Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek ona..

kto szuka miłości..poznajmy się

Polecane posty

jestem:) mirell - dobranoc:) moje wady? hmmm... skupię się na kilku:) 1 - lenistwo i robienie wszstkiego na ostatnią chwilę 2 - czasem za bardzo wszystkim się przejmuję 3 - czasem ciężko do mnie dotrzeć 4 - bywam zazdrosna starczy?:)

ooo, to urodziny masz niedugo:) dlaczego lipa? ja znam bardzo fajnych bliźniaków:) zodiakalnych oczywiście:)

a no mam :D blizniaki ogolnie sa fajne ale jak sie wglebic w ich charaktero to sa do ....... :d dobra to moze teraz zalet jak juz wady byly :D

zielona;twoje wady są moimi:) dodac należy że : -lubie porzadek ale bałabanie -mam dwie lewe ręce do cięzkiej pracy -jak kazdy skorpion jestem zaborcza:( powiem krótko;cięzki przypadek:(

ja mam zacząć to samozachwalanie się? :) mogłam napisać mniej wad, bo nie wiem czy zdołam tyle zalet znaleźć;) spróbujmy: 1 - umiem słuchać 2 - mam poczucie humoru 3 - umiem robić ciasto marchewkowe;) 4 - chętnie pomagam innym 5 - umiem przyznać się do błędu i przeprosić tyle na razie:)

ja chcę!!!! -umiem słuchac -usmiecham si.e nawet przez łzy -całkowity brak nerwów -prowadze samochód-bezwypadkowo...prawie -mam w sobie duzo pozytywnej energii...

agnik wlasnie mam za dobrze :) same sliczne kobiety i madre :D raj normalnie raj :D

ja nie wiem nic o rybach:( do mnie pasuje rak-to pewne.drugi skorpion to była dopiero akcja.

ryby tez swietny znak :D dobrze wrozy ;) a no juz nie moge spac z takimi kobietami jak mam spac :D

kurde ciezko podzielic na tyle :D a zalety :) -pracowity -kocham na smierc -potrafie wiele zrobic -potrafie dogodzic -potrafie gotowac -mam fantazje :D -oraz wiele innych :D