Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7458975979105

Seks analny a mozliwosc zapłodnienia?

Polecane posty

Gość 7458975979105

Czy jest mozliwosc zapłodnienia po tym gdy partner zakonczył stosunek analny wytryskiem z srodku mnie?

eee tam, owocowamamo sie nie znasz - przxy zaplodnieniu podczas analu brzuch rosnie nad dupskiem :P

Gość 7458975979105
Hehehe chyba mnie zle zrozumiałyscie, to oczywiste ze niemozliwe jest to by przy analu doszło do zapłodnienia po zakonczonym stosunku wewnątrz. Ale mi chodzi o to ...co np. gdy sperma wycieka z ...pupy? :P

Gość hahahahahahaha............
dobre dobre!!!!:):):)

Gość ja to w ogole....
a co w tym takiego smiesznego? oczywiscie ze mozna w ten sposob zajsc w ciaze- sperma moze przedostac sie w okolice krocza i...

Gość 7458975979105
i co w tym takiego smiesznego

bosz od okolicy krocza do samego krocza i jego wnętrza jeszcze troche drogi jest- chyba że te krocze za przeproszeniem jest jak to mowią faceci na tyle \"rozjechane\" że i przez drogę kropelkowa moznaby było zajść w ciąże - teoretycznie to wszystko jest możliwe- w praktyce niekoniecznie

Gość ja to w ogole....
jakby tak bylo jak mowisz to dziewice nie zachodzilyby w ciaze...no bo przeciez to tylko okolica krocza...oczywiscie ze szansa na zaplodnienie jest duzo mniejsza niz przy wytrysku w pochwie ale jest.

a to one niby niepokalane- tak? wiesz jak ja wierzę w to ich dziewictwo? chyba że beszczelnie ktos palucha w spermie pchał

Gość ja to w ogole....
a czy ja mowie ze niepokalanie, chodzi o "formalne" dziewictwo w sensie wystepowania blony dziewiczej. palucha nie trzeba pchac, wystarczy ze dziewczyna ma akurat okres plodny i duzo sluzu.

Gość ja to w ogole....
ym razem nie o tym, kiedy może dojść do zapłodnienia (o dniach płodnych przy temacie ANTYKONCEPCJA, a dokładniej przy omawianiu metod naturalnych), lecz o tym cudzie natury, jakim zapłodnienie jest i o tym, jakie warunki muszą być spełnione, by do niego doszło. Zdawać by się mogło, że faktycznie to istny cud, bo warunki, jakie panują w pochwie, są dla plemników zabójcze. Plemniki wymagają środowiska zasadowego, a w pochwie jest kwaśno. Trzeba je odżywiać, bo długa droga do komórki jajowej wyczerpuje je tak, że tylko nieliczne tam docierają. Są też wrażliwe na zmiany temperatury. W prawdzie w nasieniu mężczyzny, oprócz plemników, są właśnie składniki odżywcze i inne pomagające im przetrwać trudne warunki, ale bez współpracy narządów płciowych kobiety nie wystarczyłoby to. Śluz płodny, czyli wydzielina kobieca wytwarzana tuż przed owulacją, ma właściwości buforowe (niwelujące kwaśny odczyn) i stwarza warunki zarówno do podtrzymania trudnej egzystencji męskich komórek płciowych w pochwie, jak i ułatwia im podróż do celu. I właściwie wystarczy, by plemniki znalazły się na błonie śluzowej narządów płciowych kobiety, jeśli jest tam śluz płodny. Im młodszy mężczyzna, tym jego plemniki są bardziej żywotne, tym jest ich więcej w kropli nasienia (bo do zapłodnienia potrzebne jest też ich wystarczające stężenie), więc... diabeł nie śpi.

Gość ja to w ogole....
Na pytania dotyczące możliwości zapłodnienia, gdy nasienie nie jest umieszczone w pochwie, ale mogło dostać się na błony śluzowe narządów płciowych kobiety gotowych na przyjęcie plemników, odpowiedź jest prosta: TAK, JEST MOŻLIWE, CHOĆ UTRUDNIONE.

Gość oczywista
ze tak, ale w ciąże pozamaciczną:P

Gość a moze........
Dziewczyny a jak menzczyzna spusci mi sie w usta i polkne jego sperme to tez moge zajsc w ciaze?kurcze wczoraj tak sie zabawialismy i dzis sie boje:-o

Gość a moze........
kurcze a gdyby za pierwszym razem spuscil mi sie do buzi a za drugim razem w tylek i gdyby sie okazalo ze beda blizniaki to ktoredy je urodze?:-o

Gość The Pink Panther
do "a moze........" otóż po pierwsze Ty chyba się z choinki urwałaś(bez urazy:) od kiedy to kobiety rodzą ustami:D?? seks oralny nie prowadzi do zapłodnienia, a analny (przynajmniej ja tak wierzę) też nie. więc spoko, wyluzuj się:)) dziecka mieć narazie przez to nie będziesz dzieci----->przekleństwo seksu;))

Gość TheBlur
U k*rwa mać... niektóre z was są TAK TĘPE, że aż głowa boli... . Seks oralny - to używanie UST I JĘZYKA w celu pieszczot partnerki/partnera co jak widać nie wszyscy wiedzą... . No i JAK MOŻNA BYĆ TAKIM DEBILEM żeby sądzić, że połykanie spermy może zapłodnić?!? Dziewczyno która to powiedziałaś - lecz się, bo jesteś głupia jak but i widać, że jesteś tępą dziwką dobrą do robienia loda... .

Gość ja postoję z boku
TheBlur>>> ty to nawet do loda jesteś za głupia jeśli nie rozumiesz tak prostej prowokacji:p

Gość ja postoję z boku
a w ogóle to topik wykopany z archeo:o