Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Facet ze złamanym sercem nigdy nie powraca do normalności.

Polecane posty

znam takiego osobiście, na zawsze zostanie dupą wołową, rozczula się i beczy i wciąż wspomina , żyje przeszłością , psychicznie wysiada...

Gość asdfds
no teza moze i ma sens... ale biorac pod uwage ze ty to napisalas a zadowoleni z zycia ludzie, bez problemow, zawodów itp. raczej nie zakladaja takich topiców na forum.... jesli z jakiegos wzgledu pojezdzasz facetom (bo taki jest przekaz tego topicu) sugerowalo by to ze ktorys musial ci zaleść za skóre... wniosek z tego jest jeden - ta teza pasuje do ogolu a nie tylko do mezczyzn...

Teza pasuje do facetów. Widuję facetów którzy waleni w rogi bezlitośnie, idą do byłej na kawę. Była jest wniebozięta że on jej przebaczył, jest słodką przyjaciółą i opowiada mu jak się teraz kocha z tym nowym. Po czym całuje go w czółko na pożegnanie i mówi : przyjdź kiedyś, usmaże ci naleśniczki.. facet ma we łbie wióry i nie nadaje się do niczego.

Gość hyhyyhy
apostol powie czasem cos do rzeczy:P, z ta tandeta utrafil w 100.

Bo kocha ponoć. Buahahahha Miękka rura, tyle na temat. Facetom tragicznie brakuje godności. Łoj.

Gość asdfds
podchodzisz do problemu z jednej storny... mialem laski ktore mozna poniewierac bluzgac a ona pytaja kochanie co ci jest i w zasadzie nigdy im nie mija - wystarczy sygnalek puscic a one chetne do rozmowy i chca jakos pomoc :-)... wiec reasumując - zawężasz rozważania z braku dostatecznej perspektywy

a po co ten sygnałek puszczasz?? Kolejna ciota.. mamma mia.

Gość gość
U mnie sytuacja wyglądała w ten sposób że wyznałam mu kiedyś, że coś do niego czuje....on był w mega szoku (bo mówił, że kiedyś chciał mnie w sobie rozkochać, a ja sie nie dałam...no bo w sumie to był początek znajomości więc byłam pewna, że sobie zartuje)...i, że sobie z tym poradzimy, żebym się tylko nie oddalała od niego...bo mu zależy....byłam w 7 niebie...potem spotkaliśmy się, było cudownie...:( Nagle przestał się odzywać.. a jak już to zrobił to rozmowa mnie męczyła bo dalej traktował mnie jak "przyjaciółkę. Czułam się zdewastowana… zwróciłam się o pomoc do rytualisty – jego mail (perun72@interia.pl) , nagle po kilkunastu dniach to on zaczął zabiegać o spotkania…. Teraz jesteśmy szczęśliwą parą.

Gość gość
coś w tym jest

Gość gość
Głupi jesteś autorze. Te cechy które wymieniłeś to ma ale facet po ślubie :O

Gość gość
szukanie sie pojawil:D