Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przylepeczka

10 kg do czerwca---- poczujmy sie lepiej!!!!!!!!! Pon14.04 START!!

Polecane posty

Hej Kobietki :) a ja teraz jeszcze o 20 zwykla biala pszenna bulka z twarozkiem- wiem ze to pozno i malo dietetyczne ale zjadlam dzis okolo 550 kalori wiec stwierdzilam ze moge :D:D a spac ide dopiero kolo 1- 2 w nocy :) zycze duuuuzo wytrwalosci:)

Gość KaffeeSahne
pierwszy dzień jakoś minął:) u mnie kryzys jeśli chodzi o jedzenie zawsze przychodzi kolo 13 dnia diety... ale z Wami może jakoś pójdzie:)

Gość ejehohah
hello dziewczynki :) pamiętacie mnie jeszcze? dzis 1 dzień dietkowania i chyba nie jest źle :) zresztą ocencie same.. zjadłam - jogurt naturalny, ciemną bułkę z ziarnem i jakimś pasztetem paprykowym + zielony ogórek i rzodkiewki, potem zjadłam marchewkę i jabłko. A co z tym bieganiem? zaczynamy?

U mnie cały jadłospis sie posypał..... ale zjadłam mało bo: loda, 2 jajka i kiełbaskę z grilla:P Poza tym nie mogę siedzieć na tyłku bo przed chwilka wróciłam z krótkiej przejażdżki na rowerze( tak planowałam, a wyszło 30km) i ledwo żyła:P Najgorsze jest to że ani grama nie schudłam wręcz przeciwnie:(

Gość malinowa_mamba
Flower- cierpliwości, na efekty trzeba troche poczekac, a wierz mi, że będą;) mi tez sie ciut posypalo. mialam zjesc troszeczke salatki owocowej na kolacje, a wyszlo na to, ze wchlonelam cala miche:P co do biegania to zdecydowalam, ze sie do tego przyloze. na pewno bedzie ciezko, bo mam gorzej niz tragiczna kondycje;( trzymam kciuki dziewczyny!!

Gość Migotka009
Hej dzięwczynki, można jeszcze dołączyć ??? Muszę schudnąć 10kg najlepiej do wakacji, ale czy to realne ??? W ostatnim czasie sporo przytyłam i czuję się fatalnie. Teraz się odchudzam ale jakoś nie mogę się zmobilizować do takiej 100% diety. Zaczełam ćwiczyć : biegam +2*w tygodniu siłownia. Teraz została dieta, myślę że od jutra zacznę od 1000kcal bez słodyczy.

z tym bieganiem chodziło mi o to,że wieczorami uczę się do późna i nie dałabym rady wstawać tak wcześnie i biegać,tym bardziej,że codziennie wstaje o 6;30 ;( ale postaram się wykorzystać ta informacje o zalecanych ćwiczeniach rano i bede wstawała (jak dobrze pójdzie) o 6:00 i bede ćwiczyłą rano ;) Więc od juutra zaczynam Swoją drogą,dużo nas prawda?? :) Ale to bardzo dobrze.Im więcej tym lepiej,zawsze bede myślała,że ktoś oprócz mnie się jeszcze męczy ;) i bedzie lżej :) pozdrawiam

Gość Migotka009
ja biegam zwykle wieczorem bo rano wstaje o 5,00 więc nie dała bym rady, wieczorkiem to troszkę mnie pobudza do pracy, bo kłade się zykle o 24,00/1.00 ale powoli się przyzwyczajam.

NICK DNI WZROST WAGA POCZAT TERAZ CEL przylepeczka......1........1,69..............70?......... ......70?...........60 Flower15..... ......0........1,65..............80................71............55 Sharii.......... .....0........1,60..............75................58............50 Dżudi.......... .....0........1,79..............68....... .........68............59 Ejehohah...........0........1,58..............55......... .......55............50 ginorossi...........2........1,68..............62.................61............52 kasiasiasia.........0........1,68..............63...... ..........63............56 TakaTamJedna....0.........1,73.............66.................66............55 roś linka......................1,68.............65.................59............54 aksa...........................1,66.............68.................68............58 trąbka........................1,61.............67........ .........67...........57 april77..............1........1,61.............70........ .........70............56 tipsik25............0.........1,58.............54......... .......54............50 malinkowe_baby..2........1,75..............72.................70............60 najtaszka..........21.......1,52.............54.................50............47-->45--->43

Gość trabka
U mnie dzis klapa. Do tego trzeba doliczyc dwa tosty okolo 500 kcal lod mcflurry okolo 300 parowka jeszcze jedna 140 ogolnie masakra bo skonczylam na okolo 2 tys kalorii. A powinno byc max 1400 ale przynajmniej bylam na tancach przez 1,5 godz. Jutro musze wstac na biegi. Ja moge biegac tylko rano bo wieczorem nie mam niestety czasu. A rano wstaje roznie. Akurat we wtorki i piatki kiedy chce biegac to wstaje o 8 lub 9 rano wiec wystarczy. Jutro tylko wyjatkowo 7 rano :) Pozdrawiam A i ustalilam swoj codzienny system cwiczen. 200 brzuszkow, 10 minut podnoszenia nog i 5 minut rowerek. Do tego 10 minut cwiczen na rece. Z czasem bede wydluzac :)

trabka----nie zniechecaj sie, jutro bedzie lepiej :) Och... postanowilam sobie ze dzisiaj troche pocwicze, ale tak mi ciezko wstac... ojj.. bedzie trudno spelnic to postanowienie... :)

Gość Tyncia
przylepeczka......1........1,69..............70?........ . ......70?...........60 Flower15..... ......0........1,65..............80................71....... .....55 Sharii.......... .....0........1,60..............75................58........ ....50 Dżudi.......... .....0........1,79..............68....... .........68............59 Ejehohah...........0........1,58..............55........ . .......55............50 ginorossi...........2........1,68..............62....... ..........61............52 kasiasiasia.........0........1,68..............63...... ..........63............56 TakaTamJedna....0.........1,73.............66........... ......66............55 roś linka......................1,68.............65.............. ...59............54 aksa...........................1,66.............68...... ...........68............58 trąbka........................1,61.............67....... . .........67...........57 april77..............1........1,61.............70....... . .........70............56 tipsik25............0.........1,58.............54....... .. .......54............50 malinkowe_baby..2........1,75..............72........... ......70............60 najtaszka..........21.......1,52.............54......... ........50............47-->45--->43 Tyncia........................1, 66............69.................66,5...........58 Hej dziewczynki :) Pozwoliłam sobie dołączyć do Waszej brygady :) Mam 25 lat, pamiętam czasy studniówki MMmmm taka laska ze mnie była, ale tamte czasy minęły już bardzo dawno temu i teraz mam duży brzuszek i inne spore części ciała hehe :) Chodzę 2 razy w tyg. na aerobick, staram się mniej jeść, neisttey często w którymś momencie diety rzucałam się na jedzenie i SŁODYCZE i wszystko zaczynało się od początku... Stosuje dietę, swoją własną :) Staram się nie mieć na tym punkcie hopla ale zawsze popełniam ten sa błąd- na początku zbyt radykalnie się ograniczam :) Dziś zjadłam 7:00 platki z mlekiem (corn flakes z mleikiem made in biedronka i wcale nie tyum 0,5) 14:00 jabłko 16:00 Obiad: ziemniaki z odrobina tłuszczu z patelni :), 2 kotlety mielone i pomidory z cebulka 21 ( staram sie nie jesc po 18 ale umieralam z glodu) 2 ryzowe + 2 ogorki konserwowe Generalnie staram sie nie popadac w paranoje. Kocham slodycze wiec czasem zgrzeszę by pozniej nie rzucic się na cała czekoalde czy calutka paczkę ciastek :) Jak zwykle boje sie , że wkoncu sie poddam, ale moze dam rade... Dziewczynki pozdrawiam Was serdecznie :)))

Gość malinowa_mamba
Tyncia witamy;) ja tez umieram z głodu, ale co zrobic:P staram sie omijac kuchnie, a zwlaszcza lodowke szerokim lukiem. dzisiaj ide wczesniej spac, zeby nie myslec o jedzeniu z burczacym brzuszkiem. jutro pobudka bladym switem i bieganie.. do czerwca 10 kg!

Tyncia----ja mam dosłownie ten sam problem.... na poczatku kiedy ze tak powiem mam ochote na diete ograniczam jedzenie maksymalnie i zamiiast diety wychodzi glodowka... A kiedy juz mam dosyc glodowania to jem za wszystkie czasy... nie mowiac juz o efekcie jojo...:( W kazdym razie witam serdecznie, super ze do nas dolaczylas i trzymam za Ciebie kciuki :) A wszytskim życze slodkich snow, ale Niech Wam sie nie sni jedzonko... :D

cześć dziewczyny:) musze przyznać ze pierwszy dzien na diecie uplynal bez slodyczy:)duzo herbatek zielonych i wody i nic po 18:) a i uważam dziewczyny ze nie mozna sie tak doprowdzac do glodu, bo potem naprawde jak czlowiek rzuca sie na jedzienie to nie moze od niego odejsc;/ tak ze lepiej jesc lekka kolacje ok 17;30 zeby potem wieczorem nie umierac z glodu, bo to ma byc juz na cale życie to nasze zdrowe odzywianie, a przez cale zycie nie mozemy być glodne wieczorkiem....no nie wiem takie moje zdanie:) a te biegi rano, to ja napewno nie wstane;( zreszta wole maszerowac niz biegac bo jak biegam to tylko chwila moment i juz zaraz zrezygnowanam a maszerowac to moge i moge:)i to ieczorekim;| a dlugo biegacie dziewczyny? i w jakim tempie?;> no zaraz idem zrobić sobie smaczne sniadanko:) a Wy co będziecie dzisiaj jeść na sniadanie? a i napisze co jadłam wczoraj: jajecznice z szynką+1,5 kromki ciemnego chlebka grahamkę z serkiem 2 jabłka, 1 marchewka makaron z serem bialym (no i troche musialam posypac cukrem, ale tylko troche;-) i tylo:)...a i jeszcze freeka wypilam:) mniam:D aha dziewczyny a i slyszalm na tvn style w SOS uroda ze makarony wcale nie tluczą tlyko sosy do nich dodawane....no ale wsumie to nie wiem czy w to wierzyc, ja w kazdym badz razie wpierniczylam wczoraj kluseczki:) no zobaczymy jak bedzie dziś:)

a i dziewczyny polecam ten peeling kawowy co kobitki tam na wcześniejszych stronach proponowały, zrobiłam wczoraj i normalnie cud miód jaka fajna skóra:D podam przepis to nie będziecie musialy szukac to i moze sie skusicie:): 5 łyżek kawy mielonej 1 łyżka cynamonu i to do kubeczka i uzupełnić żelem pod prysznic zeby zrobic taka kawiową papke:) i smarowac cale cialo ok 15 minut, tzn wedle uznania. Potem spłukac i juz szalowo. Ah i robilam to ze zwykle nieparzonej kawy, ale sprobóje zaniedlugo taka z fusów z parzonej kawy:) POLECAM POLECAM POLECAM

Gość Tyncia
Dzień dobry dziewczynki :) Niedawno wstałam :) Zjadłam płatki z mlekiem i kromke chleba z białym serem i dżemem. Dawno nie jadłam chleba, ale znowuż stwierdziłam, że nie mogę się głodzić na maxa, a chleba nie uda mi się nie jeść do końca życia i tyle. Widzisz Przylepeczko, to mamy tak samo... Wierzę, że tym raezm się nam uda. Może niedługo zacznę sobie biegać, póki co idę dziś na aerobick. Dla dodania sobie wiary w powodzenie od 2-3 tyg używam - Żel modelujący brzuch i pośladki expresso slim AA ( póli co skóra zrobiła sie fajowo gładka ) - Serum ujędrniająco-modelujące do biustu, slim body, KOLASTYNA ( wydajny, szybko się wchłania, zapach ok i biust też ok, co może też być efektem zrzuconych już 2 kg, ale wierzę w ten krem :) ) Muszę sobie uświadomić, że mini jedzenie doprowadzi mnie tylko do motywacji która będzie coraz bardziej zanikać i pamiętać ile i o której jadłam jeszcze 2 mc temu :) Zaraz wypiję herbatę i wychodzę z domku. Wraca, pewnie koło 12 więc wtedy coś przekąsze. W międzyczasie jak zwykle będę żuła gumy orbit zielone ( mniam) i póki co tyle :) Miłego poranka :) U mnie leje i jest brzydko ehhhh :*

witam w taki piękny poranek :) dzisiaj mój pierwszy dzień...a ja dalej nie wiem jaką diete mam zastosowac.Myślę,że owocowo-warzywną + czasami jakis kefir,ryby miesko ;) Życzę powodzenia :) i lece do szkoły ;p

No i czas na obiadek - warzywa duszone na patelni - mniam mniam Do teraz jestem na jogurcie - wiec zanim to udusze ;-) to musze powalczyc z glodem - ale czego sie nie robi zeby latem pieknie wygladac no i super sie czuc ! Wyobrazcie sobie ze idziemy na ciuchy i wszytkie mozemy sobie pozwolic na kupienie o dwa rozmiary mniejszych - hmm marzenie We wszystkim pieknie wygladamy i we wszystkim sie pekne czujemy TO JEST REALNE !!! NIE WOLNO SIE TYLKO OBZERAC !!! :-) :-) :-)

Gość biała mewa
Hej to ja od wczoraj zaczęłam,w sumie to opieram sie na diecie amerykańskiej ale ja lekko modyfikuje, wypijam kawkę dodatkową w ciągu dnia, i omijam serek na śniadanie. Czyli pozostają mi: jajeczka, jabłuszka, serek, pomidory, kawka. Odpoiada to mi, i staram sie jeść tak co 2, 5- 3 godziny. Wczoraj ćwiczyałam 25 hula hop i potem 8 abs, brzuszki inne. Pozdrawiam pa

No i wcinam warzywa duszone na patelni - mniam mniam Tego mozna zjesc bardzo duzo :-) i sie nie utyje :-) POLECAM

Cukinia Por Papryka Potarta grubo marchewka Ciut oliwy z oliwek Kilka oliwek Przyprawy PYCHA Mozna dodawac inne przerozne warzywa - zawsze to jest dobre i zawsze smakuje :-)

Gość malinowa_mamba
Dziewczyny, byla wlasnie na zakupach.. nienawidze kupowac sobie ciuchow.. wszystko co mi sie podoba jest za male albo zle lezy.. koszmar. skonczylo sie na zaopatrzeniu sie w 10 marchewek na przegryzki:P koniec z wkladaniem na siebie byle czego. jak schudne to zrobie gruntowne sprzatanie w szafie. moze wejde w jakies stare ubranka.. poki co troche mi przykro z powodu nieudanych zakupow. ech, ide kroic salatke. powodzenia!

witaj naszą załoge :) Widze,że trzymaice sie planu... ja nie za abrdzo.Na śniadanko było jabłko,lae na obiad talerzyk żurku i 2 naleśniki z dżemem ;/ i co teraz... ;/

Gość tipsik25
czesc Wam kobietki ! nie wiem jak Wy, ale ja jestem strasznie nicierpliwa w calym tym odchudzaniu i chyba wybiore sie do jakiegos dietetyka... tak naprawde od poniedzialku wprowadzilam totalny rygor, ale jakies 3 dni wczesniej przestawilam sie na zdrowe jedzonko, wiec dzis mija 5dzien, a tu nawet 1 kg mniej :( nie wiem czy to dlatego, ze jestem przed @, czy cos jest ze mna nie tak, ale jakos ciezko mi idzie, a nie grzesze wcale, choc mam taka ochote na slodycze... moze to organizm sie przestawia, ale ile tak mam czekac...? zeby chociaz bylo troche mniej na wadze, to juz byloby mi latwiej i jakos weselej, a tu nic :( wazenie dopiero w poniedzialek i weryfikacja tabelki, ale juz mnie korci, zeby sie zwazyc...ale wytrzymam. pozdrawiam WAS.

Gość tipsik25
a i widze, ze wcinamy obiadek prawie o tej samej porze, tj. ok.15-ej i oby tak dalej do celu :)