Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lonka12

Nie chce karmić piersią!

Polecane posty

Gość Gosiaprawnik
Alutka pojęcia nie masz o życiu z jakiegoś zaścianka jestes dziewczyno. Wiec nie wiesz co to znaczy miec swoje prawa. Nie wmawiaj innym ze na porodzie to juz sie nic nie da bo p********z jak potłuczona,

Gość Gosiaprawnik
Sama obrażasz mnie ze nie rodziłam i twoje argumenty sa chore wielka matka sie znalazła rodzaca!

Gość Gosiaprawnik
Argumenty do ciebie żadne nie docierają bo za proste jest twoje myślenie. Nie wmawiaj ze sie nie da. To ze ty nie potrafisz życia ogarnąć twoja rzecz. Wielka doświadczona rodzicielko!

Gość Alutka30000
"że na porodzie to się już nic nie da" co to za gwara , pisz normalnie a nie jakbyś spod budki z piwem przyszła

Gość Gosiaprawnik
A męża jak sie zakrzykuje to co on ma sie kłócić z matka! Dlatego szuka innej!

Gość Alutka30000
"Sama obrażasz że nie rodziłam" aaaaaa to jest obraza? nie wiedziałam :-D

Gość Alutka30000
co to znaczy "zakrzykuje" o jaśnie pseudo prawniczko :-D

Gość Gosiaprawnik
Tak obraza bo uważasz ze nie mam nic do powiedzenia matko rodzicielko doświadczona ! Nie wypisuj bzdur ze nie mozwalaja karmic mm w szpitalu

Gość Alutka30000
o czym ty dziewczyno piszesz... nic o prawdziwym porodzie nie wiesz, naoglądałaś się tv, nasłuchałaś bzdur i łykasz jak kaczka kluski :-D

Gość Gosiaprawnik
Nie bede sie z tobą spierać. Miej swoje chore racje tylko nie wmawiaj innym ze sie nie da bo w szpitalu nawet nic nie powiedziałaś wiec sama co mozesz o tym powiedzieć. Twoja sprawa co robisz tylko jestes jak prawdziwa kobieta. To ze tobie sie nie udało cos to ściągasz inne zeby przypadkiem nie były od ciebie lepsze. Tak jak kobiety karmiące na sile cię obrażają żebyś karmiła bo chcą żebyś tez była taka jak one a nie żebyś moze jeszcze zachowała biust i była szczęśliwa. Żegnam. !

Gość Alutka30000
co ty gadasz.... :-D oglądasz telenowele o szpitalach i wierzysz w bajki :-D Kazda kobieta która rodziła wie że w Polsce żeby być traktowanym jak człowiek i mieć jakiekolwiek prawa to trzeba zapłacić.Ale skąd Ty możesz wiedzieć jak tylko dr House'a oglądasz :-D

Gość Alutka30000
i zrozum dziecko że to nie karmienie niszczy bius a już sama ciąża :-D

Gość zniesmaczonajulia30
no to się prawnik ośmieszyła....

alutka, chciałabym czuć kiedyś jak Ty;-(((( ja mam uprzedzenia głównie przez dom, do wszystkiego, do macierzystwa też... Jak ktoś czuje jak Ty to zaraz mi cieplej na sercu;-((

Gość ertteeee
gosia ty jesteś jakaś nienormalna.... naprawdę uważasz, że kobiety które nawołują do karmienia piersią robią to po to, żeby inne kobiety miały brzydkie biusty?:) Powala mnie twój sposób myślenia.. Ja swoje dzieci będę karmić piersią bo to najlepszy sposób karmienia dla dziecka i tyle. A jak mi się nie będzie podobał biust po ciąży to sobie zrobię korektę:)

Gość gość
Gosia, ty nie jesteś prawniczką tylko skończyłaś prawo (albo tak sobie wymyśliłaś) a to dwie różne rzeczy. Jesteś teoretyczką w prawie i w macierzyństwie. A do tego te wulgaryzmy... I chyba jestes bezrobotna skoro cały dzień na kafe.

Gość gość
Gosiaprawnik -- jak zaczniesz rodzic i z bólu nie będziesz mogła złapać oddechu to w d***e będziesz miala swoje wielkie dyskusje . Co do karmienia piersią nie chcesz karmic to nie karm . Ja chciałam i karmialam 2 dzieci( każde ponad rok.) .

Gość Asiaw11
Ja uważam ze Gosia ma racje. Nie trzeba sie martwić ze na pewno sie nie da i juz nie bede próbować nic bo sie nie da. Dziwne jesteście kobity!

Gość gość
Gosia myśli ze jest w serialu "Na dobre i na złe " hehr

Gość gość
nie zawsze biust staje się brzydki po karmieniu.ja jestem zadowolona bard zo z mojego.mojemu mezowi tez się podoba.minelo już jakies 7 miesięcy kiedy skonczylam karmic.jest lepiej niż się spodziewałam i na dodatek urosł mi ostatnio ,co nie tylko ja zauważyłam.mialam po prostu szczęście ze mój biust pozostał piękny i tyle!

Gość Alutka30000
Heloiza..w moim domu rodzinnym tez delikatnie ujmując były relacje rodzinne chore... ale poznałam wspaniałego faceta i może dlatego dla mnie to jest takie proste

Gość Asiaw11
Po co jej mówisz ze bezrobotna jest? A ty robotna tak samo tutaj jestes? Nie wiem co was denerwuje. Myślisz ze jak dziewczyna po studiach to musi do ciebie sie zwracać ąę. ? Chyba troche zazdrość jednak dziewczyny... Pozdrawiam mamy nie karmiące !

Gość gość
Ja nie wiem dlaczego te które karmią mm robią wokół siebie tyle zamieszania . Jakieś zakompleksione czy co?

Gość gość
a karmienie mm to jakiś powód do kompleksów??

Gość gość
hehe no raczej robotna jestem :) A Gosi się czepiam, bo siedzi cały czas na kafe - specjalnie przeleciałam poprzednie stronki i właściwie tylko ona ciągle pisze. Ja do swojego nicka nie muszę dodawać tytułu naukowego, chociaż taki posiadam więc Gosi niczego nie zazdroszczę. Karmię długo i namiętnie i jeszcze długo będę. Ja jestem zadowolona, dzieciak też, biust w porządku. Nigdy nikogo nie przekonuję do karmienia piersią ani nie obrażam tych co karmią mm. To prywatna sprawa każdej matki. Śmieszą mnie tylko takie niunie co wszystko wiedzą i jak im brak argumentów to się stają wulgarne - vide Gosia

Gość Asiaw11
Czytam posty i same obrażacie ze nie powinna miec dzieci. Alutka o co ci chodzi? Najpierw poczytaj posty jakie były jak ja obrażają a pózniej sie nie dziw ze sie osoba denerwuje. Poza tym uważam, ze ona nie musi rodzic zeby wiedzieć jak sie zachować w szpitalu. Moze miec doświadczenia inne i tez wie jak wyjść z jakiejś sytuacji :) alutka nie gniewaj sie, ale piszesz ze miałaś problem w domu i ze cos było nie tak wiec moze to powód twojego myślenia ze uważasz ze nie mozna inaczej żyć ? Pytanie a jakie wy macie wykształcenie ?

Gość Alutka30000
ja sobie mm chwalę, kp to była trauma.. ale każdy jest inny

Gość ertteeee
ja nie rozumiem o to ta wojna jak ktoś chce karmić piersią to ok, jak mm to też ja uważam, że lepiej piersią i tak będę karmić, ale co mnie obchodzi jak ktoś inny karmi?:) Jak mi się nie podoba jakaś bluzka to jej nie kupuję, a co mnie obchodzi jak ktoś inny ja kupi?:)

Gość gość
Ja tez lubiłam kp i tylko dziwi mnie,ze ktoś swiadomie z tego rezygnuje.No ,ale to już nie moja sprawa

Gość Alutka30000
Asiu o rodzinnym domu pisałam do Heloizy i to w zupełnie innym kontekście. Przeczytaj jeszcze raz uważnie, przemyśl :) A co do porodu..... sama zobaczysz jaki to miód jak ci d**e rozerwie to ci świety boże nie pomoże ani twoje skakanie ani znajomość praw pacjenta