Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ile ile ile

Ile powiększyły sie wam piersi w ciązy?

Polecane posty

Gość betix
przed ciaza nosilam rozmir B a pod koniec ciazy D . nie karmilam mojego syna ale przez 2 tyg. odciagalam pokarm wiec szybko wrucilam do rozmiaru z przed ciazy. przed ciaza moje piersi byly pelniejsze i ksztaltniejsze.

Gość 18 tydzień ciąży
Ja przed ciążą miałam standardowe 75B a teraz w 18 tygodniu mam już miseczkę . Rozstępy też już mam. Smaruję balsamem, ale boję się co będzie, jak to "wszystko" sflaczeje... :-(

Gość 18 tydzień ciąży
miseczkę D mam!

Gość upsa
nic a nic-odrobine jak karmiłam

Gość upsa
zazacze ze mam 70A

Gość Maadzixx23
przed ciąża 65 lub 70D po w ciąży urosły do 85F a teraz mam 80F i nie zanosi się aby były mniejsze:(

Gość Maadzixx23
aha żadnych rozstępów nie mam na szczęście

Gość 8 miesiac ciazy
jestem w 8 miesiacu ciazy... mam bardzo male piersi- A, tylko brodawki sie powiekszyly i sciemnialy otoczki... szkoda,ze nic sie nie powiekszylo :(

Gość tynia 7
Koniec ciąży a piersi bez zmian

Gość Gosiaaaaaaaaaaak
Cześć dziewczyny. Czy biust rośnie przez całą ciążę? W takim samym tempie? Jestem teraz w 5. m-cu i już mi się powiększył o dwa rozmiary. Zastanawiam się czy dalej będzie rósł w takim tempie... Czy warto kupić nieco większy stanik na zapas?

Gość zonaKraka
Nigdy nie warto kupować stanika na zapas, są różne modele i nawet jak urośnie to nie przewidzisz który będzie dobry. Mi w czasie ciąży urósł o 2 rozmiary (z D do F), a potem w czasie karmienia nosiłam G :) Po karmieniu i zrzuceniu wszystkich ciążowych kilogramów znowu było D.

Gość gość
jestem w 30 tyg ciazy , przed ciaza mialam rozmiar B teraz mam E i boje sie ze to nie koniec, jeszcze bd musial dojsc pokarm

Gość gość
Witam, Ja cały czas miałam rozmiar 75C , teraz jestem w 8 miesiącu ciąży i zmieniłam stanik na 85C. Stały się pełniejsze , jędrne iż produkuje się mleko. Jestem zadowolona , codziennie rano i wieczorem smaruje oliwką. Jeden miesiąc Bambino , drugi miesiąc Nivea , codziennie robię masaż na przemian zimna i ciepła woda około 3 minutki. Pozdrawiam

Gość gość
myszsza zawsze narzekalam na male piersi, pzred ciaza mialam male A :/ w ciazy zaczely mi rosnac piersi od praktycznei pierwszych dni, m.in. po tym sie zorientowalam ze mialam je wieksze i bolesne, rosy powoli stopniowo az kolo 6 mca pzrestaly i zaczela leciec siara, urosly do rozmairu duze A/ male B, po porodzie mam duze B a raczej C, jestem dopiero 2,5 mca po porodzie, karmie piersia wiec moj biust nie nalezy do najladniejszych, ogromne brodawy i albo pelne i ciezkie albo puste flaczki zwisajace :/ moze jak pzrestane karmic beda ladniejsze, wcale wieksze mi sie nei podobaja, zmalec to jakos nie umeim sobei wyobrazic ze zmaleja bo niby jak? wczoraj kupilam sobie bluzke Xl i w cycach jest za mala, kurcze a kiedys narzekalam ze noszac rozm M w cycach mi zawsze byla za duza :/ chyba mi sie nei da dogodzic smiech.gifsmiech.gif DD ale spoko nie wszystkim kobietom zmieniaja sie piersi w ciazy i po porodzie xxx Zawsze o swoich piersiach mówiłas per "cyce"? Czy po zajściu w ciąże dopiero?

Gość gość
ja miałam spore piersi (D) przed i w trakcie 1, ciąży, po karmieniu mi zmalały sporo takie flaki się zrobiły, teraz znowu jestem w ciąży w 3 miesiącu i są znowu pełne i jędrne :) ale wiem, że to do czasu,,,,,,

Gość gość
miałam C mam G curwa masakra !!! ale mam je jędrne hehheh dzięki bogu

Gość gość
obwód 70 a miseczkę miałam A/B teraz mam D/E ja jestem zadowolona :) jestem 2 lata po porodzie.

Gość kakunia87
6 tc , z 70c na 70d/dd

Gość gość
Przed ciaza 70 D W ciazy 75 G Teraz 70 F

Ja jestem teraz w 3cim miesiącu ciąży i powiem Wam tak: Pracuję jako brafitterka, tak więc mam szansę teraz na sobie podobierać idealne biustonosze. Zawsze miałam duży biust (przed ciążą 75F/G - w zależności od modelu), a teraz (a to dopiero 11 tydzień!) mój idealny rozmiar to.... 75J! Sama jestem zaskoczona! Zaznaczam, że ciąża jest pojedyncza. xD

Gość gość
10 tydz i przestaje sie miescic kupiony 2 tyg temu 75 f nosilam 75e masakra a schudlam jakies 7kg od wymiotow a cyce rosna jak opetane ...nei wiem co to bedzie :(

Gość kirika
20 tydzien. Cycki z 80D przeszly na 80E. Zawsze mi wszyscy mowili z e mam idelany biust kragly. Po karmieniu bede miec pewnie zwisajace wymiona z wielkimi brodawkami :(

Gość Agalaga1988
Jestem w 18 tc, mój początkowy rozmiar to 75 C, właśnie dziś włożyłam na siebie miseczke E :/ Boje się pomyśleć co bedzie dalej. Jeśli chodzi o wagę ciała to z 64kg wskoczyłam na 68kg z czego 2 kilo to chyba same piersi:P hehehe...Pozdrawiam wszystkie cycatki :P

Gość gość
nic mi nie urosły :) i całe szczęście bo miałam rozmiar D i nie chciałam mieć już większego :) i po porodzie nadal mam D, uf :)

Gość gość
jestem dopiero w 8 tygodniu i juz musiałam kupić większe biustonosze, do tej pory nosiłam 75B ale zawsze z push-upem i to takim, że więcej było wypełnienia jak piersi :) a teraz kupiłam szerszy w obwodzie i miseczka też B ale bez żadnych wypełnień, no i te, które miałam za duże w domu jakieś kupione teraz są dobre, pierś wypełnia całą miseczkę. A tak w ogóle to zaczęły mi puchnąć (bo ja tak to właśnie odczuwam, że są opuchnięte, nabrzmiałe) od samego początku praktycznie i nadal takie są, przy czym strasznie bolą, zwłaszcza sutki są tak wrażliwe, że w ogóle ich nie dotykam bo czuję tak, jakbym dotykała otwartej rany

Gość gość
Mi w ciąży biust się zwiększył o dwa rozmiary. W czasie karmienia utrzymywał się mniej więcej na poziomie rozmiar większy od normy, potem w miarę jak synek rozszerzał dietę powoli piersi wróciły do rozmiaru sprzed ciąży, czyli 70B. Wydaje mi się, że jeżeli kobieta nie zmienia się wagowo to i biust się nie zmienia. Zdzarzyło mi się kilka lat temu przytyć 5 kg z powodu leków i wtedy biust też skoczył o jeden rozmiar w górę. Potem wróciłam do swojej wagi i piersi do swojego rozmiaru.

Gość gość
mi powiekszyly sie odrazu, nosilam 70c(raczej male c z wkladkami) na poczatku powyciagalm wszystkie wkladeczki z stanikow, w 11 tyg juz cyce sie wylewaly wiec kupilam 75 d, duze pelne miceczki, ciekawe na jakim rozmiarze skoncze

Gość gość
a wagowa to jeszcze nie przytylam, ale biust urosl i brzuszek tez.

Gość gość
Ja przed ciąża miałam rozmiar 75I (80I) teraz jestem w 4-tym m-cu i noszę już 85J ... jestem przerażona bo generalnie większe trudno dostać. Piersi i kręgosłup bolą, nie długo mogę siedzieć... nie wiem co zrobię jak jeszcze mi urosną - znacie jakąś fachową gorseciarkę w kujawsko-pomorskim?