Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambolejro

Ładne to bolerko?

Polecane posty

Gość bambolejro

Dziewczynki jak wam sie podoba to bolerko? http://www.jacqueline.pl/main.html Trzeba wybrać z menu po lewej, suknie ślubne, potem kolekcja jacqueline 2008, a potem jeszcze bardziej po lewej suknia Hall (niestety nie ma bezpośredniego linka) To bolerko z kołnierzem

Gość cierpliwosci
dzikie takie

Gość bambolejro
Dzikie:) no fajne skojarzenie:) dawać jeszcze:)

Gość bambolejro
Hmmm liczyłam na większy entuzjazm, ale ok, każdy ma swój gust:D Chcę się tylko upewnić, ze mój nie jest taki najgorszy;)

Gość bambolejro
Ok dziewczyny dzięki za opinie ale teraz druga sprawa. Mam poważny dylemat. Oszalałam na punkcie jednej sukienki, do której idealnie wprost pasuje to bolerko. 3 miesiące wcześniej ślub bierze brat mojego faceta, no i właśnie jego narzeczona kupiła sobie sukienkę z bardzo podobnym kołnierzem. Problem polega na tym, że nie chcę żeby potem skomentowała, że "małpuję" po niej (wiem, że to dziecinne, ale niestety bardzo prawdopodobne :o ) Generalnie sukienki są diametralnie inne, chodzi tylko o ten charakterystyczny kołnierz...:/ Jakbyście się zachowały na moim miejscu? Odpuścić i poszukać innego czy kupić takie mimo wszystko? Dodam, że na ile ją znam, skończy się właśnie na takich komentarzach:/

Gość bambolejro
No i co istotne ona ma ten kołnierz w sukience "na stałe'' ;) a ja bolerko po jakims czasie przeciez zdejmę...

Gość cierpliwosci
mysle,ze albo pogadaj z bratanica; i chyba zmien pomysl,bo pozniej na zdjeciach ludzie beda porownywc i sama wiesz co dalej...;/

Gość cierpliwosci
to chyba ze tak,jak ci sie podoba to mij to co masz

troszkę nie rozumiem. Ona ma suknie z takim kołnierzem czy tez bolerko??? Ja bym na Twoim miejscu poszukała jeszcze innych sukienek... tyle teraz tego jest na rynku. ale jesli nie znalazla bym, to kupila bym ta upatrzoną. skoro bardzo sukienki sie riznia a chodzi tylko o kolnierz nie widze problemu. na weselu bedzie wiele innych gosci ktorzy pewnie nie dostrzegą tego drobiazgu. a jesli bedzie Tobie cos mowila to przygotuj sobie odzew.

Gość bambolejro
:( ale ono tak mi pasuje :(

aaaa.... ona ma przy sukni. to sie nie wahaj. tu nie problem lezy w sukni a w bolerku! ja bym kupila ta suknie upodobana i tyle, skoro pozniej i tak bolerko zdejmiesz to smialo kupuj !

Gość bambolejro
tzn. jeszcze gwoli wyjaśnienia;) ona na swój ślub ma sukienkę z tym kołnierzem, nie identyczny ale podobny, a ja na swój ślub (3miesiące później) będę do zupełnie innej sukienki miała to bolerko. To nie będzie jedna impreza więc ludzie bezpośredni nie będą nas porównywać. Poza tym część gości się powtórzy na obu weselach, ale jak znam życie goście nie za bardzo zwrócą na to uwagę. Chodzi tylko o tych najbliższych, którzy rzeczywiście zapamiętają jaką ta i ta panna młoda miała sukienkę 3 miesiące temu. No i zaznaczam, kwestia tyko tego kołnierza, ona w sukience, ja w bolerku, które po ślubie i obiedzie pewnie zdejmę. Reszta jest zupełnie inna. Jej sukienka prawie beza, moja smukła, poza tym no co tu mówić całkowicie inna

Gość to chyba link*

Gość bambolejro
Dzięki Poziomkowa:) 🌼 wszyscy w domu mi mówią i przyjaciółka, żeby kupować i się nie oglądać, ale jakoś chyba nadwrażliwa jestem w tym temacie...

Gość bambolejro
Tak zrobię, za bardzo mi się ten komplet spodobał żeby odpuścić :D najwyżej zatkam uszy na jej złośliwe komentarze. Wiecie jak to jest jak sie chce wyglądać super, niepowtarzalnie, zwłaszcza na swoim ślubie, stąd moje rozterki;) Dzięki za pomoc 🌼

to naturalne, kazda panna mloda pragnie by jej slub byl idealny bez podtekstow. kupuj i sie nie zastanawiaj. w ten dzien na swoim slubie bedziesz najwazniejsza i najpiekniejsza . i musisz byc zadowolona z sukni :)

Gość bolerko
bolerko bardzo fajne a co do tego kołnierza, no to rzeczywiście, ja bym się 2 razy na twoim miejscu zastanowiła czy naprawdę muszę takie mieć skoro znajoma już będzie miała coś podobnego. Nie chodzi o sam fakt, to mi nie przeszkadza, ale pamiętaj, "życzliwych" chodzi po tym świecie dużo...

Gość mnie się nie podoba
to bolerko nie w moim guście. jesli chodzi o podobieństwa, to sama staram się ich bardzo unikać. nie chcę być porównywana do nikogo i bynajmniej nie chodzi o to, że wypadłabym gorzej.;)