Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

"co z pewnością?" Odp: "a co do reszty - ja podrywam w bardzo delikatny i neutralny sposob..." to ile tych drinków stawiasz?:D

Gość z sieci
autorka tekstu lubi i tak i tak, zależy od nastroju ale wydaje mi się że tym razem kolega nie załapał o co autorce tekstu chodziło,

Gość z sieci
wiosnę czuć w kościach - może nie wystarczy, wiesz komiczne to bardzo wymagający jest, może jakiś dekoldzik musi być, cekinki na paznokciach ;)

Gość z sieci
Doprawdy - masz rację, on pewnie nawet by ich nie zauważył bo skupia się jedynie innych cechach kobiecych, oczywiście chodzi mi o inteligencję ;)

jesli stawiam drinka, to najwyzej jednego nie musze spijac baby zeby ją poderwac... a co do atrybutów na ktore lece - jestem dosc wymagajacy i byle czego nie biore... akurat cekinki na paznokciach to nie jest wyznacznik atrakcyjnosci a czesto wprost przeciwnie...

Gość z sieci
nie pomyślałeś że może baba musi się spić żeby z tobą iść

"nie pomyślałeś że może baba musi się spić żeby z tobą iść" no jakos nie pomyślałem, bo nigdy tego nie potrzebowały... a co do tego wieku, to ja akurat z wiekiem mam coraz wiecej do zaoferowania (nie ma to lak polisy lokacyjne :P:P i fundusze strukturalne :P )

spoko spoko, z potencją nie jest źle (mam wszczepiony szkielet hydropneumatyczny :P:P )

Gość z tymi głosami to racja
! nie wiem czemu

komiczne co ty się tutaj tak reklamujesz? przestań, kobiety potrzebują wyzwań..tak na tacy podane nawet najsmaczniejsze mięsko nie smakuje taj jak upolowane;)

"komiczne co ty się tutaj tak reklamujesz?" widzisz - to co Ty traktujesz jako reklame i wykladanie wszystkich atutow na stół jest tylko preludium do tego co ukryte :P

Gość z sieci
ale trzeba przyznać że reklama super, ciekawy facet, a wady jakieś masz bo kobiety lubią pocieszyć czasami, pogłaskać po głowie,

Gość Blo ndi b
komiczne lubię Cie czytać,ale jesteś za łatwy:P Udawaj troche bardziej niedostępnego.

Gość z sieci
wiosnę czuć w kościach - może ta potencja zależy od obiektu na którym się skupiasz,

z sieci- ja lubie głaskac po głowie i pocieszac swoje dziecko:> facet służy do czego innego:>