Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak mu pomóc

Jak mu pomóc??

Polecane posty

Gość Jak mu pomóc

Mój chłopak ma problem... W domu z ojczymem... Pokłócili się ale przez to jest nawet źle pomiędzy nami... Dzisiaj prawie zerwaliśmy ale jest już w miarę... Właśnie przed chwilą ode mnie wyszedł... Wiem o tym że jego sytuacja w domu tak szybko się nie zmieni i boję się o to że znowu będziemy sie kłócić ale ja już nie chcę takiej sytuacji jaka była dzisiaj... Nawet mnie nie przytulał nie całował ZERO czułości aż mi było dziwnie z tym,smutno ;( Próbowałam się przytulać do niego całować go chciałam żeby się uśmiechnął ale z jego strony nie było żadnej reakcji... Dopiero po pewnym czasie jak zapytałam czy lepiej będzie jak pójdę do domu przeprosił,przytulił i było wszystko ok :( ale mi jest dalej źle bo wiem że jutro może być tak samo... Że znowu nie będzie go całymi dniami w domu że nie zadzwoni nie przyjdzie... A mi już strasznie głupio dzwonić do niego do domu i pytać się czy jest * * * * * ?? A jeżeli chodzi o komórkę to jej nie ma bo nie dawno sprzedał telefon... Chciała bym z nim spędzać chociaż większa połowę dnia ale jak narazie to ja połowę dnia go szukam bo nie wiem gdzie on jest ;( Może i mu ciężko powodu problemów w domu albo znudziłam mu się ja i nie wie jak ma mi to powiedzieć?? CO MAM ROBIĆ??? HELP ;(

Gość jnbhg
fajnie ma, komuś na nim zależy. chciałbym mieć takie problemy. "Próbowałam się przytulać do niego całować go chciałam", jakim ja kurwa jestem gnojem.

Gość Jak mu pomóc
czemu ty o co chodzi??

Gość Jak mu pomóc
Pomoże mi ktoś??

jezeli go nie ozesz znalezc to daje ci najwyrazniej sygnal ze chce byc sam. uszanuj to i sie nie narzucaj. jak sie upora z problemem sam przyjdzie

Gość Jak mu pomóc
Tak myślisz?? Ja go kocham ponad wszystko nie chcę go stracić... Chcę mu pomóc tylko nie wiem jak ??

Gość Jak mu pomóc
???????????? :(

Gość Jak mu pomóc
Widzę że wszyscy na tym forum mają mnie w dupie... ;/

Gość Nie narzucaj się...
ale nie zostawiaj go samego. Wspieraj go duchowo, jeżeli tak mocno kochasz a, na pewno, wszystko będzie w porządku :-) Miło że się o niego martwisz, to świadczy o tym że masz dobre serce i wrażliwą duszę.

Gość Martaaaaaaaaaaaaa
Jak kochasz daj mu czas a będzie dobrze.... ;)

Gość Jak mu pomóc
Podtrzymuje ;(