Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudneee

DZIEWCZYNY CHCACE SCHUDNAC 7KILO DO LATA zapraszam

Polecane posty

Gość schudneee

zaczynam od jutra sie odchudzac waze 63kilo mam 160cm wzrostu:(przesada ,wiem. dzisiaj sie troszke oczyszcze a od jutra zaczynma racjonalana diete MZ:) i cwiczenia domowe:)chociaz 30minut dziennie:) oczywiscie takze masaz szorstka gabka,daje sobie czas do lipca akurat wtedy wyjezdzam nad morze... chce fajnie wygladac,pozbyc sie pomaranczy z ud przylaczcie sie do mnie:) ja mam ten problem,ze mam typ gruszki czyli szerokodupna:D bede popludniu piszcie dziewczyny🖐️razem latwiej

Gość Nifredil
Witam dziewczyny. Na tym wątku jestem po raz pierwszy. Własnie straciłam 5,1 kg w ciągu tygodnia na diecie amerykańskiej i chciałabym się z wszystkimi podzielić moją radością Pisałam o tym na wątku Dieta amerykańska - minus pięć kilo w dwa tygodnie. Może któraś z was zajrzy na ten wątek i dołączy do mnie od poniedziałku? Pliss nie będę wtedy sama. Wiadomo, że w grupie raźniej. Dietę polecam - wyniki są spektakularne i to wcale nie w dwa tygodnie.

schudne - 3mam kciuki, bede zgladac :) NIFREDIL DO CHOLERY NIE REKLAMUJ SIĘ NA KAŻDYM TOPIKU! ;-/

Gość do Nifredil
napisz za jakiś miesiąc ile przytyłaś.:O

czesc dziewczyny :) jakos nigdy nie udalo mi sie uczestniczyc w topicu takim systematycznie... ale 7 kilo z checia zrzuce, i moze z Wami tutaj wytrwam:) moja metoda to bieganie (trening kondycyjny) i cwiczenia w domu...oraz oczywiscie MZ :)

witajcie dziewczyny :) ja zaczelam 2 tygodnie temu: znaczy jem mniej, staram sie choc 10-15 min dziennie cwiczyc - sklony, brzuszki, nozyce etc; dzisiaj stwierdzilam ze wyprobuje peelingu kawowego, tak polecanego przez wszystkich :) coz efekty srednie, nie wiem w zasadzie czy są, wagi nie mam, dopiero zaczelam 2 dni temu przymierzac ubrania letnie i zobaczymy za kilka dni jak bedzie, czy choc jakas mala roznica ;-) piszcie co u was, jak jecie, jak sie trzymacie :) razem damy rade!

Gość magnoolia
hej:) Chcialbym sie przyczlaczyc do Was,od stycznia schudlam 6 kg,na poczatku wazylam 56kg w polowie maraca 50kg,jednak przez dwa tygodnie bylam zagranica i przytylam 2 kg,moja obecna waga to 52 kg przy 155,chcialabym schudnac 7-8 kg i wazyc 45 :D.Dodam ze wczesniej bylam na MŻ ale ograniczalam spozywanie posilkow do 1000 kcal + cwiczenia.Teraz chcialbym ladnie wyrzezbic cialo.Od jutro zaczynam walke z kilogramami + 30 minut cwiczen i jazda rowerem:D

powodzenia! a swoja droga, dziewcyny, powiedzcie, przechodzac na diete, po jakim czasie widzicie u siebie efekty?

niezły wynik ale i 1000 kcal to mało. i co, moze powiesz jeszcze, że nie przytyłaś potem?

Gość Jejku 1000 kcal
przez 1,5 roku?!:O To ja przy 1500 kcal dziennie w ciągu 3 miesięcy schudlam 11 kg a teraz jadam normalnie (tzn. w granicach 2300 kcal dziennie) i nie przytyłam ani pół kg.:D

Gość magnoolia
jesli bedziesz co tydzien zwieksza o 100 kcal lub co dwa tyd=godnie to nie bedzie efektu jojo :P

Gość magnoolia
to jak dziewczyny startujemy jutro? :D

ja nie wiem co sie dzisiaj ze mna stalo caly czas bym tylko jadla i jadla,ale zawsze tak mam w niedziele ale od jutro juz wprowadzam ostry rygor :) Co wy na to zebysmy pisaly co zjadlysmy kazdego dnia? Oprocz dzisiejszego,bo sie nie przyznam:P

Na moim starym topiku tak było ;) Ooo jeszcze tabelka była ;) Nic...............................Wiek..................Waga..................Cel TakaJednaKobitka.............19.....................63......................55

Taka jedna kobitka a jaka masz dietke ??/ okej - ja moge pisac dziennie co zjadlam:) dzisiaj ograniczam... jutro pierwszy dzien diety (a wlasciwie oczyszczenie przed rozpoczeciem diety) polecam wszystkimoczyszczenie ! przez caly dzien tylko owoce, soki i woda oczywiscie... jak niemozecie wytrzymac to ewentualnie łyżka jogurtu do salatki owocowej i muesli :)

Fajny pomyślunek;) Nic...............................Wiek..................Waga..................Cel TakaJednaKobitka.............19.....................63.. ....................55 Nałęczowianka_with_sugar..20.....................59......................47