Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

macarena

czy dobry jest puder mineralny Isa Dora?

Polecane posty

IsaDora Mineral Make-up Puder prasowany Mineral Compact Powder 10g.Maił ktoś ten mineralny puder? Jest bezzapachowy? Bardzo matowi? Warto kupić?

Gość przeniesienieee
Forum - strona główna » forum Dyskusja ogólna Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Preferencje » Odpowiedz na ten temat Temat: warto kupić mineralny puder IsaDora? 09:44 macarena IsaDora Mineral Make-up Puder prasowany Mineral Compact Powder 10g.Maił ktoś ten mineralny puder? Jest bezzapachowy? Bardzo matowi? Warto kupić? 09:54 ja używam pudrów IsaDora i jestem z nich bardzo zadowolona. ich pudry sypkie i w kamieniu są dla mnie bardzo dobre. a skórę mam nie dość, że wrażliwą, skłonną do zaczerwienień i alergii, to jeszcze przetłuszczającą się okropnie i łuszczącą z suchości jednocześnie. teraz mam z isa dora: perfect loose powder - puder sypki zawiera kwas hialuronowy(o działaniu nawilżającym, więc buzia się nie ściąga), krzemionkę i skrobię pszenną pochłaniające tłuszcz. to mój pierwszy sypki puder. na prawdę polecam sypkie pudry, jesli jeszcze ktoś nie używał. nie tworzą widocznej warstwy na buzi tak jak pudry w kamieniu a świetnie matują. velvet touch compact powder - puder w kamieniu, zawiera nawilżającą glicerynę, witaminę C i filtry UV muszę jeszcze wypróbować jakiegoś fluidu tej firmy.