Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieloletni palacz

Dlaczego nie chcecie być kobiece?

Polecane posty

"poza tym takie kobiety powinny sie wiazac z biabiarzami" to to ja odbijam piłeczke piszac: prawicek powinnien zwiazac sie z dziewica, bo w naturze równowaga musi byc i juz:P

Gość wieloletni palacz
To trochę tak jak z piciem piwa. Bardzo lubie piwo i jeżeli moja zona powiedziałaby mi, że po slubie mogę pić piwko tylko w jej obezności to pewnie z początku bym się z tym pogodził ale po jakims czasie zacząłbym popijac na boku :) Podobnie jest z kobietami traktującymi seks jak sport. dlaczego niby miałyby rezygnowac z przyjemności. Skoro lubia seks jak koń owies to po pewnym czasie jeden partner im się znudzi nawet jeśli ten partner jest mężem.

Gość wieloletni palacz
Naiwna jesteś. Jeśli ktoś jest babiarzem to nigdy się nie wyszaleje. Prędzej czy później będzie robił skoki w bok.

Gość facet nowoczesny
moim zdaniem kobieta, ktora miala kilku partnerow powinna sie zwiazac z babiarzem bo taki do niej pasuje

to najlepiej ożenić sie z taką, co seksu nie lubi i będzie tenże traktowała jak "nagrodę" przyznawaną mężowi za dobre sprawowanie :D:D:D Piękne :P

Gość hmmmm .....................
Czyli jednak całkowicie niezależne kobiety odrzucacie ...

Gość do kobiecccaaaaaa
jakbym cie kochał to bym przyjezdzał nawet piec razy wnocy jeslii byłaby taka potrzeba.:P

Gość facet nowoczesny
ja jestem prawiczkiem, dlaczego mam brac sobie jakas faceciare? jestem mlodym facetem, chlopakiem jeszcze i dlaczego mam sie zadawac z jakimis paniami po przejsciach co juz swoje zdazyly nagrzeszyc?

Gość wieloletni palacz
Nie chodzi o to żeby nie lubic seksu i robic to z przymusu a najlepiej po cielmku :p Chodzi o to, że jeżeli ktos traktuje seks jak sport, jeżeli podoba mu sie takie zycie, takie skakanie z kwiatka na kwiatek to dlaczego miałby się zmieniać, ograniczać, umartwiać? Że niby sie zakocha? Zakochanie trwa 2, 3 lata potem zmienia się w przyjaźń i wtedy albo troche później zaczyna znowu ciągnąc wilka do lasu

Gość kobiecccaaaaaa
słuchjcie ale fakt faktem.Ja nigdy nie udawałam takiej.po prostu taka jestem i już i jakos rzeczwiscie zawsze miałam najwieksze powodzenie.Kolezank sie dziwiły co takiegoo mam w sobie.I dopiero po tym watku to do mnie dotarło że nieświadomie byłam taka........hy...."kobieca"?

Gość facet nowoczesny
jakbym sam mial bujna przeszlosc to by mi takowa u kobiety nie przeszkadzala. zeby moc byc z kobieta o bujnej przeszlosci najpierw sam bym musial byc brudny i zbrukany

Gość wieloletni palacz
Ja nikogo nie odrzucam. Niech babka się seksi z kim chce ale nie chcę się wiązać z kobieta, która będzie mnie zdradzać. Jakoś z rogami mi nie jest do twarzy.

Gość a moglby mi ktos wytlumaczyc
oj wieloletni;)-wlasnie dlatego mialaby z tego zrezygnowac, bo jest w zwiazku w ktorym kocha, prawda? wiec przestaja dla niej istniec wszyscy inni faceci, i kompletnie przestaje miec do niej zastosowanie twierdzenie, ze jak lubi seks to bedzie sie puszczac.. w ogole sama ta teza jest nieprawdziwa w sobie.. absolotnie twierdzenie, ze kobieta ktora bedac singlem i nie kochajac nikogo i uprawiajac seks wtedy bez zobowiazan bedzie dalej to robic bedac w zwiazku z ukochanym mezczyzna-to jest bzdura- i absolutnie nie jest regula, nie istnieje taka zaleznosc, nikt jej jeszcze nigdy nie udowodnil-wiec twierdzenie jest falszywe.

Gość facet nowoczesny
poza tym jesli bym sie mial zwiazac z kobieta co nie jest dziewica to na pewno by nie taka co by sie cieszyla z tego, ze jest moja pierwsza i ja naleze tylko do niej itp. wolalbym zeby ubolewala nad tym, ze ja jestem prawiczkiem, tak ja nie bylbym specjalnie zadowolony z jej przeszlosci

uważaj, bo możesz sie związać z taką porządną, która w trakcie bycia z Tobą polubi seks jako ten koń owies i co wtedy? Może jej sie zachcieć odmiany :P

Gość ajjjjtammm
ale ja nie rozumem co ma seks do tego watku.przeciez to czy sie puszcza czesciej czy mniej nie akurat nic wspólnego z tematem"dlaczego nie chcecie być kobiece"

Gość facet nowoczesny
a dlaczego ja mam byc w zwiazku z kobieta co uprawiala seks bez zobowiazan?

Gość wieloletni palacz
Ależ jest jak najbardziej prawdziwe. Jeżeli lubi seks z wieloma partnerami, jeżeli lubi skakać z kwaitka na kwiatek i traktuje seks jak sport to niby dlaczego miałaby się ograniczać? Niestety ludzie sa naiwni i mysla, że takie osoby się zmienią a potem wielkie zdziwienie jak on/ona mogła mnie zdradfzić.

Gość facet nowoczesny
kyyrene - uwazam, ze kobiety "nieporzadne" sa dla babiarzy, poza tym dlaczego kobieta porzadna ma nie lubic seksu? przeciez nie musi byc dziewica, mogla miec np. 1 partnera, z ktorym spala a potem sie rozstali, albo rozwiedli

facet nowiczesny ---> poznaje Cie:P no i wszystko jasne... do a mógłby mi ktos wytłumaczyc ---> prózny trud raczej....

oooo...już dopuszczamy mysl, że może nie być dziewicą :P no, a jeżeli najpierw był jeden, wielka miłość, potem wielki rozwód, potem drugi, też wielka miłość, ale np. umarł? to co, też może być?

->nowoczesny, a kto ci kaze byc w zwiazku z kobieta ktora uprawiala seks bez zobowiazan? nie chcesz twoj wybor, wolna wola, ja tylko obalam twierdzenie, ze kobieta ktora kiedys uprawiala seks bez zobowiazan, mimo tego ze kocha swojego partnera, bedzie to robic nadal.

wieloletni-jak kobieta kocha, to seks tylko z ukochanym nie jest dla niej trudnoscia wyrzeczeniem ograniczaniem sie, ale jedynym mozliwym seksem, bo wszyscy naokolo faceci ja obrzydzaja. vanity fair-tez mam takei wrazenie;)-pozdro;)

Gość wiloletni palacz
Ja akurat takich kobiet nie potepiam. Są tacy ludzie, którzy lubia często zmieniac partnerów, podoba im się to, traktuja seks jak czynnośc fizjologiczną, jak fajną rozrywkę. Mnie to nie przeszkadza. Śmieszy mnie tylko twierdzenie, że taka kobieta się zmieni bo wyszła za mąż. Jesli się zmieni to na krótko, na jakiś czas ale prędzej czy później znów zacznie to robić. dklaczego niby miałaby się ograniczać i umartwiać.

Gość wiloletni palacz
Dobra ja juz kończe bo jakiś dupek zaczernił sie zamiast mnie i teraz się podszywa. Tak więc ten czarny to nie ja :) Cześć

ach, tu jest sedno problemu :D Po prostu te niezależne kobietki Ciebie nie chcą i teraz sobie odbijasz :D:D:D