Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z nudoww

umieram z nudow...pogada ktos?

Polecane posty

Homerka.. moje kondolencje w taki sposob umrzeć.. No to dobrze ze jazda juz.. ;) nie denerwuj sie.. pomysl ze jezdisz na placu zabaw tylko wiekszym ja tak robilam na probach jazdy i dobrze mi szlo:)

W Stanch nawet na kurs nie trzeba chodzic, jadzie sie swoim autem na egzamin i ma sie okreslana trase do przejechania. Kazdy ta trase zna. Wlasciew to potem nie ma sie co dziwic ze tyle ludzi nie potrafi zaparkowac skoro nie ma takich wymagan na egzaminie

heh :D no wsumie racja.. kazdy ma swoj sposob :D Maz mi tak proponowal on pewnie tak w dziecinstwie sie bawil.. :)) wiec jemu tak latwo bylo i mi podal ten przyklad ;))

Gość umieram z nudoww.
Hej hej, ja też obrastam włosami, może to kwestia złego żywienia?Uwielbiam łakocie. Mój nieujarzmiony apetyt przeraża moją ciotkę, która obecnie, pomagając sobie margaryną, wpycha mi sztucznego wacka w kakaowe oczko. Oczko też mi zresztą porosło, tak że by się do niego dostać, ciotka musi dopomóc sobie maszynka znanej zagranicznej marki.

no wlasnie slyszalam...moj kolega tak tam zdawal ;) haha jak ja bym jezdzila tak jak sie bawilam na placu zabaw to egza,minator by z krzykiem "zdala pani" uciekl z auta...moze to i jest sposob :D:D

Wiecie.. tak patrze w przeszlosci zastanawiam się.. ile sie w zyciu zmienilo przez te kilka lat.. Też tak macie??

Gość Hołmerkowa
W razie kłopotów przy wykonywaniu łuku zaproponuję egzaminatorowi miłość analną z twoim wujkiem.

Ja non stop sobie mysle o tym, jakby moze zycie ulozylo sie gdybym podejmowala inne, czasem wlasciew decyzje

u mnie sie wiele zmienilo glownie w zyciu takim domowym...i raczej na gorsze...nie chodzi mi o zwiazki bo w tym wieku to normalne... wszystko sie zmienia...pozostaja tylko wspomnienia - hyh t z jakiejs piosenki chyba

No ale przeciez moj wujcio opuscil juz grono zywych w trakcie zdrady z odkurzaczem. No chyba ze egzaminator lubi takie zimne sztuki

Hahaha :D zyletka , pila mechaniczna :D przerazasz mnie.. nie wątpie że NIe zdasz.. :D No tez tak mysle caly czas sobie wlasnie..

Gość MaykMayka
To załosne, ale nie mam nic do powiedzenia. Nie mam pasji ni zainteresowań. Przegrałam życie.

Jak tak mowimy o życiu to ja sie jeszcze nie pochwalilam ze zostalam szczesliwą męzatką całkiem niedawno :D :) A jak tam u was w zwiazkach dobrze jest miedzy wami? :)

Tak patrze na swoich znajomych, sluby, rodziny, dzieci a ja co? Jak narazie tylko praca daje mi satysfakcje. Na dodatek smierc wujka romka tak na mnie zle wplynela

ale homerkowa co Ty? masz 26 lat dopiero:) masz jeszcze dużo czasu na sluby i te inne rzeczy co mowilaś.. :)) 25 w tym roku bede miec:))

lorunieczka-- a moze jeszcze nie jest gotowa ? bo co sie spieszyc jesli sie nie jest pewnym.. zeby pozniej nie bylo konekwencji.. a Ty co do niego czujesz.. Homerkowa?

No niby mam jeszcze czas. Boje sie, ze gdybym zdecydowala sie na slub z moim obecnym, to zalowalabym do konca zycia swojej decyzji. Niby jest ok, ale czasem mam go po prostu dosc