Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z nudoww

umieram z nudow...pogada ktos?

Polecane posty

Gość glupie kurewyy
denne bo wam w rozmowie przeszkadzaja ale nie denne jak sie nabijaja z kogos innego ? hipokrytki:o

Gość MaykMayka
ponadto soczyscie i z mlaskaniem w podskokach obciagam z polykiem pyte wujka Zdzislawa jem gumki recepturki z paszczy zdechlej ryby sram na wycieraczki sasiadow wyjadam smieci z kosza w osiedlowym sklepiku "Kubusiek" czy przegralam zycie?

Taak zgadza sie oprostu slowa o mnie nie ma co:)) :D ahh.. jak cudownie dawaj dalej dobry czlowieku.. :)

Gość MaykMayka
codziennie okolo godziny 15 czaje sie przy smietniku,a nastepnie wyskakuje na mojego sasiada Remigiusza Podolnego, lat 78, ktory raz dziennie nachyla sie przy kontenerze, by porzadnie sie wyprykac i pobudzam moja lechtunie ocierajac sie komplusywnie o jego kosciste posladki, przyobleczone w marynarskie szorty :)

Gość umieram z nudoww.
W chwilach wolnych lubie zjeść baton albo wątrobiankę. Popijam kefirem, ale nie z Lidla, bo tam sie już skompromitowałam. A gdy mi kiszki marsza grają jadam kopytka ze skwarkami. Ostatnio przy goleniu zraniłam się w żuchwę. Uk-uk. Nędzny ze mnie podszyw.

heh ;Do dzieki dzieki :D ucaluje go tez wiesz jak to lubi.. :) a moj sądsiad ma lat 79 pomyliles sie niewiele :D brawo:) udany jestes.. ;)

pamietam swoj egzamin, zdawalm dwa razy. Nie denerwuj sie, ja za drugim razem trafilam na kolesia, ktorego zawiozlam do domku na odiad, poczekalam pod jego blokiem i wrocilismy do osrodka. Nawet zadnych swiatel nie mialam ;)

Gość Hołmerkowa
Mój wujek wykrwawił się bowiem zaraz po uniesieniu miłosnym z odkurzaczem. To był odkurzacz starego typu, z wirnikiem. Powiem wam, ze włosy mnie obrastają przeokropnie.

Ojeej.. :D do trzech razy sztuka to za 4 juz sie uda ;)) to juz jazda jest tak? Nie denerwuj sie tylko naprawde! wiec zaden juz czas na denerwowanie sie jak to napisalas.. podejdz na luzie:))

Boze, nie wiedzialam ze moj wujcio Roman zginal w taka okropna smiercia. Z odkurzaczem mowisz :(