Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZagubionaKonkubinka

Konkubinat

Polecane posty

Gość sodesho
wszystko wiadomo, jak rodzisz dziecko swojego konkubenta to choc mieszkacie razem nie dostanie on na ciebie opieki po porodzie ....POLSKA POPROSTU

"zresztą, wypowiedź "zagubionej konkubinki" mówi wszystko nt. konkubinatu, jakim złem jest. " cóż za przenikliwość myslenia i głęboki wniosek będący jego konkluzją :D:D:D wnioskując per analogiam, facet autorki po zawarciu związku małżeńskiego przeszedłby błyskawiczną transformacje i nagel stałby sie wspaniałym facetem :D:D Gdyby głupota bolała, połowa ludzi żyłaby pod permanentnym działaniem morfiny... z małą mi na czele

Gość sodesho
mała mi zamknij sie to topic konkubiny z problemem ---- masz szanse sie wykazac i doradzic co do mnie to powiem tyle zagubionakonkubino --- miałas pecha ze trafiłas na takich rodzicow, widocznie cie nie akceptują

Gość sodesho
i wogole konkubino po co ty z nim jestes skoro cie tak traktuje??

mi mała ja żyję w takim związku 7lat i nie mam problemów-patologii jak to nazwałaś.kochamy się szanujemy i jesteśmy szczęśliwi. i jak już tak mówię konkretnie to ci powiem,że mam ogromną świadomość tego czym jest sakrament małżeństwa.wierzę w Boga ale nie mogę się pogodzić z pewnymi założeniami kościoła(np.antykoncepcja.invitro)i dlatego właśnie nie biorę ślubu kościelnego.mam odwagę być szczera.nie potrafię tak jak inni pójść i odbębnić ślub-dla świętego spokoju.nawet nie wiesz jakie to są dylematy.

"mój kuzyn w tym wieku pisze mądrzej" biorąc pod uwage Twoje kryterium mądrosci, rozumiem Cie... tzn rozumiem, że wierzysz w to, co piszesz :D ale Twoje zdolności autosugestywne, jak sama nazwa wskazuje działają tylko na Ciebie wiec nie wymagaj, bysmy zaakceptowali tę dwakę mohereowo-PiSowskiej logiki, którą nam tu próbujesz przedstawić :)

Gość sodesho
ZagubionaKonkubina napisała wszystko na temat tego, czym staje się konkubinat- z własnej autopsji. zobaczymy czym bedzie twoje małżeństwo hyhyhy

Gość sodesho
poprzednia wypowiedz byla do mi

Gość sodesho
mi mała ------mezowie tez znikaja

Gość sodesho
ale moze byc patologia hyhyhyhy

"i tacy właśnie są konkubenci- zero odpowiedzialnosci, zero zobowiazan" moglabys mi wyjasnic, jak Twoja wypowiedz ma sie do lawinowej ilosci rozwodów oraz tego, że co trzeci temat na tym forum to złorzeczenie na mężów - niewiernych lub nieodpowiedzilanych :D co do facetow na kobiecyh forach.. - to jest forum uczuciowe - no chyba, ze uwazasz, ze faceci nie maja uczuc :D

Gość sodesho
zesztą małżenstwo juz nie moze byc konkubinatem hehehehe

Gość sodesho
bo wszyscy są be a mała mi i jej przyszły mąż aja

"sztuka podejmowania wyborów się kłania" nawet jesli te wybory beda podejmowane co kilka lat i juz niedlugo kolejnym wyborem bedzie kochanka męża małej mi :P

Gość sodesho
mała mi ---- ale to dopiero sie okaze czy dobrze opanowałaś sztukę podejmowania dobrych decyzji ..... narazie o są tylko twoje przypuszczenia...

Gość sodesho
jedni cegły noszą w pracy a inni piszą na kafe

Gość sodesho
nas nie meczysz dziecino ---sama sie chyba zmeczyłas i zsapałaś hehehehehe

"jakoś woli majsterkowanie, programy sportowe i budowalne" buahahahahaha to kolejna z tych moherków, ktora uwaza, ze hobby faceta to majsterkowanie i a w weekend powinien grzebać sie w samochodzie i naprawiać domowe sprzęty :D

Gość mi mała ty
jesteś strasznie niedojrzała. myślisz,że tylko ty i twój ukochany wiecie jak postępować? to jest dopiero patologia-ja jestem super mój ukochany jest super.dziewczynko ile ty masz lat?

"ale woleliby nosić cegły niż czytać internetowy magazyn dla kobiet i udzielać się na nim" bo to forum dla przegranych :D wg malej mi cos kobiecego - w tym przypadku forum oznacza rzecz banalną, głupkowatą, bezsensowną, idiotyczną... dlatego udzielanie sie na czyms takim to obciach :D tylko co ona tu robi?

"niestety ale kobiety raczej takich mężczyzn szukają" jeden musi latac z ceglami i śrubokrętem... innego stac na to, by mezowie takich malych mi, zrobili to za niego :D

mała mi - Twoje argumenty po prostu powalaja na kolana :D szczegolnie w obliczu faktu, ze 7 małżeństw na 10, konczy sie rozwodem :D

mi mała-autorka ma problem jej związek to chory układ i tu się zgodzę. ale ja mam inaczej i teraz pytam gdzie ta patologia w moim związku?

t5ak moim probleme jest to, ze mam w pracy zbyt wiele czasu i zabijam go czytaniem wypowiedzi śmiesznych osob.... bo głupota jest naprawde zabawana moja droba mała mi.... tak wiec jestes bardzo rozrywkową osobą :)

"bo ja żyję już trochę lat na tym swiecie i o dziwo nie znam żadnego (jedno po slubie cywilnym, owszem)" mowiłem :D PiSuarka jak sie patrzy "bo nikt nie przekona nas, że czarne jest czarne a białe jest białe" :D ile znam mazenstw rozwiedzionych? na kilkudziesieciu znajomych, to jakies 3/4 osob :D poza tym - jest cos takiego jak statystyki - slyszalas kiedys takie słowo?

Gość swietny topik ale sie
popisaliscie ;o Jak ja uwielbiam kafe...

"ach te urzędasy i na co my płacimy podatki" ja sie z niczyich podatków dziecinko nie utrzymuje.... pracuje tak, bo kiedys tyrałem wystarczajaco ciezko, by teraz robic jak najmniej....

Gość sodesho
płac płac mała mi bo niedługo podwyzki i żeby lipy nie było!!!