Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisze na pomaranczowo

nie wydaje sie Wam ,ze kafe opustoszało?

Polecane posty

oj tam ten ma tylko 185- były maż miał 2 metry;) lubię bardzo wysokich;) a z tamta wsią nie mam absolutnie nic wspólnego- a czemu pytasz?

z kotów, z golebi.... co tam wczoraj filip upolował to się zje... takie czasy oszczedzać trzeba :D:D:D:D:D:D

zraniłas mnie- zraniłaś na wskroś- idź sie baw- tylko uważaj- jak zdrobisz sobie dobrze- to możesz mieć skurcze :P

mamani- masz rację- już jestem uświadomiona przez pomarancze- że dwójka dzieci - albo juedno i jedno w drodze- to ciemnogród i czysta nędza osobiście polecam z kości galaretę zrobić - tylko nie przesadzajcie z octem!

o grubym misiu i jej gromadce już nie wspomnę;)

tak się zastanawiam co "swiętej pamięci owocowa" porabia bosz zuza za groma nie chce spac

Kurde to jak urodze drugie dziecko to bedzie mozna powiedziec ze patologia jestem buahahaha:p To moze w czworke sie zbierzmy i po smietnikach polazimy???;)

Magda niby fajna mysl... ale z 2 strony jak wam zdradze gdzie można najlepsze resztki u mnie w miesci dostać to potem co ja zrobie?? Dobry kloszard się swoim terenem z nikim nie dzieli :P:D:D:D

Gruby misiu- bylam dzis u lekarza i z wymiaru glowki wychodzi ze jestem w 38tc!!!!!!!!!:)

mantodeo, możesz rodzić ;) masz oficjalne zezwolenie misia :D tak w sekrecie Ci powiem, że dziecko urodzone 30. kwietnia jest najpogodniejszym bobasem na świecie, polecam tę datę!