Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka25

Czekające na okres łaczmy się we wspólnym oczekiwaniu

Polecane posty

Gość katarzynka25
Kochane moje niby dostałam coś podobnego do okresu :( ,ale to na pewno nie jest do konca to bo mam mało krwi :( brzuch mnie boli jak przy okresie, no lipa straszna :( nie wiem co robic, jutro test chyba wykonam bo oszaleje z nerwów :( ,a dzis bylam u rodziny na imieninach i mnie nie było kochane moje :( ide teraz siku , zobacze od razu jak sie sprawy mają :(

Gość katarzynka25
mam jakis czerwony śluz , dziwnie to wygląda :( nie wiem tylko dlaczego moze dlatego,że biore tabletki na odchudzanie :( jejku ;( odchodze od zmysłów

Gość kalalalala
Może idź lepiej do lekarza...? [u mnie bez zmian... ani słychu ani widu...]

Gość katarzynka25
zobaczymy jutro , może się rozkręci :) mam nadzieję kochana , u Ciebie na pewno będzie okres zobaczysz :* ❤️ Kochane ide spac zaraz,bo jestem padnięta :( dziękuje za wszystko, na foprum oczywiście będę

Gość kaalalalala
u mnie bez zmian. ale boli mnie brzuch..

Gość katarzynka25
kaalalala - koichana u mnie chyba sie rozkręca ,bo dziś jest znacznie wiecej :) ,a brzuch mnie bardzo boli, a Ciebie skoro tez to nic innego jak zbliżający się okres :) pozdrawiam Ide do pracy kochane , później się odezwe ❤️

Gość kalalala
No i kicha... jak nie było tak nie ma. Czekam więc. Mam nieodparte wrażenie że opóźnia się tylko dlatego, że ja o tym myślę i schizuję lekko.;) pozytywne myślenie.

Gość katarzynka25
Dostałam :) i to fest :) dzis w pracy zwijałam sie z bólu i jest go duuużo , jak sie cieszę ufffffffffff :) teraz z Wami czekam na Wasze kochan, nie myślcie tak o tym moze faktycznie, wezcie możliwie najcieplejsza kapiel, mi to zawsze pomagało :)

tk czytam wasze posty musze przyznac ze niby mam okres ale tak jak katarzynka pisala na poczatku est go nie az tak wiele i taki sluzowaty ale mialam jakies skrzepy nad ranem i brzuch mnie strasznie bolal wczoraj ;-/

Gość kalalalala
U mnie bez zmian. Nie ma... Niech już przyjdzie bo zwariuję.

Gość ooommmmyyygoood
Katarzynka gratuluje!!!!....ja nadal czekam...dzisiaj jest 32 dzien...schizuje troche,bo ciagle mnie bola jajniki,albo nie wiem taki bol w podbrzuszu...jejku!!!! nie wiem w sumie czasowo to ostatnio dostalam go chyba w 37 dniu,ale teraz dziwnie sie czuje...chyba przez to myslenie i ciagle zagladanie w majtki...wszystko mi sie widzi na objawy ciazy...Katarzynka,a Ciebie tez bolalo przed?

Gość kiedys
katarzynka25 dawno mnie tu nie było, pisałam ze kolezanka urodzila zdrowe dziecko po postinorze :) taka jest prawda, wziela jakies 5 godzin po stosunku i masz :) jest Mateusz 7 letni :) cieszę sie że dostalas okres, czekam nadal z wami choć mi sie juz skonczyl pozdrawiam

u mnie ciagle nic. mija juz 2 tygodnie po terminie miesiaczki. test robilam w sobote - negatywny. czy powinnam go powtorzyc, czy leciec do lekarza? nic mnie nie boli, nic nie czuje. boje sie, ze jestem chora na cos...

Gość kalalalla
kiedys- ale sądzę że 7 lat temu to inna technologia była! ;P

Gość ooommmmyyygoood
chyba zwariuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jejuuuuuu!!!!!!!!!!!!

Gość kalalalla
mnie już nic nie boli.. okresu NIE MA.

Gość ooommmmyyygoood
a co jak boli to dobrze? mnie juz tez mniej...tylko pobolewa

Gość katarzynka25
ooommmmyyygoood - kochana spokojnie, baź cierpliwa ja miałam tak z tydzień przed okresem bolało wszystko ,a teraz jak reka odjął tylko brzuch boli, zobaczysz okres przyjdzie, główka do góry ;) podbuduj się tym topikiem na forum antykoncepcja,który nosi tytuł ,ze nie ma okresu w ciaży ,a bez wytrysku ciąży ;) buziaki, pozdrawiam 🌼 kalalalla - kochana ja tez tak miałam ,że przed samym okresem dosłownie pare godzin zero objaw, zanikło i chwile po tym dostałam, czekaj kochana na pewno okres przyjdzie podbuduj się tym topikiem na forum antykoncepcja,który nosi tytuł ,ze nie ma okresu w ciaży ,a bez wytrysku ciąży ;) buziaki pozdrwaiam 🌼 kiedys - u mnie kochana dobrze okres jest :) jestem przeszczęsliwa :) a z tym postinorem i koleżanka to nieżle,a niby taki skuteczny :) buziaczki kochana, pozdrawiam 🌼 ja82 - kochana ja na Twoim miejscu powtórzyłabym test ,który pewnie wyjdzie negatywny i poszła do lekarza moze faktycznie coś Ci jest :( nie zastanawiaj sie i tak zrób , buziaczki , pozdrawiam 🌼 Jedno wiem teraz zapowiada mi sie ostry celibat :) Pozdrawiam kochane 🌼 🌼

Gość katarzynka25
Maleńka Tobie tez kochana napisałam,ale widzę ,że nie zapisało dlatego pisze raz jeszcze , przeczytaj ten topik na forum antykoncepcja.. który mówi,że nie ma okresu w ciaży i ciązy bez wytrysku , zobaczysz podbudujesz się kochana , okres będzie zobaczysz w ciąże widac nie tak łatwo zajść , powiem Ci ,że w moim życiu z tym ,ze z poprzednim partnerem ,bo miałam 2 w sumie pooważnych czesto kochalismy sie bez zabezpieczenia, co prawda on kończył poza mna ,ale to był szczyt głupoty bo czesto po wytryusku kochalismy się dalej bez "czyszczenia wacka" i widac nic sie nie stao ,ale wiecej tak nie oszaleje w dodatku nie brałam wtedy tabsów żadnych , dl;atego nie przejmuj się 🌼 pozdrawiam , buziaki

Ja juz chyab aż tak sie nie boje ciąży jak tego że cos sie dzieje niedobrego z moim organizmem:( 54 dzień cyklu a u mnie nie ma nic. W sobote wieczorem sie ucieszyłam bo zobaczyłam pare kropel krwi na majtkach, a tu sie okazało ze to zwykłe plamienia, które są rzeczą normalną przy braniu luteiny. Myślałam że sie rozkreci i dostane w niedzile okres, a tu do tej pory Cisza. Miałam mało śluzu, a dzisiaj jaky znowu go troche więcej:( Tabletki anty rozbiły mi całkowicie cykl, jak nie dostane do końca miesiaca okresu to wybiore się do gina...Na razie jestem bez kasy i musze czekac do wypłaty, KURDE!

Gość kalalalallaa
A test robiłaś, prawda? u mnie też bez zmian... nic nie boli, okresu nie ma. Ale za to zestresowana jestem strasznie... wiem,że to opóźnia, ale nie potrafię o tym NIE myśleć.

Test robiłam negatywny Teraz czytam i czytam...I niektóre dziewczyny po tabletkch anty potrafią nie mieć okresu nawet 2-3 miesiace kalalalalaalal : robiłaś test?

Gość kalalalallaa
Ja jeszcze nie. I chyba nie jestem na tyle odważna by go zrobić. Jeszcze nie. Poza tym... wątpię w to, abym była w ciąży. Raczej sądzę, że opóźnia mi się dlatego,że ciągle o tym myślę i się stresuję tym.

Gość kalalallaa
Poza tym.. spóźnia się dopiero 2 dni:)

Gość ooommmmyyygoood
Dzisiaj tez nic!!!!!!!!!!!! nie wiem sama co sie dzieje...stres stres i stres mam nadzieje,ze to to....jak juz sie wszystko wyjasni to chyba dlugo pozostane w celibacie.....nie mam zadnego sluzu i juz mnie nie bola jajniki tylko je "czuje"...hehe...nie wiem co to oznacza...i piersi mnie juz nie bola....niech mnie zaleje wreszcie!!!!!!!!!!!!!!

Gość kalalallaa
Ja też pierwszy raz w życiu cholernie czekam na @:D aż się ucieszę jak przyjdzie!

Gość ooommmmyyygoood
Jeeeeeeeeest!!! Przyszla @ do mnie rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny trzymam kciuki!!! Naprawde nie tak latwo zajsc w ciaze!!!!!!! Ale te doswiadczenie mnie duzo nauczylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!