Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisze na pomaranczowo

nie wydaje sie Wam ,ze kafe opustoszało?

Polecane posty

mamani a tego to nawet ja nie zrozumiałam tekstu:D

hmmmmmmmm dalej nie jarzę;) co ma laptop do szczekających kaloryferów- mamani- prosze o podanie rozwiązania zagadki bo w nocy nie zasnę

Gość ato
gdzie na naszej klasie jest forum _kafeteryjnych mam_?? prosze pomozcie:) chce sie zapisac

ike - hehe bo napisalam Paulinie na gg ze turlam sie do wanny ale jeszcze weszlam na kafe zeby cie polizac i napisac ze za oknami mam ciemno...;)Teraz to na pewno juz ide ale spac:)

taa............ ike, bo uwierzę ;) Ty i spać spokojnie!!! mantodeo, możesz misia objaśnić, na kiedy termin? i jak nózki??

gruby misiu - dzieki :)termin na 6 maja ale tak jak juz pisalam sadzimy z lekarzami ze do 2 tyg.gora urodze:)Przedwczoraj u znajomych w ciagu 2 godz.skurcze chwytaly mnie co 20 min.o maly wlos do szpitala z mezem nie pojechalam.Wrocilam do domu wzielam nospe ciepla kapiel i rozeszlo sie po kosciach ale nie do konca.Codziennie mnie chwytaja takie skurczybyki poza tym krocze mnie boli:-o Jesli chodzi o nogi to juz nie puchna:)

wstawac!!! ike magda ci juz wyjasnilą... bo mi tu pisze ze idzie plywac w wannie a potem was bajeruje na kafe :(:(:( a ja jestem smutna i zazdrosna :(:(:(:( :D:D:D:D:D:D:D

mamani- poprostu masz nastroje ciążowe;) no chyba że chcialaś iść się kompać razem z mantodeą- ale dwie ciężarówki to raczej w basenie nie w wannie:P i to juz nie są natroje ciążowe- to już zboczenie:P

ike przy tobie aż strach normalnie... :( o wszystkim musisz wiedziec :D:D:D:D:D Jasne ze chcialam isc z magdą do wanny ... ale ona nie chce to niech sie ugryzie :P Pojde se z kaczuszką :D:D:D

a w co ma się ugryść ??????????? :D zrób koniecznie zdjęcia z ta kaczuszką- mąz będzie miał na rozwód jak znalazł :D

kwik kwik!a ja mysle ze to wy macie sie ku sobie a mnie wrabiacie w jakies lewe interesy!:p

?????????? a co to ja chciałam się w wannie kochac z ciężarną?? ja raczki mam tu :P

kurrrrrrrrrrr- kąpać- KĄPAĆ- nie kochać :D

a ja nie mam:( Dobra swinki z mojej strony koniec lizania ide sie watrobka pobawic...Mniaaam mlode ziemniaczki watrobka z cebulka i ogorek malosolny:p

u mnie kotlety rozmrazają... Jak sobie pomysle o nich to widze TOKSOPLAZMOZE :D:D:D:D

heh ja spadam zaraz popracowac:O czekam aż zołzanka zaśnie

mamani- kotlety z kotów robisz??? a o takich ciązowych zachciankach nie słyszałam.................