Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadzieijka

DZIEWCZYNY KTORE STRACILY JUZ NADZIEJE ZE SCHUDNA DO WAKACJI zapraszam

Polecane posty

----> schudne 20 kg, nie martw sie tez tak mialam, zaczelam chodzic na aerobik (3-4 razy w tygodniu) a waga poszla w gore, teraz juz spada, ale zajelo mi to wlasnie ok. 2 miesiecy

Beznadziejka naprawdę zmień nick :P Jeśli zaczynasz dietę bez diety to polecam niełączoną. To nie dieta, a sposób żywienia bez wyrzutów sumienia. Nawet człowiek nie czuje jak mu się rymuje. ;P Przynajmniej na mnie działa.

serio woda rozciąga żołądek?? no rozumiem jakby sie wypilo 2 litry na raz ale jak po szklance co jakis czas to tez??

Schudne 20kg: nie jestes sama. Ja schudlam od sierpnia w zeszlym roku do listopada mniej wiecej do ok. 89 kg. W czasie swiat i po nich (do lutego :o) nie trzymalam diety i przytylam do ok. 95(ciut mniej, bo mialam okres, ale ze w tamtym czasie nie mialam w domu wagi - nie wiem ile dokladnie). Zaczelam znowu uprawiac sport, zaczelam dietkowac i co? Siedze na tych 89 +/- od prawie 3 tygodni juz i nic... Ruchu mam sporo, slodkiego nie jem... Moze wiecej nas takich zepsutych jest, co? A jaki nosisz rozmiar jesli mozna spytac?