Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CrazyHappySadGirl

kurwamac

Polecane posty

Ja tez pozarlam sie ze wszystkimi.....jeszcze ciotka mi sie zbliza i mam taki humor ze mogla bym zabic :-0 I zamiast sie dobrze bawic to siedze w domu :-0

a ja jestem rozczarowana życiem... i moim związkiem.. i moim życiem.. kurwa, ja też przegrałam życie.. i z tego powodu zaleję się dzisiaj jak świnia.. wznoszę toast!!

Pomorzanka, ja już dostałam tyle razy, że nie zliczę... Żeby było śmieszniej, od jednej i tej samej osoby.. i tak się kurwa daję.. czuję że kielich się już przelewa.. mam dziś taki dzień, że naprawdę mogłabym się nad całym życiem użalać, nad swoją głupotą przede wszystkim.. ale nie zrobię tego.. chyba, pogadamy za 2 piwa:)

EHH u mnie to akurat nie o milosc chodzi ;) bo facetow to ja mam gleboko w tylku ;)... w poniedzlek wreszcie odbedzie sie rozprawa na ktora czekalam 3 lata .....koniecccccc pije bo to juz koniec ;)

Crazy - rozrpawę mam za sobą - teraz powaliła mnie nowa milość :O Madziulek - nie warto dawać szansy , eksowi dawałam dużo razy , nowemu mniej razy - i finisz . Teraz znowu trzeba sie zbierać :O Aż do następnego razu ;) Idę sobie popłakać 😭

ehh...nie chce o tym pisac...ciesze sie ze to juz koniec...3 lata czekalam na rozprawe!! 3 lata !!!!!!!!!.............to chyba tylko w Polsce jest mozliwe ...;) dziwie sie ze jeszcze o mnie pamietaja :)

CrazyHappySadGirl --> wypije z Tobą :) choć mam powód inny ... ale za Twoje szczęście również wniosę toast :)

Gość Bajazet
na nieszczęście Droga Pani m złośliwa :)

Dziewczyny ...wiecie co ... ??? Jakie to niezwykłe uczucie, siedząc tu samotnie przed kompem - i móc się z Wami zjednoczyć wznosząc toast :) ciesze się, że tu ze mną jesteście :)