Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samiusienka

odchudzacie sie przed ślubem ?

Polecane posty

ja tak , niby moj przyszły maz mowi ze podobam mu sie taka jaka jestem ale ja w sumie robie to dla siebie :)

Gość lalalalalalalalallalaa
nie mam potrzeby - jestem szczupła

Gość już schudłam
z 67 do 55 kg. mam 163 wzrostu. ile masz wzrostu?

Gość już schudłam
1000 kcal pewnie przed ślubem stres mnie jeszcze odchudzi ze dwa kilo.;)

ja na razie 5 kg schudlam...nie jem chelba tylko wase i ziemniakow ani makaranow nie jadam ...no i codziennie 40-45 minut cwiczen jeszcze chce zz 4 kg schudnac zeby 54 wazyc:)

Gość już schudłam
jakieś trzy miesiące. ale często się nie trzymałam diety i jadłam ze 200-300 kcal więcej niż 1000. nie ćwiczę. ale raz w tygodniu chodzę na basen i po prostu staram się więcej ruszać - chodzę po schodach, idę na zakupy pieszo zamiast jechać autem, nie jeżdżę autobusami jeśli jestem gdzieś w stanie dojść w 30-50 minut, więcej sprzątam i chętniej robię cokolwiek. czasem na rowerek wyskoczę. jak człowiek zrzuci 10 kg to się robi taki lekki i tak mu się żyć chce, że ruch staje się czymś co samo z siebie jest konieczne.;) powodzenia życzę i wiary w siebie. bo żeby skutecznie się odchudzić trzeba wierzyć, że się będzie szczupłą, trzeba być pewną, że się uda.:)

Ja już też chyba nie powinnam się odchudzać. Wyglądam już jak szkielet, chudnę na samą myśl o ślubie:-O

ja za to na samą myśl o ślubie grubnę i grubnę, z dnia na dzień jem coraz więcej, a ostatnio to już prawie same słodycze :-( zawsze tak mam gdy pojawiają sie stresy i jakieś nerwowe sytuacje ale od jutra zaczynam - na dobry początek siłownia, już umówiłam się z koleżanką - we dwie zawsze większa motywacja! do zrzucenia - najchętniej 8 kg, a przynajmniej 6

ja za to na samą myśl o ślubie grubnę i grubnę, z dnia na dzień jem coraz więcej, a ostatnio to już prawie same słodycze :-( zawsze tak mam gdy pojawiają sie stresy i jakieś nerwowe sytuacje ale od jutra zaczynam - na dobry początek siłownia, już umówiłam się z koleżanką - we dwie zawsze większa motywacja! do zrzucenia - najchętniej 8 kg, a przynajmniej 6

ja postanowilam ze bede walczyc ze swoja waga obrałam cel - bede bardzo szczesliwa jak go osiagne ale jak sie nie uda to nie powiesze sie :)