z tamtego roku :) Nie czuję się już taka pełna i ciężka. Chociaż wg moich znajomych nie byłam wcale jak mi się wydawało gruba. Przed stosowaniem Linei ważyłam 61 kg przy wzroście : 168cm. Teraz mam 56 kg. Do naszej dietki najlepsze są owoce: arbuz, mało kalorii, grapefruit, tak samo. I dużo pijcie naturalnych jogurtów - to chroni żołądek. Dużo sałaty, ogórków, pomidorów. Jak już czuje głód (bo czasami naprawdę go czuć ) to wystarczy ćwiartka jabłka. I już po głodzie, a żołądek znów pełny :) Do Carmen_88: Głowa do góry, zobaczysz efekty będą. Dobre i 3kg mniej. To już coś. Ja też czasami czuje głód, nie ukrywam , że nie..ale żołądek powoli się przyzwyczai, zobaczysz sama, do małych i lekkich dań i nie będziesz odczuwać głodu. Na głód najlepsza woda niegazowana. Powodzenia :)

Gość wiki-julka
Witajcie!Biorę Linea od dwóch tygodni i może to moja psychika tak działa a nie tabletki,jem mniej,co najważniejsze prawie wogóle słodyczy.Nie ćwiczę jedynie biegam za półtoraroczną córeczką.Schudłam 2KG i bardzo się cieszę.Po pierwszej ciąży odchudzałam się a jak przestałam to waga wróciła,więc teraz jestem zadowolona.A potem no cóż trzeba się pilnować a nie obżerać.Pozdrawiam

Zdecydowanie popieram to co mówicie. Korzystajmy z dobrodziejstw lata i jedzmy jak najwięcej owoców. Ja również jestem na etapie truskawek i arbuza. I zdecydowanie chętniej jadłabym tylko te owoce na obiad, ale przesadzać nie ma co, trochę normalnego jedzenia też jest potrzebne. A co do picia, to kiedyś zapijałam się colą, ba, ja nie mogłam żyć bez coli! A teraz od kilku miesięcy tylko sok, najchętniej jabłkowy pół na pół rozrobiony z wodą (bo sam z kartonu już jest dla mnie za słodki, hehe). Pychotka :D Wolę mądrze zastąpić coś bardziej kalorycznego - mniej kalorycznym. W moim przypadku colę - sokiem z wodą ;) Niby nic, ale zawsze to krok do przodu :) A Linea bardzo mi pomaga, bo nie muszę się zastanawiać czym zastąpić np batonika, bo po prostu nie mam na niego ochoty, hehe :D I to jest dla mnie bardzo ważne, bo nie mam tzw. ciągotek :)

Gość kocieoczy
Masz racje wiki-julka :) Ja już jem drugie opakowanie Linei, a potem jak ją odstawię to poprostu trzeba się pilnować i nie napychać się. Głód trzeba sobie kontrolować, bo przytyć jest bardzo łatwo, ale zrzucić te kilogramy to masakra. Wiem, jedno może i Linea działa na nasza psychike, ale ja np. w pracy nigdy 9 godz. nie umiałam wytrzymać bez jedzenia. Musiałam coś mieć : kanapka, pączek, drożdżówka, co kolwiek. Teraz ? Mam tylko jogurt, lub butle wody, pół jabłka lub nektarynke. Jem tylko po to te owoce w pracy, by nie brać o 15 na pusty żołądek tabletki.