Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z nudoww

umieram z nudow...pogada ktos?

Polecane posty

Gość umieram z nudoww
z niemałą gracją i najwyższą ostrożnością przekradam się nocą do pobliskiego sklepu zoologicznego, gdzie przy blasku księżyca w pełni spuszczam się głową w dół przez szyb wentylacyjny na zaplecze sklepu. Po dostaniu się do środka, przeczesuję moim kocim wzrokiem pobliskie terraria, w których wylegują się na wpół wyschnięte kupy pytonów rombowych, które skrzętnie wybieram, korzystjąc z chwili snu i nieuwagi ich właścicieli, po czym nie zważając już na grożące mi niebezpieczeństwa, wcieram sobie ww kupy w dziąsła i oddaję się nieopisanej afirmacji piękna natury, uwięzionej przez człowieka w klatkach

Gość Maykaaaaaa
Kurcze, wspoczuje wam ze przez taki powod to musialo sie skonczyc.. ;( a nadal go pewnie kochasz??

Gość umieram z nudoww
hmm no to takie trudne rozstanie musialo byc...widze,ze cos tam pozostalo jeszcze troszke w serduchu ;)

Gość Maykaaaaaa
Śmierdzę wieloma substancjami organicznymi i nieorganicznymi. Najlepiej wychodzi mi jednak cuchnięcie zjełczałym łupieżem z głowy posła Cymańskiego, wymieszanym z odrobiną gęsiwa i wydzieliny z gruczołu kuprowego kaczki-krzyżówki. Dla wytrawnych kiperów wyczuwalna jest też nuta dwusiarczku węgla oraz moczu niedorozwiniętego kajmana z dorzecza Orinoko

No wlasnie to cos poczulam kilka dni temu i nie moge sie otrzasnac. Tak dziwnie bo przeciez od 3 lat jestem w zwiazku i myslalam ze tamto to juz dawno przeszlosc

Gość umieram z nudoww.
Kiedy tylko promienie porannego słońca oświetlą port w Yokohamie owijam się dokładnie lepem na muchy wyprodukowanym przez Spółdzielnię Inwalidów w Rydzynie i tanecznym krokiem przypominającym pląsy Borysa Jelcyna udaję się na istniejące hardo w mojej wyobraźni molo w Zakopanem, gdzie siadam na styropianowym zydlu i jako nowe wcielenie Dalajlamy XVI pouczam przechodniów o szkodliwości nadmiernego spożywania benzoensanu sodu. Potem się budzę i automatycznie wręcz zmieniam prześcieradło.

Gość Maykaaaaaa
to nie ja pisałam przepraszam za jakiegos idiote.. _____ ojej kurcze najgorzej jak tak powroci to z przeszlosci wszystko.. a nie myslalaś o powrocie?

Gość Maykaaaaa
codziennie zakładam barchanowe szorstkie majtki na moje atrakcyjne łono i jadę na hulajnodze do Zgierza, gdzie wylewam sobie na głowę wrzący olej na zapleczu smażalni ryb pana Mikosza Zdzisława i doznaję w ten sposób ogromnego orgazmu tym bardziej, że moje sutki drażni wtedy dziobem wytresowana papuga, którą kupiłam na targowisku w Garwolinie za wyszorowanie językiem emaliowanej umywalki z XIX w.

Mysle, mysle coraz bardziej intensywnie. No ale co mu teraz napisze, ze wracam do niego po tylu latach. Zreszta on teraz przebywa w UK, nie wiem czy kogos ma. Nie chce w zaden sposob komplikowac mu zycia

Gość Maykaaaaa
Ponadto specjalizuję się w masażu odbytniczym z urzyciem pługów rolnych. Często też stosuję markowe odkurzacze do zasysania brodawek - preferuję 2000 watowe Philipsy na pełnej mocy. Moimi drugoplanowymi zainteresowaniami są extremalne penetracje odbytnicy z urzyciem szpadla ogrodowego oraz głębokie cięcia analne przy pomocy piły mechanicznej. Nie wiem czy jest w tym coś nadzwyczajnego, ale za misję priorytetową w życiu zawsze stawiałam sobie zrobienie z d**y helikoptera.

Gość Maykaaaaa
skacze pomiedzy konarami Krakowskich baobabów w parku Jordana obserwujac z gory cale otoczenie, a gdy tylko ujrze starsza pania wyprowadzajaca na spacer swojego czworonoznego pupila niczym predator sledze swoja ofiare i w najwiekszym skupieniu ktorego nie powstydzilby sie sam Ghandi, z napietymi do granic mozliwosci miesniami wyczekuje na moment w ktorym pse wyprezy sie by oddac parujacego kl0tsa wprost na trawnik - w tym jednak momencie przy pomocy gietkiej liany z rykiem niczym ranny pterodaktyl spadam z nieba na bezbronna ofiare i chwytam parujacego kl0tsa zanim jeszcze upadnie na ziemie, aby dzieki prawom fizyki i ekwilibrystycznym umiejetnosciom wzniesc sie natychmiast spowrotem do bezpiecznych konarow baobabow i w spokoju, ciszy godnej katedry Swietego Patryka w Nowym Jorku i z przeswiadczeniem o nieomylnosci swego postepowania i bezdyskusyjnie wygranym zyciu oddaje sie konsumpcji cieplej jeszcze psiej kupy by doswiadczyc nirvany i przejsc na IV poziom astralny pozwalajacy lewitowac nad ziemia

nic nie rob...przekonasz sie...kto wie moze cos sie zdarzy... ja z wlasnego doswiadczenia twierdze,ze nie warto wchodzic dwa razy do tej samej rzeki...ale u was to inna sytuacja...wy sie przeciez rozstaliscie wlasciwie przez zycie

Gość MaykMayka
W październikowe noce smaruję swoją twarz pastą BHP i udając stara indiankę z plemienia Cherokee wchodzę na dach najbliższego napotkanego Trabanta, by na nim wypierdzieć odbytem "Manifest Komunistyczny", budząc niekłamany zachwyt rozbudzonych nagle śmietnikowych kotów.

Wlasciwie to ja podjelam decyzje o zostaniu tutaj a potem ten niewypal z wiza no i tak juz zostalo

Szkoda że nie wrocisz do polski.. bo jesli coś czujesz bardziej do tego w polsce to szkoda by było zapszepascic taką milosc wielką.. hM..

Gość umieram z nudoww.
Codziennie rano zakładam kostium zdechłego diabła tasmańskiego i przepocone majty sąsiadki Genowefy i udaję się do pobliskiego Lidla gdzie zaspokajam się analnie głową zdechłej ryby,tańcząc przy tym kujawiaka, wiec przyjada do mnie z kamera przy okazji krecac surykatki z wrocławskiego zoo:)

no zgadzam sie czasami fajnie jest poczytac bo jest smiesznie. Ale to jesst kicha;/ denne takie..

No ale kurcze to juz prawei 4 lata. Chyba bym byla jaks opetana zeby wracac do niego, on pewni by nawet nie chcial namnie spojrzec