Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichutka...

Kilka dni temu stało się to co najgorszego może spotkać kobiete

Polecane posty

Gość cichutka...
Jednyną osobą której moge naprawde zaufac jest moja ciocia... Ale jeśli jej powiem ona nie wytrzyma wykrzyczy to rodzicom i zacznie sie "wojna" :( A nie chce żeby przezemnie coś takiego sie działo nie czuje sie warta tego żeby robic wokół siebie takie zamieszanie... Uciekac? W moim przypadku to nierealne ON mi powiedział że przed nim nie uciekne... A nawet nie mam dokąd uciec, u kogo sie zatrzymac :( Kiedy TO sie stało uciekłam właśnie do cioci, zaraz jak wrocili rodzice przyjechali po mnie, nie chciałam wracac do domu... Tato chwycił mnie za ramie i zaciągnął do samochodu... Mówił że ze mna to same kłopoty zawsze są (i kolejne porównanie do Grześka dlaczego nie moge byc taka jak on :( ).

Gość śmię watpić...
Wiele osob probuje , stara sie Tobie tu pomoc a Ty uparcie nie i nie...boisz sie, ze w ten sposób nie bedziesz juz anonimowa?? pozatym, nie wiem czy osoba tak skrzywdzona napisałaby tu imię swojego brata. Fakty mozna szybko połaczyc, ludzi jest mnosto na tym forum... ..wiec dlatego cos mi tu nie gra..moze dlatego, ze zawsze sie czegos doszukuje we wszystkim? pewnie, za chwilke naskocza na mnie ludzie z wyzwiskami...ale to zbyt drastyczne aby bylo prawdziwe. Wybacz. Jesli jednak to prawda, to bardzo mi przykro. Nikogo nie powinna spotkac taka tragedia...bo to juz tragedia.

Gość cichutka...
Boże, nawet Wy mi nie wierzycie, to dlaczego każecie myślec że ktoś inny mi może uwierzyc!?!?! Wiem że to nierealne :( Bardzo bym chciała żeby tak było, żeby to nie była prawda... Pisząc te słowa jestem już teaz pewna że nikt nie uwierzy, że to tylko głupi żart :( Wierzcie mi, nie sądźcie, że

Gość cichutka...
Nie sądźcie że kręci mnie wymyślanie takich historii. Chciałam o tym powiedziec, a raczej tylko napisac, żeby ktoś wiedział. Chce to zadusic w sobie :(

Gość śmię watpić...
napisałam tak, bo wiele osob tutaj z powaznych rzeczy robi prowokacje. Nastolatki, gimnazjalistki nudza się i wypisują rozne rzeczy po to by ich temat byl popularny. Zadzwon na telefon zaufania, tak jak niektórzy Ci tu proponują, tam Ci uwierzą i co najwazniejsze pomogą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo takie pisanie na forum..niby do czego prowadzi??? Mimo wszystko nadal zostajesz sama ze swoim probleem, a tu TRZEBA DZIAŁAĆ bo to odbije sie w znacznym stopniu na Twoim zyciu, przyszłosci.

Gość cichutka...
Życiu? Przyszłości? Ani na jednym ani na drugim przestało mi zależec. Jak mi pomóc? Naprawde nie wiem, chciałabym tylko żeby on mnie wiecej nie dotykał, ale rodzice nie mogą sie dowiedziec, zabiliby mnie...

Gość Evangeline
Idz do swojego brata i powiedz mu ze o wszystkim powiedzialas policji . Ciekawe co zrobi. Pewnie spierdoli z domu, za bardzo bedzie sie bal ze sprawa wyjdzie. Gdyby byl taki pewny siebie nie grozilby Ci.Wykoncz go. Co masz do stracenia? Gowniana rodzinke ktora ma Cie za nic? Zbudz sie

Gość Evangeline
Brat musi wiedziec ze Ci wszystko wisi. On musi myslec ze Ty nie masz nic do stracenia i ze wiesz ze to jego wina nie Twoja. Powiedz dzis tez o wszystkim matce. I NIE BOJ SIE. TO TY JESTES OIARA. WEZ NERWOSOL I DO DZIELA

Gość śmię watpić...
Skoro Ty nie wiesz, inni Ci doradzaja co masz zrobić. Dalej zapierasz się i nie nie nie !!!!!! Szukasz pomocy czy czego???? Jasne, miej to wszystko głeboko w powazaniu, niech on dalej jest na wolnosci, krzywdzi Ciebie i inne kobiety. jesli ci nie zalezy na zyciu,przyszlosci, to po co jeszcze chodzisz do szkoly??? nie rozumiem?? osoba skrzywdzona szuka pomocy, ludzie tutaj staraja się Ci pomoc ale ty najwyrazniej wiesz wszystko najlepiej.. stąd smię podejrzewac ze to zwykła, ale bardzo perfidna prowokacja. 🖐️ nie chce juz tego wiecej czytać...bo to przykre

Gość cichutka...
On mnie zna, dobrze wie że chcby nie wiem co to nie odważe sie powiedziec prawdy. Nie wiem, telefon zaufania zaczyna stawac sie moim wyjsciem ostatecznym :( Ale oni beda kazali pojsc na policje, a jeśli ktoś tu sie zjawi i powie rodzicom że ja to powiedziałam? Nawet nie chce myślec co sie wtedy bedzie działo, a jeśli oni zaświadczą że on tego nie zrobił to bedzie po sprawie, wszyscy dadzą sobie spokój a ja bedę żałowac że w ogóle sie odezwałam.

Gość śmię watpić...
a czy dzownilas juz na telefon zaufania ze jestes pewna tego ze beda kazali ci isc na policje??????? cholera jasna, irytujesz mnie dziewczyno tym swoim podejsciem.

Gość cichutka...
Zadzwonie, nie wiem co bedzie wtedy ale daje Wam słowo że tak zrobie... Bo dłużej nie wytrzymam ze sobą.

Gość śmię watpić...
noo ! bedzie dobrze. Ale zrob to szybko. Nikt nie bedzie Ci kazal isc na policję. Oni Ci pomogą tylko czy Ty chcesz dac pomoc sobie???

Gość nikt ważny ....
Oj jezu ( przepraszam ale się uniosłem ). Niech ktoś zapoda link do tej strony na policję, lub namierzy adres po IP i zadzwoni jak wyżej. Gwałt jest przestępstweem ściganym z urzędu. Okaże się co jest prawdą. Co \"cichutka...\" , nadal będziesz pisać?

Gość cichutka...
Czytam właśnie troche o tych telefonach zaufania, może naprawde macie rację, że to bedzie dla mnie pomoc, nie wiem... Ale chyba powinnam. Dziękuje Wam za ciepłe słowa. Proszę... Błagam Was powiedzccie że bedzie dobrze że mój koszmar sie skończy...

Gość To fakttttttt
wszystko to bardzo dziwne.....a najdziwniejsze, że brat,który wcześniej był całkiem normalny(chyba że nie doczytałam} nagle zmienia się w potwora.....

Gość To fakttttttt
Jeśli to prawda, to niestety, ale twój koszmar się nie skończy, będziesz z tym żyła już zawsze.

skonczy sie ten koszmar napewno jak zrobisz jakis krok w tym kierunku,poszukam tez numer do telefonu zaufania,z budki telef tez mozesz zadzwonic

przeczytałam wszytskie twoje wypowiedzi... i jestem w szoku, nie wiem co napisać :( takiego drania to bym chyba nie wiem za jaja powiesiła!! z jednej strony krew sie we mnie wzburzyła jak on mógł?! skąd się w nim wzięło takie zachowanie?! chyba bym mu oczy własnoręcznie wydrapała!!!!!!!!! co do dowodów - wiem że można sprawdzić spermę i to byłby dowód że on to zrobił ale na to już chyba teraz za późno... z drugiej strony tak strasznie ci współczuję:(:(:( mogę się chyba tylko... nie nie mogę się domyślać, nie wiem jak to może być jak taka bliska osoba robi coś takiego!! naprawdę chciałabym cie jakoś pocieszyć, wybacz nie umiem :( jestem poprostu oburzona nim!!!!!!! takich powinno się kastrować!!!!!

Cichutka ja Ci pomogę. Odezwij sie ja do Ciebie przyjade i ja z tym scierwem porozmawiam tak,że już nawet nie bedzie miała ochoty na Ciebie patrzec.

Gość huhuha nasza zima zła
Mam przyjaciela w policji nie ma zadnego problemu by namierzyc brata i cichutką.Nie wiem co robić czy mam Mu dac znać czy nie.

Gość ale wiecie co...
z jednej strony bardzo jej współczuje bo coś takiego nie powinno mieć miejsca nigdy i nigdzie! W naszym g****anym świecie takie patologie są niesamowicie częste. Żeby mi tak dali siekiere wrrr! Skarbie, jeśli mówisz prawde to jestem z tobą całym sercem, ale jeśli to nieudany żart to doprawdy............

Gość Buhahahahahaha P
"huhuha nasza zima zła" ta twoja wypowiedz zabrzmiala jakbys chcial/a namierzyc jakas mafie albo co :P rozwalil mnie ten txt normalnie nie moge teraz buhahahaha ___________UWAGA! MOJ RADAR CIE NAMIERZA_________WYBUCH NASTAPI ZA______3_____2______BUUUUUUUUUUUUUUUUm :P:P

Gość Apracik
Amant - idz sie leczyć!!! Czy nie zastanawiające to, ze wczoraj tyle ludzi probowlao autokre namowic na telefon zaufania, na napisanie maila a ona NIe i NIE? Dziś nagle, po tym jak ktos napisał, ze to prowokacja, moze ruszylo ja sumienie ( gdyz tak włąsciwie było ) i doszła do wniosku, ze jednak macie rację? Albo ktos napisał ze ma znajomego policjanta i mozna ja namierzyć, autorka nagle znikneła? Teraz naprawde podejrzewam, ze ona zrobila sobie zart z powaznej sprawy... obym sie myliła ( tzn. nie zycze nikomu niczego złego, ale mam nadzieje, ze to nei jest zaden głupi, bardzo szczeniacki zart)

Gość a ja mam nadzieje
że to żart - co dla ciebie jest gorsze? To , że ktos się nabrał na takie gadanie czy to że ktoś tego DOŚWIADCZYŁ? zWLASZCZA NIELETNIA DZIEWCZYNA? Cichutka - jeżeli nie masz sie do kogo zwrócić w domu to idź najpierw do psychologa albo pedagoga szkolnego - ma obowiązek ci pomóc. Nie możesz zostac z tym sama.

Gość znacie mnie wiec anonimowo
Zapewne zrobiła sobie żart :O Moim zdaniem bardzo nie smaczny . Penie sama nie zdaje sobie sprawy o czym pisała i jakiego problemu dotykała . Mam nadziej , ze nigdy sie nie dowie z autopsji. 🖐️