Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek ona..

kto szuka miłości..poznajmy się

Polecane posty

Kiedyś wykasowałam wszystkie jego zdjęcia,żeby nie patrzeć na niego, bo tak ciężko jest... teraz zrobiłam nam jak się całujemy, jemu samemu- i mam je. Kurde patrze na nie, aparat mam przy sobie.. ale chyba tak zrobie. Zostawie to jak jest. I będe musiała nastawić się psychicznie do tej syuacji- znowu..

aniołek ona...--->On kocha wspomnienia związane z Tobą,kiedy jesteś z Nim ulegacie magii chwili.On to jednak kontroluje, bo wraca do tamtej....dlaczego?bo pamieta powód dla którego sie rozstaliście.Nie możesz dopuścić do tego, by Twoje życie ograniczało sie do czekania na jego sms.Nie zapominaj ze On zapełnił sobie zycie kimś innym.Nie daj sie ranic.

Powiedział,że mu dobrze z nią, że ma normalne życie, chodzi na spacery...itd...Ale myśli o mnie , i tęskni. I nie może zapomnieć... Przywiązał się do niej i jej synka. . Nie chce jej ranić, ale jak był ze mną nie mógł się oprzeć. Powiedział,że nie przestał nie kochać. ale moze ochłonął. Zastanowił się..zobaczył ją i żałuje. Dlatego ja nie mogę sobie robić nadzieji..ale ja jestem taka słaba, tak go kocham, jak mam teraz po tym wszystkim o nim zapomnieć!

to znowu jaaaaaaaaa....to co piszes jest takie prawdziwe. Masz rację, to tak właśnie jest. Muszę się pozbierać.. i chyba mieć swoją godność. może i on mnie kocha, ale takie coś mnie rani... przychodzi- odchodzi. Tak nie może być.

Witam🌼 Aniołku... Czasem warto poddać się chwili, nawet gdyby już miała się więcej nie zdarzyć...Uwierz mi, wiem co mowie. Dla tych 40 minut szczęścia warto bylo i nigdy tego nie żałuj...

ale chyba więcej już nas dzisiaj nie będzie :o niektóre osóbki już poszły spać ;)

nie wiem co oni tak wcześnie chodzą spać ? :o ja niby mam dość ale jeszcze tu troche posiedze ;)

no to już druga kobitka z kafe którą mam na gadaczce idzie spać :o ehh... co za życie.... co za ludzie ;)

uczulenie od kafeterii?:( a co to? jeszcze nawet nie ma 23;) ja nie lubię sie kłaść przed północą:)

oj Jaguś , Jaguś... tak odrazu byś chciała wszystkich dla siebie :P niestety nie ma tak dobrze :P ja musze oszczędzać siły na podwaliny pod ... ;)