Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CrazyHappySadGirl

kurwamac

Polecane posty

Złośliwaa ... --> może to tylko tak na początku ... nowi ludzie, dadzą jakieś nieciekawe zajęcie, popatrzą na ręce ... a potem zrobi się już normalnie :) Więcej wiary - napewno sytuacja się poprawi

Szukałam tydzień.W sumie to oni mnie znaleźli.Tamten szefunio pomimo wojny jaką toczyliśmy referencje wystawił mi dobre. Ale jest dziwnie,w poprzednich firmach nie było takiej rywalizacji ,a tutaj:O W sumie jestem 2 dzien wiec nie moge juz sie negatywnie nastawiać.

wawa? to mi nei pasuje, bo mowisz ze w poprzedniej firmie tak nie bylo :D ok ok, wstydz sie dalej :p

orzeszki nie martw sie, zlosliwa tak mowi tylko, a siedzi cicho zeby nieswiadomi pchali sie w jaskinie lwa :D :p

Gość randkowiczka
no wlasnie Crazy...jak poszlo?

Gość hgsfdckadshfjasf
up

złośliwa 🖐️ :D niespecjalnie wydajna byłam dziś w łagrze. konwersowałam z kumplem do 3ej rano przez skajpa i dziś wstałam ledwo żywa. pożarłam obiad i przy okazji zostałam zobowiązana do wyjścia ze znajomymi gdzieś wieczorem. może się po kościach rozejdzie, bo chyba zasnę na stojąco. ty jak?

świetnie, że jednak dali się rozruszać, bo spędzać 8 godzin z kompletnymi sztywniakami to byłaby masakra :o jak ci się to udało :classic_cool:?