Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z nudoww

umieram z nudow...pogada ktos?

Polecane posty

Gość Maykaaaaaa
Zgadzam się z Toba całkowicie. I zauważ że dużo piosenek jest teraz o nieszczesliwej milosci..

Gość umieram z nudoww
niepokonani jest tez naprawde piekna!! coz...nie jest latwo...ale jakos radzic sobie trzeba ;) dokladnie kiedys polskie piosenki byy piekne...teraz na palcach u reki mozna zliczyc takie...

Takie czasy nastaly, ze ludze w tej pogoni za ,,czyms" zapominaja o tym co w zyciu jest najwazniejsze

Gość Maykaaaaaa
Racja, Ah. Szkoda że te czasy mineły..

Gość umieram z nudoww
o z tym tez musze sie zgodzic! ale tak jest nie tylko z polskimi piosenkami...kiedys mialam tak z moim,ze wysylalismy sobie linki ladnych piosenek...no i szukalam ladnej piosenki zeby mu wyslac..ale wszystkie ktore bylyladne mowily o nieszczesliwej milosci...stwierdzilam ze zostawie to na kiedy indziej :D kto wie moze nadszedl juz ten czas:D

Gość umieram z nudoww
ja na temat dawnych czasow o sie chyba lepiej nie bede udzielac ;) bo w sumie co ja moge wniesc do tego tematu :D

Gość Maykaaaaaa
takie chyba czasy:) Nie wiem czemu ale nie otwiera mi sie youtube a wam?

Gość Maykaaaaaa
Nie wiem jak wy.. ale ja nie przepdam za wieszkoscia tych nowych amerykanskich czy angielskich zespoł.. :| nie lubie słuchac czegos czego nie rozumiem dlatego wolę polskie piosenki a jak jest z wami?

Gość umieram z nudoww
ja pamietam jak mialam jakies kilka lat rodzice zabrali mnie na koncert perfectu...zapamietalam to do dzisiaj...piekne przezycie

Gość Maykaaaaaa
Oj:) no takich chwil się nie zapomina.. :) to pewnie piekne musialo być.. :)

Gość umieram z nudoww
ja tak samo...lucham polskie ale tez malo ktore..a jesli chodzi o zagraniczne to tez tak mam zawsze ze lubie wiedziec o czym slucham...i zazwyczaj co robie ?wchodze w tekst :Dhaha

Ja tez preferuja polska muzyka ale niestety tu gdzie mieszkam czasem skazana jestem na sluchanie komercyjnej muzyki amerykanskiej. Na szczescie jest internet

Gość umieram z nudoww
a gdzie jestes ?

Gość Maykaaaaaa
Aha a mieszkasz poza granicami polski pewnie? No wlasnie:) jak jest internet to jest dobrze:))

Gość Maykaaaaaa
Chciałabym tez wyjechać do pracy.. ah..:)

Gość umieram z nudoww
i dlugo tam jestes ? szczesliwa jestes tam ?;)

Gość umieram z nudoww
aha ;) ja juz sobie postanowilam...w wakacje mnie nie ma... a koncze swoja edukacje i wyjezdzam ;)

No w tym roku stuknie mi 4 lata i niby jest ok ale tesknota za domem jest ogromna. Pisalam juz wczesniej ze zostawilam tam cudowna osobe i ostatnio dzieki naszej klasie odnowilismy kontakt. Jak otwieralam maila od niego to normalnie myslalam ze palpitacji serca dostane jak jakas nastolatka

emigracja ma swoje dobre strony. Mozna zarobic, podszkolic jezyk ale teraz jakbym stanela przed takim wyborem to wrocilabym do kraju

Gość Maykaaaaaa
We wakacje? Ale cudownie:) zazdroszcze Ci.. a jedziesz tak w ciemno czy juz cos znalazłaś? Oo:)) to takie przezycia są dobre :) aa do kto to był dla Ciebie ten tajemniczy on z ..naszej klasy.. :) Zazdroszcze wam takich przezyc. tez bym chciała jeszcze tego doswiadczyc.. eh..

Gość umieram z nudoww
to ja mam odwrotnie...on wyjechal i jest daleko... a zamierzasz wrocic ? hmm a myslisz ze cos z tego mogloby byc?

to chopak, z kotorym bylam przed wyjazdem do stanow ❤️ Ale postanowilam zostacw USA, on nie dostal wizy i tak nasz zwiazek sie skonczyl. Potem poznalam tego obecnego i tak juz zostalo.Boze, ja nie wiem co sie ze mna dzieje. Patrze sie na jego fote i normalnie mam miekkie kolana

Gość ale chujowy temat..

Gość umieram z nudoww
kolezanki brat tam siedzi tak wiec prace jakas bym juz miala zalatwiona:P zreszta moj tam jest...wakacje mozna i jechac...ale czy dotrwamy do tego czasu jak juz teraz sie wszystko sypie... mowisz ze tez bys chciala tego jeszcze dosiadczyc?a czemu twierdzisz,ze juz nie doswiadczysz ?:)

wiesz, nie mam zalegalizowanego pobytu wiec jakbym wrocila to juz bez szans na powrot. A tu mam swietna prace, wlasne mieszkanie i tak troszke szkoda mimo iz mama non stop mi glowe truje o powrocie