Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z nudoww

umieram z nudow...pogada ktos?

Polecane posty

Gość umieram z nudoww

pogada ktos? :)

Gość umieram z nudoww
jestem znudzonym noca 20sto letnim wrednym babskiem :D:D

Gość Gdansk38
Co slychac?

Gość Gdansk38
Wrednych nie brakuje!

Gość umieram z nudoww
nudno...nie moge tradycyjnie spac... nawet nie ma z kim ciekawym pogadac...chyba mnie to zaczelo dzis dobijac lekko :D

Gość gadunoca
ja pogadam, bo w domu przez mego chyba juz ex chlopaka to mozna swira dostac

Gość gadunoca
kurcze to ja stara przy was jestem

Gość umieram z nudoww
dadunoca to mozemy sobie w pewnym stopniu podac reke :P bo ja tez dostaje swira przez mojego juz mozna powiedziec chyba eks chlopaka :P tyle ze nie mieszkamy w jednym domu stety albo i niestety :D a co takiego zrobil ?

Gość gadunoca
no on mieszka u mnie. wkurza mnie od kilku di np dzis jak przyszlam z pracy on do mnie z teksttem, ze mam posprzatac w domu az ma sie blyszczec. wyobrazasz sobie? Boze, ale z niego palant.

Gość umieram z nudoww
no wlasnie a co bedziemy ukrywac :D gdzies dzis uslyszalam " W gruncie rzeczy to jestem fajna, ale w mordę potrafię też dać" :D:D

Gość gadunoca
i to nie tylko o te glupie sprzatanie chodzi, po prostu czasem mam wrazenie, ze juz go nie kocham.

Gość umieram z nudoww
no faktycznie palant... mam nadzieje,ze awanture zrobilas i doprowadzilas faceta do porzadku ?;) eh coraz czesciej twierdze ze dam sobie spokuj z facetami przynajmniej nerwow nie bede miala zszarganych w tak mlodym wieku juz :D

Gość umieram z nudoww
ja bym chciala tak stwierdzic....

Gość Gdansk38
gadunoca,stara napewno nie tylko bardziej znajaca zycie.

Gość gadunoca
Wkurzylam sie, bo ja tez do pracy chodze a po powrocie mam mu jeszcze uslugiwac, niedoczekanie jego. On do mnie ,ze jak chce pogadac to powinnam do mamy zadzwonic bo on nie ma zamiaru moich glupot sluchac. w woli wyjasnienia- on mial dzis wolne a caly dzien spedzil grajac w playstation.

Gość gadunoca
26 latek mi stuknie w tym roku, i mam wrazenie ze zycie mi przecieka miedzy palcami

Gość umieram z nudoww
no to moze faktycznie zastanow sie jaki to ma sens :P ale pogadaj z nim o tym wczesniej :P 26 lat to stara? no juz nie przesadzaj! w sumie jestes w wieku mojego...

Gość gadunoca
z nim juz nie da sie rozmawiac. Jestesmy ze soba poand trzy lata, on jest w moim wieku a czasem zachowuje sie jak rozbrkany nastolatek

Gość facetX
gadunoca tak po piśmie to ty fajna laska jesteś, kopnij tego palanta i rozejrzyj się wokół siebie

Gość umieram z nudoww
to moze postawienie sprawy jasno,ze nie mozesz tak dluzej zyc i tego tolerowac cos zmieni? powiedz zeby zastanowil sie troche nad soba. jesli kocha i mu zalezy to zrozumie i sie zmieni.tak przynajmniej mi sie wydaje :P

Gość gadunoca
Dzieki, no fajna fajna. Wszyscy sie mnie pytaja kiedy przejrze na oczy. Latwo powiedziec, gorzej zrobic. Troche spraw nas laczy, nie mieszkamy w PL, na szczescie mieszkanie jest moje wiec w razie czego to on ma spadac pod most :P

Gość gadunoca
umieram z nudow- myslisz ze nie probowalam, zawsze konczy sie na tym samym. Obiecuje poprawe i widze ja, owszem ale tylko kilka dni.

Gość umieram z nudoww
no tak...faktycznie...w sumie z nimi zawsze to samo :P mowia ze sie zmienia a tak naprawde to tylko puste slowa... ja wlasnie postanowilam ze udam iz zapadlam sie pod ziemie a net mi padl...i tak pewnie zbytnio nie bedzie sie tym interesowal...po tych kilku dniach zobacze...mam dosc...mam 20 lat a zawsze musze wpakowac sie w cos chorego... a tak w ogole czemu nie spisz?

Gość facetX
A ty .umieram z nudów. czemu uważasz się za wredne babsko

Gość gadunoza
Ja klikam z Chicago, u mnie dopiero 6.25

Gość Gdansk38
Wiek w tych tematach nie ma znaczenia bo mam 39 lat i dotykaja mnie te same problemy!

Gość umieram z nudoww
czemu wredne babsko ? hmm...bo potrafie i nie boje sie powiedziec komus czegos w prost? potrafie powiedziec co mi sie nie podoba ...i coraz wiecej mam z tym problemow...kiedys bylam inna siedzialm cicho i na wszystko zlewalam albo to w sobie przebolewalam... no ale ktos musi byc tą złą

Gość gadunoca
Czasem sie zastanawiam, dlaczego zycie nie moze plynac spokojnie i szczesliwe? Dlaczego zdecydowalam sie na zycie tutaj, przeciez w PL nic mi nie brakowalao? Dlaczego zostawilam w kraju taka cudowna osobe? Dlaczego:(