Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z nudoww

umieram z nudow...pogada ktos?

Polecane posty

Ja ci radze, przeinstaluj kompa na XP bo szalu dostaniesz.Moim skromnym zdaniem Vista to wielki niewypal

homerkowa ty gdzies w downtown pracujesz z tego co pamietam, prawda? ja mam viste w pracy i nie da sie normalnei pracowac, z czescia sprzetu ei dziala, zadaje glupie pytania, ma problemy emocjonalne ....porazka, ale jeszcze tylko 2 dni, i zegnaj visto a witaj nowa praco ( mam nadzieje, ze tam maja xp)

pracuje przy Halsted Ave w firmie transportowej jako office manager. fajna praca, swietna atmosfera

umieram z nudow - liczenie baranow, ja wlaczam sobie jeden z programow z zakupami , oni tam tak monotonnie mowia, ze zasypiam momentalnie

tak, z jednego biura adwokackiego przenosze sie do drugiego... nie ma jakichs kokosow, ale bardzo blisko domu bede miala

ja z oak forest do oka brook jezdze 1:10 rano, 1:30 czasem wiecej po poludniu :( teraz bede pracowac w worth, czyli jakies 15 minut od domu

to ile mil mialas do pracy ze Ci to zajmowalo az tyle. Dobrze, ze teraz bdzie blizej, przy dzisiejszych cenach paliwa to sam zysk

jakies 30 mil w jedna strone, z tym ze wiesz, do oak brook duzo ludzi jedzie, bo tam w downtow same biurowce :( nawet w telewizji nic nie ma :( co za porazka

wiem wiem, tam tez duuzo sklepow jest. Fakt, telewizja to porazka. W kazdy weekend te same filmy, ilez razy mozna ogladac forrest gump