Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczepanek

jaki antyperspirant rexona bedzie najlepszy dla osoby uprawiajacej sport?

Polecane posty

moja dziewczyna gra w kosza,wiec poci sie a wiem ze lubi rexone.chce jej zrobic prezent i kupic jej rozne kosmetyki i wlasnie antyperspirnt ale nie wiem ktora rexona jest najbardziej skuteczna dla osoby ktora potrzebuje ochrony.wiem ze nie lubi tych psikanych

nie uzywalam rexony ale na kafe pozytywne recenzje ma rexona sensitive,taka z fioletowa nakretka i taka biorythm nowa,ale sensitive tez na wizazu jest chwalona

Dla osoby uprawiającej sport jest świetna seria Active Protection z firmy Oriflame. W serię wchodzi: Dezodorant antyperspiracyjny w sprayu Dezodorant antyperspiracyjny w kulce Dezodorant antyperspiracyjny w kremie Odświeżające chusteczki dezodorujące :) Można sobie wybrać co się chce. Jest też odmiana tych kosmetyków dla skóry wrażliwej.

hej.ja tez uprawiam sport.uzywam rexony w sztyfcie sensitive.i jest ok,daje sobie rade,mimo ze wiadomo ze pot i tak dopadnie.ja nie moge uzywac etiaxilu i antidralu,probowalam,czekalam i nie moge.nabawilam sie pod pachami wielu nieprzyjemnych \"zjawisk\"przez nie i odpuscilam....polecam twojej dziewczynie wlasnie ta rexone,to dobry antyperspirant,nie rewelacyjny ale dobry

Gość grycannn
ja mam skin care nutritive, nowa seria ale dobrze chroni. ja chodze na silownie i tae-bo wiec poce sie co niemiara i ten antyperspirant mimo to sie sprawdza wiec jest ok:)

Gość ping
Super Deo jest najlepszy z dotychczasowych jakie stosowałam.Kupuję w aptece, wystarcza mi na około 13 miesięcy