Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda2008

wózek stokke co o nim myślicie ?

Polecane posty

Gość matylda2008

mnie zauroczył,czy któraś ma taki ? Napiszcie

Gość aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbb
jest okropny......

Gość super super
widziałam go w sklepie ma orginalny wygląd,jest lekki,ma różne funkcje,super!

tragedia, może i lekki, ale to coś co ma przypominać spacerówkę do bani, nie włożyłabym mojego dziecka do czegoś takiego Gondolka może być

Gość każdy ma prawo wyboru
sprawdz tez bogaboo tez nowoczesny, cena podobna wkladalam dziecko do stokke i do bogaboo i w stokke mam wrazenie ze niezbyt wygodnie mu bylo

widziałam gondolę i spacerówkę,fajne jest to,że dziecko siedzi w spacerówce,tak wysoko.Gondola jest b ładna

sam wózek do mnie nie przemawia - za nowoczesny jak dla mnie :D ale dwa rozwiązania mi się podobają - ale to tylko z filmu - gondola wysoko że mama nie musi się zginać wpół aby zobaczyć niemowlaczka i regulowana wysokość spacerówki co chyba może być wygodne w restauracjach ale ogólnie to ja bym go nie kupiła

widziałam ten wózek na żywo i własnie sie zastanawiałam co to za dziwoląg... jak dla mnie wizualnie beznadziejny, ale może za to sprawdza sie w praktyce...

Gość witanko
bardzo mi się podoba ten ózek widziałam go w realu cudo orginalny i co ważne dziecko siedzi wysoko wszystko widzi bajka cudeńko jestem na niego zdecydowana

Widziałam go w Glucku ostatnio. Nie spodobał mi się. Bugaboo też zresztą nie bardzo mi się podoba. W wózkowych kwestiach bardziej odpowiadają mi tradycyjne rozwiązania. Nie trafiłam do tej pory na innowacje, które by wywarły na mnie pozytywne wrażenie.

Gość SanSan
ja tez wozek tez juz widzialam pare razy z gondola wyglada jeszcze ok, ale samo siedzisko jest bardzo male, nie wyobrazam sobie zima przewozic w nim dziecka ogolnie malo prkatyczny, dla mnie wozek musi byc przede wszystkim duzy i wygodny dla dziecka, z oparciem rozkladanym na plasko, po drugie kosz na zakupy

Gość zatrucie
ak on wyglada?

Gość zatrucie
ufoland

Gość śrubkaplus
Ten wózek to porażka wygląda dla mnie jak taczka.Ja na twoim miejscu dałabym sobie z nim spokój.Taki dziwoląg.Ja jak go pierwszy raz zobaczyłam to skojarzyłam go z wózkiem na zakupy w supermarkecie.Dla mnie z 3 kołowców -Quinny buzz jest o wiele ładniejszy i tańszy i też wygląda na nowoczesny.To już jednak twój wybór.

Gość guga2
Ja tam bym tyle pieniędzy na wózek nie wydała.Spacerówka na wiele czasu nie posłuzy.3000 tyś to troche za dużo jak na wózek - nie ważne czy ładny.Wolałabym dziecku potem lepszą spacerówkę kupić,bo wiadomo,że w gondolce więcej jak 5 miesięcy dziecka nie powozisz.

Gość podobno fatalnie się
sprawdza na polskich wertepach ;) tj chodnikach. Znajoma miała i sprzedała po miesiącu.

Gość stokke 2007
Ja mam taki wózek turkusowy,jestem b zadowolona,super się prowadzi,dziecku jest wygodnie,ma wystarczająco dużo miejsca.POLECAM JEST SUPER!!!

Gość matylda 2008
ja właśnie napaliłam się na kolor turkusowy widzę że niektóre opinie nie są pozytywne jak na razie to on mi się strasznie podoba zwłaszcza gondola ale chciałabym żeby był praktyczny dlatego ważne są dla mnie wasze opinie za które serdecznie dziękuję

ja tez mam taki wozek i jest super, jedna z was pisała 3 kolowy, kurcze trzeba wiedziec o czym sie mowi on ma 4 kólka, 2 z przodu skretne, i wyglada super, ja niecierpie tych tradycyjnych ciezkich, na wielkich kolach i ze sprezynami to dopiero brzydactwo, i jeszcze ludzie kupuja w kolorze zielonym, brudnej zieleni no masakra, wiec ja szczerze polecam !

Gość alicya
Ja też mam stokke od kilku miesięcy i bardzo sobie ten wózek chwalę jest lekki świetnie się prowadzi,bardzo mi przypadł do gustu.Serdecznie wszystkim polecam ten wózek bo jest naprawde nr 1

Gość carmella6
Mam Stokke od ponad 4 miesięcy i coraz bardziej jestem nim zachwycona :) Szczerze mogę go polecić. Mimo tak kosmicznego wyglądu sprawdza się w 100 %. Spacerówka musi być bardzo wygodna bo mój synek momentalnie w niej usypia na spacerku...Napewno są jakieś wady ale na szczęście przewaga jest zalet tego wózeczka...Jeśli znudzi wam się jeden kolor to można dokupić tapicerkę w innym kolorze...Poza tym mimo braku resorów bez większego trudu jeżdżę nim po trawie :))) Więc jeśli zastanawiacie się nad kupnem wózka STOKKE to szczerze zachęcam :))) Dla tych co chcą się dowiedzieć czegoś konkretnego o wózku -carmella6@wp.pl

Gość biedna....
gdyby mnie było na niego stać to bym go z chęcia kupiła!. widziałąm na zywo i prowadziłam, swietny!

Gość Wózek 125 kg nazywacie
jakims specjalnie lekkim? http://www.bobowozki.pl/product_info.php?products_id=1097 9,5kg pierwszy lepszy z brzegu. 12,5 kg o nic nadzwyczajnego, tyle waży np. El-jot Carmen Air, Implast Volant, titi Triton, Cicco Enjoy, Bebe Confort Loola z golndolą prelude, Jedo bartatina, Inglesina Magnum na stelażu Allum, i wiele wiele innych, a 13,5 kg to już takie kloce wielkie ważą jak Mikado Ox-Ford Ale już abstrahując od wagi, to ten wózek się strasznie źle podbija.

Gość Mama ..
Moim zdaniem to bardzo dobry wózek mom dwoje dzieci jedno ma 2 latka a drugie trzy miesiące. przy pierwszym miałam Concord Neo Carbon bardzo fajny wózeczek lecz bardzo delikatny, teraz mam stokke i naprawde sobie chwale. jak na swoją cene jest to bardzo przyzwoity wózek , a poza tym oryginalnie sie prezentuje w mieście i nie tylko. szczerze polecam :)

Gość Mama ..
Chciałam jeszcze dodać, że mój pierwszy wózek nie wyróżnial sie, a stokke ma b. ładne kolory takie kolory na które zwrócą uwage nawet dzieci .

Gość mama.marcelka1981
witam, a czy ktoś czasem nie chce sprzedac takowego wózka??

Gość perfect mummy
wozek za 12 tysiakow ale bajki piszecie;-) concord neo carbon chyba chcialas sie z nim pokazac nizby dziecku mialo byc wygodnie

Gość jestem w 34 tc
Nie znalam tego wozka i dopiero poszukalam go w google i mnie sie bardzo podoba. Jest super! Taki nowoczesny i inny od tych oklepanych, ktore zazwyczaj widzi sie na ulicy, takze z wygladu oceniam go na 6 :)