Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilastars

ile sie daje na chrzest jesli sa to pieniadze?

Polecane posty

oczywiście nie otworzyły sie strony mmm:( SZATKA ,SZATKI na Chrzest + tuba GRATIS!!Promocja (numer 1067091523) i Pozytywka Duży ANIOŁ SWAROVSKI + dowolny GRAWER (numer 1062454292)

a nie możesz kupić autorko jakiejś zabawki dziecku? Albo np fajny markowy komplet ciuszków: dresik, bluzka itd? Zabawką wiesz że dziecko na 100% skorzysta a jak stracisz kilkaset zł na biżuterię to na 100% nie skorzysta przez najbliższe kilka lat. Moja córka dostała bransoletkę na chrzest i jak leżała w pudełeczku tak lezy daej a już rok ponad rok od chrzcin. A ciuszki które dostałam w prezencie zawsze trochę nosiła. Zabawkami tez się bawiła i niektórymi nadal bawi. Powiem ci ja jechałam ostatnio na chrzest do małego kuzyna i kupiliśmy mu SZCZENIACZKA UCZNIACZKA (koszt ok 140 zł) i tyle. Możesz zawsze jakąs książeczkę kolorową dorzucić i masz prezent. Po co tyle wydawać. To nie wesele. Dzieciak polubił bardzo tą maskotkę http://www.ceneo.pl/417496?gclid=CI-cuf76pqICFc2S3wod4VflSg dokładnie taki.

Kupiłam jednak elfa:zobaczcie jak gra: http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=DiOEVVbUCYo myślę że pozytywka dla dziewczynki tez fajny prezent:) jak malutkie muzyka wpada w ucho jak większe zostaje pamiątka:) dodam 200 zł to rodzice kupią jej to co będą chcieli :) pozdrawiam i pamiętajcie że chrzest to święto dla dziecka ....i rodziców a materializm już na tym etapie dobrze nie wróży!

Kupiłam jednak elfa:zobaczcie jak gra: http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=DiOEVVbUCYo myślę że pozytywka dla dziewczynki tez fajny prezent:) jak malutkie muzyka wpada w ucho jak większe zostaje pamiątka:) dodam 200 zł to rodzice kupią jej to co będą chcieli :) pozdrawiam i pamiętajcie że chrzest to święto dla dziecka ....i rodziców a materializm już na tym etapie dobrze nie wróży!

Gość to ile dac ...
ile dajecie ? Myslicie ze 200-300 zl + biblia dla dzieci, bedzie ok ?

Gość japłko
ja daje 300 zł, moim zdaniem to suma w porzadku, jesli na slub sie dalo 1000 zł , to jest male dziecko ono nawet nie bedzie wiedzialo czy cos dostalo a i pieniazkow nie zobaczy wiec dawanie po 1000 zł na chrzest to moim zdaniem tylko pokazanie że sie ma..., swoja droga nie rozumiem tej dziewczyny co wczesniej pisala, ze ona niby taka hojna i z potrzeby serca daje duzo kasy a na koncu napisala, ze jej sie wesele zwrocilo z nawiązką.... dziewczyno czy ty wiesz co to jest bezinteresownosc? jak ja bym dawala z milosci to guzik bym liczyla na zwrot, mi sie w ogole w glowie nie miesci zeby liczyc na to ze ktos nam te pieniadze oddac, dawać to znaczy dać i zapomnieć, oddać, a nie POŻYCZYĆ w nadziei, ze przy najblizszej okazji ktoś nam zwróci....żenada materializm uszami wychodzi, wole dać 300 zł i od serca, niz 500 zł i tylko czekać kiedy bedzie moje swieto :O :O :O :O