Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieloletni palacz

Dlaczego nie chcecie być kobiece?

Polecane posty

Gość facet nowoczesny___prawdziwy
ja jestem prawdziwym, zreszta moje poglady nie sa takie, ze skreslam nie dziewice, tylko uwazam, ze nie pasowalbym do takiej, zwlaszcza, jesli miala wiecej niz jednego partnera. no chyba, ze pasowalaby do mnie w innych rzeczach, ale watpie

Gość facet nowoczesny___prawdziwy
znowu ktos sie bawi i mi kradnie nicka. nie uwazam zeby cos bylo zlego w moich pogladach

Kurde myślcie ludzie!!Prawdziwy jest ten który ma czarnego oryginalnego nicka!!a ten frajer nawet tego nowego z kreska ni emógł sobie zaczernić i teraz zmyśla że ktoś mu zabrał.Ja jestem prawdziwy!!Irytuje mnie już ta rozmowa. Spacji nie robie własnie przez to że pisze szybko i sie denerwuje ta cała chora sytuacja w zabieranie nicków.Jestem tu od wczoraj tyle sie napisałem gadałem z wami i teraz jakis kretyn sie wpieprzył i nie moge kontunuować

Kurde myślcie ludzie!!Prawdziwy jest ten który ma czarnego oryginalnego nicka!!a ten frajer nawet tego nowego z kreska ni emógł sobie zaczernić i teraz zmyśla że ktoś mu zabrał.Ja jestem prawdziwy!!Irytuje mnie już ta rozmowa. Spacji nie robie własnie przez to że pisze szybko i sie denerwuje ta cała chora sytuacja w zabieranie nicków.Jestem tu od wczoraj tyle sie napisałem gadałem z wami i teraz jakis kretyn sie wpieprzył i nie moge kontunuować

wiec tak reasujmując:nie skreslam kobiet które miały iles tam partmerów seksualnych przedemna ale wole dziewice.powod jest prosty chcialbym dominowac włózku a boje sie ze kobieta doświadczona bardzej niz ja by mnie zdominowana zle bym sie czuł przy niej a to mezczyzna powinien byc bardziej doświadczony wte sprawy. kobiecość to delikatnosc wrazliwośc i wdziek co nie wyklucza ze uwielbiam inteligentne i swiadome swojej wartosci kobietyuwaga świadome swej wartosci to nei znaczy zarozuemiałe aroganckie bezczelne bo takie są calkowicie aseksualne)

Gość acet nowoczesny___prawdziwy
nieladnie samiczko, wolisz wrednego podszywacza

Gość ale jajaaaaaaaaaaaaaaa
:D

Gość hehehhhhaaaa
no i to jest właśnie dobry podszyw atak jak ktos odrazu walnie haśło że zgóry widac kto jest prawdziwy a kto podszywacz to bezsensu

Gość prawiczekkkkkkk
znowu mi ktos ukradl nicka, to nie bylem ja

Gość hehehhhhaaaa
uwazaaj bo ktos ci uwierzy:O jakis ty nieszczesliwy ciagle ci ktos nicka kradnie a zalogować nie łaska?:O

Gość prawiczekkkkkkk
nie chce miec stalego nicka na jakims babskim forum

:-D no dobra, rozbawiliście mnie ta dyskują prawiczków, w nagrodę moge się rozejrzeć za jakąś koleżanką, może chętną, zeby któregoś z was rozprawiczyć :-D są zainteresowani? ;-)

Gość prawiczekkkkkkk
ja sie nie chce bez milosci rozprawiczyc, czekam na milosc

Gość prawiczekkkkkkk
nawet jeżeli zakocham się po 40-tce to i tak wytrwam

do niektórych to jak grochem o ścianę :-D życie to coś więcej, rozejrzyj się dobrze ....